تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

محاکمه احمد عراقچی در دادگاه مفاسد اقتصادی «ملی پلاس» بانک ملی ایران، انقلاب شعب در نظام بانکی شرکت‌های حمل و نقل متقاضی کارنه تیر رتبه‌بندی می‌شوند بررسی مشکلات زیرساخت‌های آب و برق مسکن ملی در مازندران فرصت تجاری باشگاه شانگهای عقب‌ماندن جاده‌های گنبدکاووس به نسبت افزایش جمعیت و خودرو قیمت خرید و فروش دلار در بازار ارز پایین‌تر آمد تاثیر اخذ مالیات از خانه‌های خالی در تنظیم بازار مسکن چگونه جرایم رانندگی را قسط بندی کنیم؟ انهدام بزرگترین مرکز قمار در شهرستان بابل توقیف بنز میلیاردی با پلاک جعلی قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ نگاهی به فعالیت های تلاشگران عرصه انرژی در نیروگاه نکا صعود تیم فوتبال مقاومت آستارا به لیگ دسته سه سقف درآمدهای دولت در سال ۱۴۰۰ تعیین شد ماینینگ در تور مالیاتی رونق ملایم بازار برنج در مازندران از مجلس اصرار، از دولت انکار! روزانه ۱۲ هزار تن کالا در بندرانزلی با کانتینر جابجا می شود احتکار ۵۰۰ تن خوراک دام در قائم شهر تمدید دوباره فرصت متقاضیان مسکن ملی برای تکمیل آورده نقدی آخرین خبرها از سهمیه‌بندی بنزین

کد شما در این بخش
0

آستان قدس و نیروهای مسلح مالیات می پردازند

  • کد خبر : 18701
  • 04 اسفند 1397 - 20:40
آستان قدس و نیروهای مسلح مالیات می پردازند

نمایندگان مردم در خانه ملت آستان قدس رضوی و بنگاه‌های اقتصادی نیروهای مسلح و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را به جزو موارد استثناء موظف به واریز مالیات به خزانه کل کشور کردند.

به گزارش اقتصاد شمال،نمایندگان در نشست علنی صبح امروز (شنبه ۴ اسفند) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جزئیات بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور، با بند الحاقی ۶ تبصره ۹ ماده واحده این لایحه موافقت کردند که بر اساس این مصوبه آستان قدس رضوی و موسسات و بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه نیروهای مسلح به جز موارد استثنا موظف به واریز مالیات خود به خزانه شدند.

براساس بند الحاقی ۶ تبصره ۹ ماده واحده لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور؛ در راستای تحقق ماده (۷۸) قانون الحاق برخی از مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) و در جهت اجرای اصل سی‌ام قانون اساسی، آستان قدس رضوی و آن دسته از موسسات و بنگاه‌های اقتصادی زیرمجموعه نیروهای مسلح و ستاد اجرائی فرمان حضرت امام (ره) به استثنای مواردی که اذن صریح ولی فقیه مبنی بر عدم پرداخت مالیات و یا نحوه تسویه آن را دارند، موظفند نسبت به واریز مالیات خود به خزانه موضوع ردیف‌ ۱۱۰۱۱۲ اقدام کنند.

همچنین در ادامه نمایندگان با بند الحاقی ۷ تبصره ۹ لایحه مذکور، موافقت کردند که بر اساس آن؛ درآمد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور مربوط به خدمات آموزشی و فرهنگی، خدمات مشاوره و درآمدهای حاصل از صدور، تعویض و تمدید گواهینامه‌های مهارت مندرج در ردیف های ۱۴۰۲۱۱، ۱۴۰۱۶۱، ۱۴۰۱۰۳ جدول شماره (۵) اختصاصی تلقی می‌شود و پس از تخصیص توسط سازمان برنامه و بودجه کشور قابل هزینه است.

در پایان نمایندگان با تبصره ۹ ماده واحد لایحه بودجه سال ۹۸ کل کشور با ۱۷۹ رای موافق، ۱۰ رای مخالف و یک رای ممتنع از مجموع ۲۲۷ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=18701
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.