تاریخ : یکشنبه, ۱۰ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 1 November , 2026

اخبار ویژه

سکه ۱۱ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان شد از شکستن شاخ غول های جهانی تا نکوهش روزه خواری در ملاء عام ۶۹ درصد ایرانی ها در سال یک بار سفر می کنند افزون بر ۸۱ هزار تن برگ سبز چای از چایکاران گیلان و مازندران خریداری شد سفیر آلمان اینجا آنجا همه جا احتکار ۳۵ میلیارد ریالی لوازم خانگی در بابلسر بازار دلال محور برای مردم گران تمام می شود یارانه معیشتی آذر ماه فردا واریز می شود رویاهای بر باد رفته زمزمه چاپ پول به گوش می‌رسد! آغاز ثبت نام بی‌مسکن‌ها از امروز/ نابودی تولید با انحصارطلبی تغییر تدریجی کارکرد چک در مبادلات/ «پول خصوصی» در راه است تخریب بنای قدیمی‌ترین هتل بابلسر و واکنش منفی مردم معامله طلا، ملک، ارز و خودرو مشمول مالیات می‌شود سعید جلیلی: مگر برجام را برای دو سال نوشته بودید؟! انجام وارسی پروازی سامانه‌های فرودگاه رامسر جزئیات تورم نقطه‌ای دهک‌ها در آخرین ماه تابستان خرید تضمینی ۳ هزار تن گندم در گلوگاه پیش ثبت نام بازار متشکل ارزی آغاز شد واریز حقوق کارکنان دولت حداکثر تا ۱۹ اسفند برگزاری مجمع بانک صادرات بعد از ۲۰ ماه توقف نماد/ یکشنبه ۱۵ بهمن ۹ صبح هتل المپیک لزوم تبدیل تهدید به فرصت در حوزه گردشگری مازندران کارکنان توانایی کسب و انتقال دانش را در خود تقویت کنند

کد شما در این بخش
♥2

رجیستری سراغ سامسونگ می‌رود یا هوآوی؟

  • کد خبر : 3388
  • 08 بهمن 1396 - 10:06
رجیستری سراغ سامسونگ می‌رود یا هوآوی؟

رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن همراه از توافق وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ورود یکی از برندهای مطرح مانند هوآوی و سامسونگ به فاز سوم طرح رجیستری تلفن همراه که از چهاردهم بهمن‌ماه آغاز می‌شود، خبر داد.

ابراهیم درستی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: براساس توافقات صورت گرفته و اعلام مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، فاز سوم طرح رجیستری از چهاردهم بهمن‌ماه کلیدی می‌خورد تا برندهایی مانند هوآوی و سامسونگ نیز در این طرح قرار بگیرند تا قاچاق اپل که ۱۰ درصد بازار تلفن همراه را به خود اختصاص می‌داد، به سمت برندهای مذکور حرکت نکند.

وی افزود: هم‌اکنون گفته می‌شود حدود ۵۰۰۰ دستگاه تلفن همراه اپل که براساس توافقات صورت گرفته تا قبل از چهاردهم آذرماه به شبکه متصل شده بودند از دسترس خارج شده‌اند. اما درخواست ما از مسئولان این است که پنجره‌ای برای این تلفن‌های همراه باز کنند که مشکل آنها حل شود و نگرانی در مردم و فروشندگان به وجود نیاید.

رییس اتحادیه فروشندگان دستگاه‌های صوتی، تصویری و تلفن همراه با تاکید بر این‌که توصیه می‌شود همه خریداران و فروشندگان تلفن همراه برای تامین نیاز خود به رسمی بودن و در شبکه بودن آن دقت کنند تا محصول قاچاق خریداری نشود، ادامه داد: فروشنده موبایل قاچاقچی نیست؛ بنابراین باید راهی در چارچوب قانون باز شود تا ضرر نکند و البته قاعده و اصول موجود را از این به بعد محکم‌تر اجرا کنند، چرا که همه فروشندگان هم از این طرح استقبال می‌کنند.

درستی با بیان این که بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان درآمد بازار موبایل که عمدتا در قاچاق صرف می‌شد به خزانه دولت ریخته می‌شود و به عنوان بازار رسمی مورد عرضه و تقاضا قرار می‌گیرد، گفت: در فاز دوم اجرای این طرح برندهایی مانند بلک بری و موتورولا که حدود یک درصد سهم بازار را دارند به رجیستری وارد شده‌اند، اما سامسونگ، ال جی و هوآوی حدود ۷۵ تا ۸۰ درصد سهم بازار را در اختیار دارند که به فاز دوم وارد نشدند.

وی تاکید کرد: براساس صحبت‌هایی که با شخص وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات داشتیم قرار شد تا یکی از برندهای پرمصرف هم به فاز سوم وارد شوند، چرا که نباید به قاچاقچی اجازه داد که بازار امنی داشته باشد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=3388
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.