تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

۲۳۵ میلیون دلار در سامانه نیما عرضه شد ۱۵۰ کیلوگرم حشیش در نیسان ماهیگیر گیلانی جسد نوزاد صید کرد +عکس 14+ خاکستر شدن حدود ۱۰ هکتار از بهشت پرندگان ۳۷۲ حادثه طبیعی در مازندران ثبت شد واردات گوشی موبایل بیشتر از کالای اساسی! ربع پهلوی رفت سر اصل مطلب +عکس منافع و هزینه‌های مداخله در بحران بانکی تولید رب گوجه ۲.۵ برابر مصرف کشور نوسان قیمت انواع سکه/ طلای ۱۸ عیار ارزان شد اعمال تخفیف ۲۰ درصدی قیمت بلیت قطار به مناسبت دهه کرامت خروج پول از بورس و تورم در دیگر بازارها آخرین جزئیات از واریز سود سهام عدالت وضعیت پرداخت غرامت سیل به کشاورزان/ “ملت” و “صادرات” پرداختی نداشته‌اند نرخ تورم سالانه در آبان به ۴۴ درصد رسید تعیین مالیات پایه برای فعالیت‌های هنری به جای معافیت کمبود نیروی انسانی ماهر و زمین پاشنه آشیل واحدهای صنعتی مازندران انتقاد رییس دادگستری گلستان از ساخت و ساز غیرمجاز در روستای زیارت اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده از دوشنبه اجرایی می‌شود استاندار گیلان: ۱۰۵ باند قاچاق مواد مخدر منهدم شدند وقتی درکی از میلیارد دلار نداریم گلایه کارآفرینان منطقه آزاد انزلی از نبود زیرساخت‌ها سکه ۱۱ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان شد

کد شما در این بخش
♥0

قصاص قاتل دو پسر عمو در بابل

  • کد خبر : 29444
  • 04 شهریور 1398 - 15:01
قصاص قاتل دو پسر عمو در بابل

عامل قتل دو پسر عمو بعد از چهار سال امروز دوشنبه در محل وقوع جرم در پارک جنگلی بابلکنار شهرستان بابل قصاص شد.

سرویس حوادث اقتصاد گستر شمال ،سید عباس عبداله‌زاده درون‌کلایی و  سید اسماعیل عبداله‌زاده درون‌کلایی دو پسر عمویی بودند که در سال ۹۴ با تفنگ شکاری در پارک جنگلی بابلکنار به قتل رسیدند.

رییس دادگستری بابل  گفت: صبح جمعه ۲۸ فروردین ماه سال ۹۴ چوپانی هنگام چرای گله گوسفندانش در پارک جنگلی بابل‌کنار ناگهان با پیکر بی جان دو مرد ناشناسی مواجه شد که با اصابت گلوله به قتل رسیده بودند و به سرعت پلیس ۱۱۰ را در جریان این موضوع قرار داد و فرمانده پلیس وقت بابل همراه تیمی از پلیس آگاهی و امنیت عمومی به جنگل پر رمز و راز رفتند.

فضل الله وکیلی راد افزود: در نخستین مرحله تحقیقات با بررسی لباس‌های دو جسد مشخص شد که آنان دو پسر عمو به نام‌های سیدعباس و سیداسماعیل ۳۸ و ۴۰ ساله ساکن یکی از روستاهای حومه بخش بابل‌کنار هستند.

وی بیان داشت: با توجه به این سرنخ‌ها تحقیقات پلیسی از خانواده قربانیان در دستور کار قرار گرفت که در جریان این بررسی‌ها مشخص شد دو پسرعمو صبح روز پنجشنبه ۲۷ فروردین ماه برای حضور سر قرار با یک مرد به جنگل رفتند و احتمالا پول زیادی را با خود همراه داشتند.

او افزود: با توجه به این اظهارات ردیابی‌های فنی و تخصصی پلیس برای به دست آوردن ردی از مرد ناشناس آغاز شد تا اینکه با گذشت چهار ساعت از ماجرای پیدا شدن اجساد قربانیان، مخفیگاه این قاتل ردیابی شد و به محاصره پلیس در آمد و فرد قاتل دستگیر شد.

وکیلی اظهار داشت: این مرد ۲۵ ساله که «ح» نام دارد در مراحل نخست بازجویی‌ها منکر هرگونه اطلاعی از سرنوشت دو پسرعمو شد و سعی کرد مسیر تحقیقات پلیس را به گمراهی بکشاند اما با دیدن سرنخ‌های پلیسی ناچار شد اعتراف کند.

بر اساس اطلاعات منتشر شده ، عامل جنایت اعتراف کرد که مدتی که با دو قربانی حادثه آشنا شده بود و روز حادثه به بهانه فروش  اشیای عتیقه و گنج با آنان در جنگل‌های ” بزچفت ” قرار گذاشت و در صدد گرفتن پول از آنان به هر نحوی برآمد.

قاتل در مواجهه با دو پسرعمو هر دو را با گلوله تفنگ به قتل رساند و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال  پول نقد آنان را سرقت کرد و متواری شد.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29444
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.