تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

محلول پاشی مزارع کشت مجدد برنج با کود‌های ریز مغذی پتاس ارزش سهام عدالت در هفته اول آبان چقدر بود؟ متقاضیان خودروهای مونتاژی: ثبت‌نام می‌کنیم، اما قیمت را نمی‌دانیم دستگیری سارق حرفه‌ای کابل برق در آمل محمدی‌راد: کیفیت پایین ویدئو چک حواشی را بیشتر می‌کند مدیر سکه ثامن ۵۰ میلیارد تومان پول و چند ملک دارد کرونا میدان آزمون مدیریت انقلابی اهدای ۶ هزار و ۵۷۰ سند بنیاد علوی در گلستان آغاز شد نفت ایران بدون مشتری نمی‌ماند/ تورم و آشفتگی بازار ماحصل ارز چندنرخی ۱.۲ میلیون اقامت رسمی طی تعطیلات اخیر در مازندران ثبت شد دستورالعمل جدید انجام تشریفات گمرکی دیدار مردمی مدیران کل در غرب مازندران نرخ سود بین بانکی در کانال ۱۸ درصد باقی ماند توقف تولید پراید هنوز در دست بررسی است اصلاح محوطه گمرک آستارا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد نسبت ما و مافیا؟! ۷ چالش‌ توسعه کسب و کارهای فین تک در ایران گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی ارائه دو میلیارد یورو از صندوق توسعه برای جبران خسارت سیل طرح منطقه آزاد تجاری جویبار به کجا رسید؟ افزایش تولیدات دامی مازندران توقف شتابان رشد نقدینگی ترانزیت کالا از گمرکات مازندران ۱۱۶ درصد افزایش یافت

کد شما در این بخش
0

پیشرفت ۴۴ درصدی سد شفارود رضوانشهر

  • کد خبر : 31850
  • 11 آبان 1398 - 0:50
پیشرفت ۴۴ درصدی سد شفارود رضوانشهر

فرماندار رضوانشهر گفت: پروژه عظیم سد شفارود در این شهرستان که با هدف تأمین آب زراعی، شرب و انرژی برق در حال ساخت است؛ تاکنون از ۴۴ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

محمد مهدی مظفری در حاشیه بازدید معاون وزیر نیرو از این پروژه عظیم ملی در گفتگو با خبرنگار ایرنا گفت: مجریان این طرح عظیم باید در کنار اجرای بدنه سد، نسبت به ساخت شبکه آبرسانی با هدف بهره برداری از آب ذخیره شده به موازات عملیات اجرایی بدنه نیز اقدام کنند تا خواسته های مردم منطقه تأمین شود.

وی با اشاره به ظرفیت آبی رود خانه شفارود در این شهرستان گفت: رودخانه شفارود با آورد متوسط ۱۷۴ میلیون متر مکعب در سال یکی از منابع آب موجود در غرب استان گیلان است که ساخت سد مخزنی شفارود برای تأمین آب شرب سالم و زراعی مطمئن ساکنان منطقه ضروری و حیاتی می باشد.

مظفری با ضروری دانستن اجرای ساخت این سد تاکید کرد: این سد برای تامین آب شرب به میزان ۲۳ میلیون مترمکعب شهرستان های رضوانشهر، ماسال و تالش در غرب گیلان برای جمعیتی حدود ۲۱۰ هزار نفر در یک افق ۵۰ ساله، ساخته می شود.

فرماندار رضوانشهر همچنین به تأمین آب کشاورزی منطقه از این سد اشاره کرد و افزود: تأمین آب مورد نیاز کشاورزی منطقه به میزان ۴۵ میلیون متر مکعب در سال و تأمین آب مورد نیاز حفاظت محیط زیست به میزان ۳۳ میلیون متر مکعب و همچنین تولید انرژی برق و اشتغال زایی نیز از دیگر ظرفیت های مهم این سد محسوب میگردد.

سد مخزنی شفارود بر روی رودخانه شفارود و در شش کیلومتری جنوب غربی مرکز شهرستان رضوانشهر و ۶۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان ساخته می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31850
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.