تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساخت ۷۰۰ هزار مسکن آغاز شد پروانه کسب افزون بر ۱۴ هزار واحد صنفی مازندران الکترونیکی شد اوشین در فیلم ایرانی بازی می کند نمایش ریز تراکنش‌های پذیرندگان سداد در اپلیکیشن پالس آنی شد تعمیر کشتی روسی در مازندران + تصاویر پیکر شهید مدافع امنیت «جاسم‌ حسینیان» در زادگاهش بهشهر آرام گرفت پرداخت سود سهام عدالت ۲۰۰ هزار تومانی بخش زیادی از زمین های گیلان از تصرفات محفوظ مانده است ۸ توصیه ساده برای کاهش فشار خون مهدی رضایی سرپرست بانک‌ کشاورزی شد حسین فهیمی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی (سمات) شد/ فهیمی کیست؟+سوابق دومین سالگرد رحلت علامه حسن زاده آملی در آمل برگزار شد ماجرای نوازندگان خیابانی رشت چه بود؟ افزایش ترانزیت و واردات کالا در بندر امیرآباد/رشد ۱۲ درصدی صادرات از بندر واحدهای تولیدی از فرصت بخشش جرایم مالیاتی استفاده کنند بررسی ۲۴ گزارش و شکایت حقوق شهروندی در مازندران خروج اسکناس از چرخه خرید در دوران کرونا در آمد ۸۲ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها در سال ۹۹ ذوب ثروت ملت در فولاد رابطه قانون بودجه و جرم‌زایی جامعه تجارت خارجی کشور در خرداد از ۸ میلیارد دلار عبور کرد امان از تعداد بالای مجوزهای کسب و کار در ایران

کد شما در این بخش
♥1

طرح شفاف‌سازی اطلاعات مالی شرکت‌های خصولتی تصویب شد

  • کد خبر : 21911
  • 19 فروردین 1398 - 23:32
طرح شفاف‌سازی اطلاعات مالی شرکت‌های خصولتی تصویب شد

نمایندگان مجلس با طرح یک فوریتی شفاف‌سازی اطلاعات مالی شرکت‌های خصولتی موافقت کردند.

نمایندگان در نشست علنی امروز(دوشنبه ۱۹ فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی با گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مورد طرح یک فوریتی الحاق جزء (ز) به بند (۵) ماده (۶) قانون اصلاح موادی به قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی با ۱۴۸ رأی موافق، ۱۹ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و نظارت بر اجرای اصل۴۴ قانون اساسی با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در خصوص شفاف‌سازی‌ها است، گفت: برخی شرکت‌ها در کشور که ظاهر آنها طبق روال حقوقی، خصوصی غیردولتی است اما وابسته به نهادهای عمومی غیردولتی هستند مانند صندوق‌ها، نهادهای نظامی و انتظامی، بقعه‌های متبرکه، سازمان بازنشستگی و تمامی شرکت‌ها را مجلس نهم در ماده (۶) قانون اصل ۴۴ و اصلاحیه سال ۹۳ پیش‌بینی و در ۶ گروه معرفی کرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: در زمان مجلس نهم مصوبه‌ای به تصویب رسید که این شرکت‌ها موظف شوند چنانچه بخواهند وارد بازار سرمایه شوند، اطلاعات مالی خود را به سازمان بورس و همچنین اگر بخواهند در حوزه انحصار و رقابت وارد شوند، اطلاعات را به مرکز ملی رقابت ارائه کنند تا اطلاعات برای مردم قابل رویت باشد و این به معنای شفاف‌سازی بود اما متأسفانه پس از گذشت دو سال همکاری از طرف برخی شرکت‌ها انجام نشد بنابراین حکم انضباطی پیش‌بینی کردیم که چنانچه اطلاعات را ارائه نکنند، ثبت شرکت‌ها از ثبت تغییرات آنها جلوگیری کند تا ملزم به ارائه اطلاعات شوند.

وی ادامه داد: سال گذشته نیز طرح یک فوریتی مطرح شد و حکم انضباطی دیگری برای افزودن به ماده ۶ قانون اصلاح موادی به قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ پیشنهاد دادیم تا شرکت‌ها ملزم به شفاف سازی شوند و در کمیسیون ویژه مورد بحث قرار گرفت؛ از طراحان نیز دعوت کردیم و به این نتیجه رسیدیم که ماده (۶) بند (۵) را مرور و احکام آن را بررسی مجدد کنیم که دولت در جلسات حضور پیدا کرد و با کمک سازمان بورس و مرکز پژوهش‌ها گزارش این طرح یک فوریتی تنظیم شد.

این نماینده مردم در مجلس دهم یادآور شد: تلاش کردیم هیچ شرکتی از قلم نیفتد و همه شرکت‌هایی که معروف به دولتی و خصولتی هستند در این گروه قرار گیرند که ملزم شوند تمامی اطلاعات خود و صورتحساب سود و زیان و حساب عملکرد خود را در اختیار سازمان بورس قرار دهند البته جرائمی نیز برای عدم همکاری آنها پیش بینی شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=21911
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.