تاریخ : دوشنبه, ۱۶ شهریور , ۱۴۰۵ Monday, 7 September , 2026

اخبار ویژه

مدیر عامل موسسه کاسپین خبر داد؛ اختصاص ۵۰۰۰ میلیارد ریال برای تعیین تکلیف ۷ تعاونی منحله/ کاسپین یک ریال به کسی بدهکار نیست و به زودی به شبکه بانکی می پیوندد تقویت بیش از ۴۷۰۰ واحدی شاخص کل بورس عملکرد بانک های گیلان در پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ راضی کننده نیست ۹۹ واحد صنعتی در تملک بانک‌های مازندران به مدار تولید برگشتند جنجال تازه فراستی پیشرفت فیزیکی افزون بر ۶۸ درصدی سد مخزنی پلرود صادرات ۶۰ درصدی خاویار به کشور‌های جهان مازندران به کارگاه سازندگی ملی تبدیل شده است چشم‌انداز اقتصاد ایران در نیمه دوم سال افراد برای جلوگیری از جریمه شدن خانه خالی در سامانه املاک ثبت نام کنند برندگان جشنواره ساندنس معرفی شدند واقع بینی حلقه گمشده بودجه 98 قیمت سکه و طلا در بازار آزاد در ۸ آذرماه ۱۴۰۴ جشنواره رسانه و خزر، اردیبهشت سال آینده برگزار می شود ۱۵ درصد از اراضی شالیزاری گیلان زیر شخم زمستانه رفت گیلان پنجمین تولیدکننده عسل در کشور توسعه بازار مشتقه در بورس کالا محمود آباد و فقر درآمدی از گردشگری احتمال فوران آتشفشان دماوند وجود ندارد/ مردم نگران نباشند چگونه وام ازدواج بگیرم؟ طرح کالا برگ در روزهای آتی اجرا می شود هزار و ۲۱۱ هنرکارت برای هنرمندان گیلان صادر شد هاشمی زدایی از دانشگاه آزاد

کد شما در این بخش
1

برای ورود به پرونده تخریب انبارهای گمرک این شهر

  • کد خبر : 23268
  • 24 اردیبهشت 1398 - 23:43
برای ورود به پرونده تخریب انبارهای گمرک این شهر

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس از قوه قضاییه و شورای حفظ حقوق بیت المال خواست تا جلوی تخریب انبارهای گمرک شهرستان آستانه اشرفیه را بگیرند.

به گزارش اقتصادشمال، ولی داداشی در جلسه نوبت بعد از ظهر امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی با مخاطب قرار دادن وزیر اقتصاد متذکر شد: در جلسه روز گذشته کمیسیون اقتصادی مجلس با حضور معاونان جنابعالی قرار شد جلوی تخریب انبارها و هانگارهای گمرک شهرستان آستانه اشرفیه گرفته شود اما امروز به بنده خبر دادند که تخریب‌ها در این منطقه همچنان ادامه دارد.

این عضو کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی ادامه داد: کدام آی کیو و ایکیوسانی در گمرک این نظر را داده که ۲۶ هزار مترمربع انبار و هانگار به ارزش ۵۲ میلیارد تومان تخریب شود؟ آیا این کار تخریب بیت المال نیست؟ از قوه قضاییه و شورای حفظ حقوق بیت المال می‌خواهم به موضوع ورود کنند.

وی خطاب به وزیر راه و شهرسازی متذکر شد: پروژه راه آهن آستارا – آستارا تعطیل شد. این پروژه مشکل خط اعتباری داشت که در وزارت اقتصاد حل شد اما در بروکراسی اداری وزارت راه و شهرسازی گیر کرد و به نتیجه نرسید اما چرا؟ مگر این معاهده بین المللی را آقای رئیس جمهور امضا نکردند؟

نماینده مردم آستانه اشرفیه در مجلس در تذکری به وزیر تعاون٬ کار و رفاه اجتماعی گفت: شما یکی از وزرای خوب دولت هستید. شرکت دخانیات ایران در گیلان با بیش از ۲۵۰۰ کارمند در آستانه اشرفیه تعطیل شده است. این مسئله را پیگیری کرده و از نابودی این شرکت جلوگیری کنید.

داداشی در تذکری خطاب به وزیر امور خارجه متذکر شد: موظف بودید در رابطه با گذر ۴۵ کیلومتر مسئله را پیگیری کنید. به بنده چند بار قول دادید، ما به وظیفه خود عمل کردیم حالا نوبت شماست تا کار را تمام کنید.

این نماینده کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی در تذکری به وزیر کشور گفت: آستانه اشرفیه یکی از شهرستان‌های مرزی کشور است اما کارکنان این شهرستان از حق مرزی محرومند. با اداره کل تقسیمات کشوری و اداره‌کل مرزی وزارت کشور مکاتبه کردم و نظریه کارشناسان هم بر این بود که کارکنان شهرستان آستانه اشرفیه از حق مرزی برخوردار هستند. اجرایی شدن این مسئله نیازمند دستور مستقیم شماست.

ایسنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=23268
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.