تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

آزادی ۲۲ زندانی به مناسبت دهه کرامت یکصد هزار تن مرکبات امسال از مازندران صادر شد شرط تاهل مجردان ۲۳ تا ۴۵ سال تا زمان تحویل مسکن رئیس سازمان هواپیمایی کشوری برکنار شد خسارت سیل چند است؟ اجزای درآمدهای مالیاتی باید مشخص شود آمار ازدواج در مازندران هشت درصد کاهش یافت زیر پوست سهام عدالت قیمت طلا قیمت ارز در بازار امروز افزایش ۵۰درصد امتیازات فصل دهم کارمندان به یک شرط + متن بخشنامه شرایط پرداخت مالیات مقطوع دریافت کنندگان سکه در سال ۹۹ اظهارات جنجالی سید حسن آقامیری هدایت منابع بانکی به تولید؛ اولویت بانک مرکزی در ۱۴۰۰ حضور غیرمنتظره حسن روحانی در حرم امام رضا+عکس پیش فروش مسکن تقویت می شود؟/ رفراندوم حذف یارانه پردرآمدها امتیاز جدید بانک‌ها برای ایران خودرو و سایپا «پایتخت ۶» در راه است مظنون اصلی زیان انباشته خودروسازان تصویب طرح توسعه دریا محور شمال کشور در مجمع تشخیص مصلحت نظام نبود ساختار نظام‌مند گریبان‌گیر گردشگری دریایی ماجرای درگیری شدید ۷ مرد در آستارا پارسال ۳۰۸ هزار دلار از تولیدات هنرمندان گلستانی صادر شد رئیسی، رئیس می شود

کد شما در این بخش
♥1

بهروز قهاری و یارانش سرود صلح می نوازند

  • کد خبر : 13217
  • 28 آذر 1397 - 3:24
بهروز قهاری  و یارانش سرود صلح می نوازند

گروه کوبه ای هوران،سیزدهم دی ماه در تالار اندیشه حوزه هنری به روی صحنه می رود.

به گزارش اقتصاد شمال ،گروه هوران در تازه ترین کنسرت خود که قرار است در سیزدهم دی ماه اجرا شود به همراه 40 نفر نوازنده کوبه ای ، و 18 نفر کرال به همراهی نوازندگان سازهای سنتی، قطعاتی از بهروز قهاری و محمد رضا بداغی را بر روی اشعار مولانا و عطار بر روی سن تالار اندیشه حوزه هنری به سمع و نظر عاشقان موسیقی برساند.
هدف گروه هوران از برگزاری این کنسرتها در درجه اول نگاه کوبه ای و صحبت با پوست و چوب بوده است، که از این میان می توان به قطعه «سرود صلح» که ندای صلح و آرامش در جهان که با تمامی سازهای کوبه ای ایرانی و جهانی سخن می گوید، اشاره کرد. قطعه «دریای عشق» هم با زبان کوبه ای، حس و حالات عاشقانه را باز گو می کند و قطعات دیگر به همین منوال شکل گرفته اند.

در کنسرتهای متعددی که در تهران و شهرستان ها و خارج از کشورتوسط برگزارکرده، این گروه به دلیل ترکیبی بودن گروه در اجراهای متفاوت با سبک هایی از نظیر موسیقی تلفیقی، سنتی، عرفانی و عاشقانه ، بازخوردهای خوبی را از طرف بینندگان دریافت کرده که موجب شده با قدرت و انگیزه بالایی به ادامه کار خود بپردازند. معرفی دو خواننده جوان و آینده دار موسیقی سنتی- محمد باقر دوستی و امیر حسین کوثری- اقدامات این گروه است.
گفتنی است اجرای استاد مصطفی حسینی یکی از بهترین اساتید آواز اصیل ایرانی از شور و حال بسیار بالایی بر خوردار خواهد بود. در این اجرا تار محمد رضا بداغی _ سنتور ملینا فرجی _عود کیارش بیات_ دیوان آکو پرنیان _کمانچه نوازان اقایان امیر مظاهری،امیر احمد پور و رامین عبدالهی ، و ویلن سل میترا زلفی ، را می شنویم.

گروه «هوران» به سرپرستی بهروز قهاری از سال ۸۲ فعالیت خود را با محوریت دف نوازی آغاز کرده است. این گروه در سال ۸۳ با تغییرات سازی در زمره گروه‌های کوبه‌ای قرار گرفت و فعالیت جدید خود را دنبال کرد. و در ادامه مسیر با خوانندگانی چون امین هدایتی ، کوروش تهامی و میلاد رضا همکاری داشته است.

تهيه كننده كنسرت آموزشگاه موسيقى بداهه(علی حیدری و بهروز قهارى )ومديران برگزار كننده اجرا آقاى مجيد فلاح پور و آيدا اميرى مقدم هستند.
در آخر علاقمندان می توانندبرای تهیه بلیط این کنسرت به سایت iranconsert مراجعه و يا با شماره تلفنهاى 9122072528

09190433702 -02177134654-5 جهت رزرو بليط اقدام کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=13217
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.