تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

سپرده‌گذاری مازندرانی‌ها در بانک‌ها ۱۵ درصد بیشتر شد کج سلیقگی خاتون تا موج هجمه‌های تعصب‌گرایی معامله بیش از ۹۰۰میلیارد ریال سهم در بورس مازندران مدیر کل جدید صمت مازندران معرفی شد حبس تولید در سلول انحصار قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۴ تیر ۱۴۰۱ ۳۰ هزار قمارخانه مجازی! ۲ هزار و ۳۰۹ قطعه زمین مسکن ملی در مازندران واگذار شد تغییر در سهمیه سوخت خودرو‌ها تکذیب شد گنبدکاووس رتبه نخست پرورش ماهیان گرمابی گلستان را دارد شهردار جدید ساری انتخاب شد ذخیره ۴۰ هزار تن میوه شب عید سرپرست معاونت امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران معارفه شد رقابت حافظان قرآن کریم در مازندران طرح جامع بانکداری اسلامی تا پایان هفته نهایی می‌شود بلیت مسیر ریلی رشت – تهران چند؟ تبریز به الگوی ملی در مدیریت سالمندی تبدیل می‌شود یارانه بنزین، به نام چه کسی؟ به کام چه کسی؟ دلار ۲۴ هزار و ۴۳۸ تومان است کشف یک میلیارد و پانصد میلیون ریال کالای دخانی در سوادکوه کشتارگاه های فاقد مجوز ساماندهی می شوند برگزاری دوره آموزشی مبارزه با فساد در نیروگاه نکا هشت اولویت بخشش سود

کد شما در این بخش
♥0

مخالفت با تشکیل پرونده‌های بیمه بیکاری توسط کاریابی‌ها

  • کد خبر : 25496
  • 06 تیر 1398 - 11:22
مخالفت با تشکیل پرونده‌های بیمه بیکاری توسط کاریابی‌ها

یک کارشناس حوزه کار از واگذاری موضوع بیمه بیکاری به بخش خصوصی واقعی استقبال کرد و گفت: با تشکیل پرونده توسط کاریابی‌ها و دریافت هزینه از سوی کارگران بیکار شده مخالفم و معتقدم منابع صندوق بیمه بیکاری نباید از صندوق تامین اجتماعی منفک شود.

علی اکبر لبافی درباره واگذاری امور بیمه بیکاری به کاریابی‌ها ابراز عقیده کرد و گفت: در حال حاضر بالای ۳۰۰ هزار نفر تحت پوشش صندوق بیمه بیکاری هستند و تاکید بر تقویت صندوق به این دلیل است که در شرایط موجود باید از منابع صندوق تأمین اجتماعی حفاظت کنیم.

وی ادامه داد: آمار ۳۰۰ هزار نفری که مقرری بیمه بیکاری به آنها پرداخت شده بالا است و صندوق بیمه بیکاری باید آنقدر قوی باشد تا در مواقعی که دچار کسری شد، پوشش حمایتی خود را همچنان داشته باشد.

جدا نکردن منابع صندوق بیمه بیکاری از صندوق تأمین اجتماعی

این کارشناس حوزه کار مخالفت خود را با تفکیک منابع صندوق بیمه بیکاری از صندوق تأمین اجتماعی اعلام کرد و گفت: حق بیمه کارگران سال‌های سال است که به صندوق تأمین اجتماعی واریز می‌شود و اگر قرار است در آینده از محل حق بیمه‌ها درصدی به عنوان بیمه بیکاری پرداخت شود چه صندوقی بهتر از تأمین اجتماعی که به صندوق بیمه بیکاری متصل است و در زمان‌هایی که دچار کسری شد می‌تواند به کمک بیمه بیکاری بیاید.

لبافی درعین‌حال از واگذاری موضوع بیمه بیکاری به کاریابی‌ها استقبال کرد و گفت: اصل واگذاری فی نفسه بد نیست ضمن آنکه دولت سهم سه درصدی خود را نمی‌دهد و بخش خصوصی کل مبلغ حق بیمه را می‌پردازد ولی واگذاری باید به بخش خصوصی واقعی صورت گیرد که با حساسیت به موضوع رسیدگی کند و حتی این منابع را به تولید برگرداند. این کار هم به لحاظ اجتماعی در خانواده فرد بیکار شده اثرگذار است و هم منابع درآمدی صندوق و نظارت‌های بعدی را تقویت می‌کند.

مخالفت با تشکیل پرونده‌های متقاضی بیمه بیکاری از سوی مراکز کاریابی

وی با ابراز مخالفت از تشکیل پرونده‌های درخواست بیمه بیکاری توسط مراکز کاریابی، گفت: اینکه کاریابی‌ها پرونده متقاضیان بیمه بیکاری را تشکیل بدهند و یک مبلغی هم از کارگر بیکار شده بگیرند پذیرفتنی نیست؛ چون فلسفه تأسیس صندوق بیمه بیکاری نگاه حمایتی بوده تا در مواقعی که واحدهای تولیدی دچار مشکل شدند، حداقل برای شش ماه و حداکثر برای ۵۰ ماه از منابع آن استفاده کنند و بعد از رفع موانع و مشکلات کارگر مجدداً به محل کارش برگردد و بنگاه به ظرفیت لازم برسد.

به گزارش ایسنا، بر اساس قانون بیمه بیکاری، بیمه شدگانی که به دلیل حوادث غیر مترقبه مانند سیل، زلزله و آتش سوزی بدون میل و اراده خود بیکار شده و آماده به کار باشند می‌توانند از مزایای بیمه بیکاری استفاده کنند. اخیراً زمزمه واگذاری امور مربوط به بیمه بیکاری به کاریابی‌ها شنیده شده که این امر مورد مخالفت بسیاری از فعالان و کارشناسان حوزه کار قرار گرفته است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25496
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.