تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

با مفهوم «پرتفوی» آشنا شوید آیین‌نامه ایجاد ۱میلیون شغل ابلاغ شد+ سند کدام استان شمالی بیشترین نرخ تورم دوازده ماهه را داشته است ؟ قیمت برخی از خودروهای تولید داخلی+ جدول معاون جدید بین الملل بانک مرکزی منصوب شد تورم فصلی کالاهای وارداتی ۵.۳ درصد کاهش یافت فال روزانه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ مدیرعامل بانک صنعت و معدن تغییر کرد مازندران میزبان ۱۹ گروه جشنواره تئاتر فجر است از اموال مسروقه مشتریان بانک ملی چه خبر؟ کشف میلیاردی طلای قاچاق در ساری واگذاری باقیمانده سهام دولت در ۳ بانک و دو بیمه آتش سوزی در تالاب انزلی قیمت روز خودرو در بازار امروز دوره آموزشی مبارزه با پولشویی برگزار شد سومین کارگزاری تحویل ارز در شهر کاظمین راه‌اندازی شد تیغ بی ارزی زیر گلوی مطبوعات/زندگی و مرگ کاغذی ها در دست بانک مرکزی یارانه به جای مالیات، برای افرادی که مشمول مالیات نمی‌شوند! مرکز اطلاعات مالی در وزارت اقتصاد تشکیل می‌شود برداشت نیشکر از ۲۳هکتار اراضی صومعه سرا آغاز شد تیم فوتبال ملوان انزلی مقابل خیبر خرم آباد نیازمند پیروزی است واردات طلا از مالیات معاف شد/ پر کردن کسری ها از دارایی های مردم رئیس و اقتصاددانان

کد شما در این بخش
1

مجید بنی‌فاطمه: از هدایتی پول نگرفته‌ام

  • کد خبر : 20243
  • 14 اسفند 1397 - 23:58
مجید بنی‌فاطمه: از هدایتی پول نگرفته‌ام

یکی از مداحان مشهور که این روزهای انتشار عکس‌هایش در کنار حسین هدایتی، واکنش‌های بسیاری به همراه داشته است.

سرویس سیاسی اقتصادشمال ، می‌گوید ما در مجلس روضه از کسی نمی‌پرسیم که کیست و به کجا تعلق دارد.انتشار عکس‌هایی از او در کنار مداحان معروفی مانند حاج منصور ارضی، سعید حدادیان، سید مجید بنی‌فاطمه این روزها بازنشر فراوانی در فضای مجازی داشته و واکنش‌های متفاوتی به همراه داشته است.

اگرچه حسین هدایتی مدعی است که خود او متولی برگزاری جلسات عزاداری بوده است، اما در این میان بسیاری هم می‌گویند مداحان هم از بذل و بخش هدایتی بی‌بهره نبوده‌اند و حتی شایعاتی مبنی بر هدیه دادن خانه به یک مداح معروف از سوی وی در فضای مجازی دست به دست می‌شود.

سید مجید بنی‌فاطمه یکی از مداحانی است که عکس او در کنار حسین هدایتی این روزهای دست به دست می‌شود، او می‌گوید:

* (در پاسخ به آیا رفاقت و رابطه‌ای با آقای هدایتی داشتید؟): با دیگران صحبت کنید و بعد به من زنگ بزنید، چون من نه سر پیازم نه ته پیاز. من در کل یک چیز را می‌خواهم عرض کنم که ما روضه‌خوانیم، ما شاید خیلی جاها برویم، نمی‌توانیم جوابگوی خیلی‌ها باشیم. ما در زندگی کسی نیستیم.

* (در پاسخ به آن‌طور که من متوجه شدم، شما رابطه با آقای هدایتی را تکذیب نمی‌کنید و می‌گویید بروید از دیگران بپرسید.): بروید از همان‌هایی که با ایشان ارتباط دارند و راه‌به‌راه می‌رفتند خانه‌شان و می‌آمدند و می‌خواندند و آن‌ها حسینیه داشتند، بپرسید. بنا نیست چهارتا روضه‌خوان و چهار تا مردمی را که می‌رفتند به این‌ها بگوییم که شما اینجاها رفتید، چه شد که رفتید. چیزی نیست، روضه است.

* ببینید این هیچ ارتباطی به مسائل هیئت ندارد. یک وقتی کسی با یک تیم فوتبال سروکار دارد شما باید بروید سراغ فوتبالی‌ها و ورزشی‌ها. روضه‌خوان‌ها که با آن‌ها کاسبی ندارند. بعد هم قرار نیست کسی حرفی بزند، ما بدویم دنبال آن‌ها که دیگران چه فکری می‌کنند.

* تکذیب می‌کنم که از ایشان (حسین هدایتی) پول گرفته‌ام.

مگر اگر با کسی در ارتباط بودم، باید پولی بین ما رد و بدل ‌شود؟ من کلاً دو بار منزل ایشان برای روضه رفتم. هزاران نفر دیگر هم رفتند، یک بار هم ایشان آمده بودند جلسه ما. بنا نیست با این تعداد دید و بازدید، پولی رد و بدل شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=20243
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.