تاریخ : دوشنبه, ۴ آبان , ۱۴۰۵ Monday, 26 October , 2026

اخبار ویژه

ضعیف‌ترین و نیرومندترین ارزهای جهان در سال ۲۰۱۷ قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۴ آبان۱۴۰۲ حسن اسحاقی مدیر کل شیلات مازندران شد تمامی معاملات مربوط به املاک دارای سند باید از سامانه کاتب انجام شود پرداخت کمک هزینه حمل به گندمکارانی قراردادی ابهام جدید در ماجرای افزایش حقوق ۹۸/ تایید مصوبه دولت از طرف هیئت تطبیق قوانین مجلس هر ایرانی چند تومان بابت تسویه بدهی موسسات اعتباری غیر مجاز پرداخت کرد؟! یارانه نقدی آذر ماه امشب واریز می‌شود سهم نیم درصدی کتابخانه ها را بده آغاز برداشت طلای مایع در مازندران مازندران چگونه پیشتاز برخورداری از اعتبارات صندوق ملی بیماران خاص شد مشخص شدن ۱۹۹ عضو هیات نظارت بر انتخابات در مازندران سرایدار مدرسه حلق آویز شد قاچاق انسان چقدر سود دارد؟ توسعه خدمات برای صندوق های خانوادگی تغییرات قیمت دلار و یورو در سال ۹۸ این ۳۱۳ روز شامپو بدون سولفات چیست؟ فروش اوراق سلف موازی نفتی ختم به خیر شد/ سود طلایی از طلا افزایش ۱۲۴ درصدی اعتبارات ملی طرح‌های آب منطقه‌ای مازندران مالیات بر عایدی سرمایه سهمیه کدام کارت‌های سوخت باطل می‌شود؟ کشت قراردادی گندم در ۲۷ هزار هکتار از مزراع مازندران

کد شما در این بخش
♥1

توضیح دادستان گرگان در خصوص اتهام مدیرکل غله گلستان

  • کد خبر : 29454
  • 04 شهریور 1398 - 23:28

دادستان عمومی و انقلاب گرگان با اشاره به بازداشت مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت که اتهام این مسوول کسری گندم در انبارهای منطقه است و ربطی به موضوع گندم های آلوده در شهرستان گنبد ندارد.

حجت الاسلام سیدرضا سیدحسینی  اظهار داشت: مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان در انجام وظایف ذاتی سازمانی کوتاهی داشته که منجر به تضییع حقوق بیت المال شد بر همین اساس برای ایشان قرار وثیقه ۷ میلیارد تومانی صادر و باتوجه به ناتوانی در تادیه آن روانه بازداشتگاه شد تا متعاقبا به پرونده رسیدگی شود.

دادستان گرگان تصریح کرد: موضوع کسری گندم جدای از پرونده گندم های آلوده در انبارهای تابعه شرکت غله و خدمات بازرگانی شهرستان گنبدکاووس در شرق گلستان است که متهمان دیگری دارد و موضوع در دادگاه همان منطقه رسیدگی می شود.

وی بدون اشاره به تعداد انبارها و سیلوهای گندم گلستان و تفکیک خصوصی و دولتی بودن آن، افزود: تا ۱۰ درصد کسری در انبارهای گندم به دلیل افت رطوبت عادی است اما کسری ها بیشتر از این میزان بود که طبیعتا دادستان به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کرد.

دادستان گرگان ادامه داد: علاوه بر آن برخی شرکت های خصوصی در زمان خرید تضمینی گندم اعداد ناصحیح و غیرواقعی اعلام می کردند تا پول بیشتری از دولت برای انبارداری دریافت کنند که در این ارتباط نیز چند پرونده برای متخلفین تشکیل شد.

سیدحسینی گفت: در زمان حاضر ۳ پرونده در گرگان و چند پرونده در ارتباط با خیانت در امانت و اخلال در نظام اقتصادی ویژه گندم در دیگر شهرهای گلستان تشکیل شده که مربوط به چند شرکت خصوصی است و در مواردی نظارت عالیه آن با شرکت غله بود.

وی افزود: عمده تخلفات صورت گرفته در بخش خصوصی بوده اما نافی وظیفه ذاتی شرکت غله نیست چراکه کنترل و نظارت با آنها است.

گفتنی است استان گلستان از لحاظ کیفیت گندم به دلیل گلوتن مناسب (پروتئین) بهترین محصول کشور را تولید می کند و از نظر کمیت نیز مقام دوم تولید استانها را در اختیار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=29454
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.