تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

قول توسعه زیرساختهای درمانی خشرودپی بابل اقتصادگردشگری پاییزی مازندران آیا نرخ خرید تضمینی گندم منطقی است؟ تشکیل سه کارگروه جدید در راستای توسعه همکاری‌های ایران و اوراسیا بالاترین حقوق شورای انقلاب را آقا ایوب آبدارچی می‌گرفت اینفوگرافیک؛ چقدر ایرانی‌ها گوش شنوا دارند؟ شکست سیاست اسکورت راه‌اندازی پیشخوان مجوزهای کشور/نماد اعتماد الکترونیک قانونی نیست آغاز توزیع اینترنتی سبد گوشت و مرغ تنظیم بازاری تاجگردون رئیس شد سکه ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شد استفاده از بقایای زراعی و باغی در تغذیه دام ایران اینترنشنال از خبرنگار گاردین برای گفتگودعوت کرد موفقیت هنرمند اهل انزلی در جشنواره کاریکاتور کره جنوبی اقتصاد بیمار ایران و نااطمینانی به آینده دوستم را به آتش کشیدم کدام نیروگاه های کشور از سوخت مازوت استفاده می کنند؟ تکالیف مالیاتی صاحبان کسب و کار مجازی ابلاغ شد وام ۷۵ میلیونی در شهرهای کوچک وظایف و اختیارات هیات عالی در طرح بانکداری چیست؟ انتصابات جدید استانداری گیلان چالش انتشار خبرهای جعلی اقساط مسکن بیشتر از هزینه زندگی

کد شما در این بخش
0

کسری بودجه حدود ۵۵ هزار میلیارد تومانی در سال ۹۹

  • کد خبر : 33618
  • 08 دی 1398 - 11:44
کسری بودجه حدود ۵۵ هزار میلیارد تومانی در سال ۹۹

رییس دیوان محاسبات کشور گفت: کسری بودجه سال ۹۹ چیزی حدود ۵۵ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی می‌شود.

عادل آذر در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره میزان کسری بودجه سال ۹۹ گفت: خیلی حرف‌های عجیب و غریب مطرح می‌شود درباره کسری ۲۲۸ هزار میلیارد تومانی، منتهی اگر ما بخش اعتبارات هزینه‌ای را همان ۱۵ درصدی که دولت حساب کرده روی لایحه بودجه بیاوریم مابقی را هم مبنا بگذاریم بر عملکرد سال ۹۸، باورمان این است که با ظرفیت و جا به جایی اعدادی در همین بودجه، کسری بودجه واقعی سال ۹۹ چیزی حدود ۵۵ هزار میلیارد تومان خواهد شد.

عادل آذر با بیان اینکه از موضع رییس دیوان محاسبات صحبت می‌کند و تلاش می‌کند نظرات شخصی اش را نگوید گفت: ما به کلیات رای دادیم، زیرا اگر رای نمی‌دادیم در صحن مجلس هم رای نمی‌دادند و لایحه بودجه به دولت برمی گشت.

وی افزود: در این وضع به دولت دو هفته فرصت می‌دادند تا لایحه را اصلاح کند و در این دو هفته هم هیچ اتفاقی نمی‌افتاد، به هر حال منطقی‌ترین تصمیم را به واسطه ملاحظات اجتماعی و اقتصادی که تایید کلیات بودجه بود گرفتیم.

رییس دیوان محاسبات کشور درباره منابع بودجه هم گفت: اقلام اساسی درآمدی دولت یکی مالیات است که دولت تا حدودی واقع بینانه دیده و ۹۵ درصد آن حاصل می‌شود منتهی دولت نباید برود سراغ خوش حساب‌ها بلکه باید به دنبال مودیان جدید برود و از فرار مالیاتی جلوگیری کند.

عادل آذر افزود: در حوزه نفت هم دولت اعداد را خوب دیده، اما نکته مهم در حوزه نفت برداشت از صندوق توسعه ملی است که دولت بخشی (۱۶ درصد) را تحت عنوان فریز آورده و آن را درآمد تلقی کرده که این باید اصلاح شود و بازگردد.

رییس دیوان محاسبات درخصوص فروش اوراق مشارکت و خزانه نیز گفت: فروش اوراق، قلم درشت دیگری از درآمدهای دولت است، اما چیزی که پیش بینی شده و قابل ملاحظه است آن ۸۰ هزار میلیارد تومان است، اما قانون برنامه گفته ۵۰ هزار میلیارد و از طرفی حرف ما این است که دارایی که فروخته می‌شود باید تبدیل به احسن شود نه اینکه خرج شود.

وی همچنین افزود: بخش عمده‌ای (بیش از نیمی) از شرکت‌های دولتی زیان ده هستند و به لحاظ مدیریتی و بهره وری مشکل دارند که باید برای آن فکری کرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=33618
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.