تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

دادستان دستگیرشد پیام ویدئویی ظریف به مردم یک لحظه خودمان را جای روستاییان بگذاریم انسداد جاده چالوس و آزاد راه تهران شمال تکراری‌های دوست‌داشتنی مشتری مداری از اهداف استراتژیک بانک مسکن است /رشد ۲۲ درصدی منابع در سال جاری رونق پنبه‌کاری، راهبرد بومی توسعه و کاهش بیکاری گلستان تمامی درخواست‌های کارت سوخت تا پایان دی صادر می‌شود تغییرات نرخ تورم خانواردر مرداد/بیشترین وکمترین نرخ تورم استانها بازار دلال محور برای مردم گران تمام می شود حضور لژیونرهای گلستان در تیم ملی والیبال زنان پرداخت بسته ۵۰۰ میلیارد تومانی توسعه صادرات تا پایان سال درج قیمت تولیدکننده بر روی کالا‌ها به معنی فاکتور خرید است الزامات تعیین نرخ سود سپرده در شرایط تورمی اصلاح بی‌ساختار میزگرد” حمایت از قیر ایرانی” برگزار شد حمایتهای بنیادمستضعفان وبانک سینا درتسهیلات یارانه ای از طرح‌های شیلاتی در مازندران ۴۸پروژه عمرانی، خدماتی و آموزشی در صومعه سرا بهره برداری شد دستگیری عضو شورای شهر بندرگز استاندار: مرکز ثبت درخواست متقاضیان کار در مازندران راه‌اندازی می‌شود تور آموزشی اقتصادی اتاق بازرگانی مازندران در بندرامیرآباد هشدار برای داغی تورم آیین نامه های اجرایی قوانین بودجه سال ۹۷ کشور اعلام شد

کد شما در این بخش
1

وزیر راه: آزادراه تهران – شمال قبل از زمستان افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 28114
  • 16 مرداد 1398 - 23:53
وزیر راه: آزادراه تهران – شمال قبل از زمستان افتتاح می‌شود

وزیر راه و شهرسازی درباره پایان کار آزاد راه تهران – شمال، اظهار کرد: این آزادراه قبل از زمستان امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح چهارشنبه در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره پایان کار آزادراه تهران – شمال با بیان اینکه «پیشرفت کار با توجه به برنامه در حال انجام است»، اظهار کرد: آزادراه تهران – شمال متناسب با برنامه در حال پیشرفت است و تا پایان شهریور کل عملیات احداث به پایان می رسد.

وی افزود: عملیات پاکسازی، آماده‌سازی و تمهیدات ترافیکی با حضور پلیس نیز زمان مشخصی را شامل می‌شود که به زمان افتتاحیه این مسیر اضافه می‌کند، ضمن اینکه شرکت بهره‌بردار باید در این آزادراه مستقر شود؛ چرا که این اتوبان با یک سیستم مدیریتی خاص اداره می شود و شرکت بهره بردار باید کار را تحویل بگیرد و در این مسیر مستقر شود. بعد از طی تشریفات فنی، عملیاتی و اداری که بعد از اتمام عملیات ساخت (پایان شهریور) آغاز می شود، امکان افتتاح مسیر وجود دارد.

وزیر راه گفت: امیدوار هستیم هماهنگی‌های بین دستگاهی خیلی زمان نبرد و به محض انجام تفاهمات و استقرار شرکت بهره بردار مردم بتوانند از اتوبان استفاده کنند. این آزادراه قبل از زمستان امسال به بهره برداری می‌رسد.

اسلامی درباره وضعیت قطعات ۲ و ۳ آزادراه تهران – شمال نیز گفت: در قطعه دوم پیشرفت کار ۳۰ درصدی داریم و شرکت‌هایی که در منطقه یک فعال بودند در حال انتقال به منطقه ۲ هستند.

وی گفت: به دلیل تغییر ریاست بنیاد مستضعفان به تفاهمات جدید برای تامین مالی قطعه دوم این آزادراه هستیم.

وزیر راه با بیان اینکه در حال شناسایی سرمایه گذار برای قطعه ۳ هستیم، ادامه داد: امیدواریم بتوانیم تا پایان سال برای منطقه ۳ آزادراه با یک سرمایه‌گذار به تفاهم برسیم.

اسلامی در ادامه درباره انتشار برخی اخبار در ارتباط با گرانی بلیت هواپیما، با تاکید بر اینکه گران‌فروشی بلیت هواپیما فراوانی ندارد، گفت: فروش صندلی‌های یک پرواز از قبل از فصل آغاز می شود، اما اتفاقات لحظه‌ای باعث می شود که برخی بلیت‌ها به قیمت گزاف فروش رود که حتما تخلف است، البته این تخلفات از سقف ۳ تا ۴ درصد صندلی‌ها هم تجاوز نمی‌کند.

وی خاطرنشان کرد: هر مسافری که با گران‌فروشی بلیت هواپیما مواجه شد، به سازمان هواپیمایی کشوری منتقل کند و حتما با آن ایرلاین و آژانس برخورد می شود. من نیز شخصا از سازمان هواپیمایی خواستم با متخلفان برخورد کرده و اطلاع‌رسانی کند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه «مردم از سایت‌های معتبر بلیت هواپیما بخرند تا اطمینان داشته باشند بلیت گران نخریدند»، افزود: دامنه قیمت‌ها کف و سقف دارد که منتشر شده است اگر مسافران از این قیمت‌ها اطلاع داشته باشند می‌توانند بلیت گران نخرند، ضمن اینکه بهتر است در برنامه زمانبندی به خرید بلیت اقدام کنند و از خریدهای هیجانی اجتناب شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=28114
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.