تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

ماجرای واقعی وثیقه وزیر بهداشت برای آزادی برادر رئیس جمهور رشد ۷۳ درصدی تجارت ایران با اورآسیا فال روزانه ۲۵/ ۰۱/ ۱۳۹۹ تملک ۲ هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی بدهکار توسط بانک‌ها اختصاص ۱۴ میلیارد دلار برای واردات کالا از ابتدای ۹۷ سفته‌های جدید از فردا در شعب بانک ملی ایران مصرف ۳۶ میلیون متر مکعب گاز در مازندران طی یک روز دستورالعمل حمایت از تولیدکنندگان دام روستایی ابلاغ شد رونق گردشگری هوایی مازندران با ورود سرمایه گذاری بخش خصوصی ۲۱ بهمن ۵۷ و ادامه درگیری‌ها سیب زمینی در صدر گرانی ها+ جدول چرا دلار گران شد؟ مهاجرت بی ضابطه به بهره‌برداری از فرصت‌های گیلان آسیب می زند افتتاح طرح تولید نهاده‌های کشاورزی در ساری کمربندی ساحلی رامسر به چالوس احداث می شود شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی منحل می‌شوند شاخص بورس بر قله ۲ میلیون واحد ایستاد بازار ماهی فروشان رشت موانع ریل‌گذاری صنعتی آخرین لحظات زندگی سلطان سکه داماد یکی از مسئولان ارشد قضایی گلستان از مردم اخاذی می کرد! پنهان‌کاری برای بازنشسته‌ها! سوپرجام به پرسپولیس تحویل داده شد

کد شما در این بخش
0

اپلیکیشن اطلاع‌رسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی فعال شد

  • کد خبر : 27793
  • 14 مرداد 1398 - 10:46
اپلیکیشن اطلاع‌رسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی فعال شد

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از فعال شدن اپلیکیشن اطلاع‌رسانی قیمت ۱۰۰ قلم کالای اساسی خبر داد.

به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، عباس تابش اظهار کرد: این سامانه در دسترس عموم بوده و مردم با نصب اپلیکیشن مرتبط با آن می‌توانند علاوه بر نسخه وب، قیمت کالاها را به لحظه بررسی و شکایات خود را ثبت کنند.

وی افزود: قرار است که اطلاع‌رسانی‌ مرتبط با قیمت کالاهای اساسی، حساس و ضروری مورد نیاز مردم؛ در قالب این سامانه صورت گرفته و مردم بر مبنای این مقایسه قیمتی، علاوه بر اینکه کالا را با قیمت رقابتی خرید کنند، شکایات مورد نظر خود از عرضه‌کنندگان کالا را به صورت لحظه‌ای ثبت کرده و به واحد بازرسی و نظارت اصناف و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اطلاع دهند.

تابش که در یک برنامه تلویزیونی سخن می‌گفت، تصریح کرد: دامنه کالاهای اعلام نرخ‌شده در این سامانه به سرعت گسترش خواهد یافت و تعداد آن از ۱۰۰ قلم کالا فراتر خواهد رفت؛ ضمن اینکه امکان ثبت شکایت نیز از طریق این اپلیکیشن نیز فراهم آمده است. از سوی دیگر، تولیدکنندگان کالا نیز می‌توانند قیمت کالاهای خود را به صورت خوداظهاری در این سامانه به ثبت رسانده تا بعد از تائید سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، نرخ آنها در سامانه به ثبت رسیده و در اختیار عموم مردم قرار گیرد.

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان اعلام کرد: هم‌اکنون این سامانه در دسترس عموم است و برای نسخه‌های گوشی تلفن همراه اندروید فعال بوده و برای نسخه IOS نیز ظرف یک ماه آینده در دسترس خواهد بود. همچنین وب سایت WWW.۱۲۴.IR نیز قابلیت کارکردی همین اپلیکیشن را دارا است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=27793
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.