تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

صادارت بیش از ۹۸هزار تناژکالا از گمرک آستارا برادر رئیس جمهور چین زندانی می شود؟ افزایش ۲۶ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در تیرماه افتتاح حساب ۲۳۷ هزار نفر متقاضی مسکن ملی راحت بخواب خواهر رسانه ها بیدارند الزام اپراتورها در استفاده از رمز یکبارمصرف برای فروش سیم‌کارت اما و اگر‌های قرارداد ۲۵ ساله با چین طرح جاده ساحلی شهرستان عباس آباد کلنگ‌زنی شد کشف ماینر‌های پیشرفته در یک مرغداری آیا با کارت به کارت می‌توان مالیات را دور زد؟ نسل سوم بلاکچین ۶ هزار تن محصول کشاورزی به خارج کشور صادر شد رانندگان برای دریافت کارت هوشمند وانت بار بخوانند جزییات مصوبه ۴ بندی عیدی کارکنان/ عیدی جداگانه مدیران ممنوع است اجرای ۳ طرح آبرسانی در آمل ماهی دار شدن قفس دریایی در شهرستان تنکابن افزایش قیمت سکه طرح جدید در بازار+جدول خودروسازان مردم را زیر گرفتند! خواندن متون ادبی به چه کار علوم انسانی می‌آید؟ کشف احتکار ۲۰ تن مرغ در مازندران مهارت های فردی و اجتماعی در کلاس های فرهنگی و هنری  تابستانه آموزش داده شود دلار خودرو را گران کرد/ زنگ خطر تامین معیشت مردم ماه سرد و پاییزی بورس گیلان با عقب‌نشینی ۵۷ درصدی ارزش معاملات

کد شما در این بخش
0

۹۷ میلیارد تومان برای توسعه راه‌های مرکز مازندران تخصیص یافت

  • کد خبر : 75951
  • 05 تیر 1402 - 6:51
۹۷ میلیارد تومان برای توسعه راه‌های مرکز مازندران تخصیص یافت

فرماندار ساری از تخصیص ۹۷ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار برای توسعه زیرساخت های راه های ارتباطی این شهرستان خبرداد.

محمدعلی نوبخت روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان، ۴۶ میلیارد تومان از محل اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان و ۶۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان نیز از محل اعتبارات ستاد مدیریت بحران استان تخصیص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: از مجموع اعتباراتی که از محل کمیته برنامه ریزی شهرستان برای توسعه زیرساخت های راه ساری تخصیص یافته بود، تاکنون ۳۳ میلیارد تومان برای ۴۳ طرح حوزه راهسازی جذب شده است.
وی با بیان این که، از مجموع اعتبارات مصوب ستاد مدیریت بحران برای توسعه زیرساخت های راه نیز تاکنون ۵۰ درصد اعتبارات جذب شده است، گفت: بی شک از تمام امکانات و ظرفیت های موجود برای توسعه زیرساخت ها از جمله در حوزه راهسازی استفاده خواهد شد.
فرماندار مرکز مازندران مجموع اعتبارات کمیته برنامه ریزی شهرستان در سال ۱۴۰۱ را ۱۷۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت که ایمن سازی راه ها و نهضت خدمات رسانی آسفالت راه روستایی از جمله اولویت های اصلی است.

نوبخت، بیان کرد: از ۸۱۷ کیلومتر طول راه های روستایی شهرستان، ۵۹۶ کیلومتر راه آسفالته است.
وی، چهارخطه کردن محور ساری – تاکام، تکمیل کنارگذر شمالی ساری، تقاطع های غیر همسطح، احداث پل گلورد، تعریض محور پنبه زارکتی – لاریم و تثبیت رانش راه های بخش دودانگه و چهاردانگه را از جمله طرح های اولویت دار و در دست اقدام عنوان کرد و گفت که با شناسنامه دار کردن تمامی این طرح ها و برنامه ریزی اصولی، تمام تلاش ها معطوف به عملیاتی و تکمیل این طرح ها شده است.
وی افزود: برنامه ریزی برای نوسازی ناوگان راهداری شهرستان، احداث و تجهیز راهدارخانه سه راه فولادمحله و سه راه تاکام، فعال سازی دوربین های ثبت تخلفات و مناسب‌سازی پل های عابر پیاده از جمله اقدامات مورد نیاز و اولویت دار در مرکز مازندران است.
وی تصریح کرد: دولت مردمی سیزدهم در راستای تحقق آرمان شهر اسلامی با تکیه بر عمران و آبادانی، تسهیل زندگی مردم، دسترسی همگانی و توزیع عادلانه امکانات و رعایت موازین اخلاقی گام برمی دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=75951
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.