تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

پاداش گزارش فساد مالی چیست؟ رشد ۳۰ درصدی معاملات اوراق بدهی در فرابورس سفره مردم را به انتخاب بایدن و ترامپ گره نزنید دریچه‌ای به سوی ماینینگ رشد درآمدهای مالیاتی گلستان/۱۱۵ درصد مالیات ۹ ماهه امسال محقق شد قدردانی مسئولان مازندرانی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن صدور ۹۰ فقره پروانه بهره برداری صنعتی در مازندران جزییات افزایش حقوق کارکنان دولت/ زمان اجرا از اول فروردین عرضه گسترده گوشت قرمز و مرغ از شنبه فشارهای معیشتی با حضوری شدن مدارس یک پنجم چک‌های فروردین ماه برگشت خورد برکات به یاد خدا بودن هر روز یک واحد صنعتی به خاک سیاه می نشیند /نرمش صبحگاهی دوای دردهای ما نیست قیمت سکه و طلا در بازار آزاد مازندران خودروهای لوکسی که مالیاتی شدند؛ معیار اخذ مالیات از خودروها چیست؟ موافقت با افزایش حقوق کارمندان دولت به ۲۰ درصد خواب حسینقلی خان جنجال تازه صوت خانم جلسه ای مسدودسازی درگاه‌های بانکی قمار/ تبلیغ سایت‌های شرط‌بندی جرم است «کمبود زمین» مشکل اساسی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در مازندران مبادله بیش از یک میلیارد دلار کالا از گمرکات مازندران از سهام عدالت آزاد شده تا دیوار بلند فقر بورس مازندران در هفته ای که گذشت

کد شما در این بخش
♥1

جزییات اخذ مالیات از خانه‌های لوکس/ تنظیم گزارش اولیه بودجه ۹۹

  • کد خبر : 34092
  • 24 دی 1398 - 12:33
جزییات اخذ مالیات از خانه‌های لوکس/ تنظیم گزارش اولیه بودجه ۹۹

رییس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با اشاره به طرح مراحل اول گزارش کمیسیون تا ده روز آینده در صحن علنی مجلس، افزود: برای اولین بار خانه‌های لوکس ۱۰ میلیارد تومان و بالاتر، مشمول مالیات سالیانه می‌شوند.

غلامرضا تاجگردون با اشاره به وضعیت بررسی بودجه ۹۹ گفت: مراحل اولیه گزارش تلفیق بودجه سال آینده تا ۱۰ روز آینده به اتمام می‌رسد و در صحن علنی مجلس مطرح خواهد شد.

وی در خصوص میزان فروش نفت و سهم آن در بودجه سال آینده ادامه داد: برای سال آینده نرخ فروش نفت حدود یک میلیون بشکه در روز پیش بینی شده، این در حالی است که در شرایط فعلی و تحریم‌های نفتی حدود ۶۰۰ هزار بشکه نفت به فروش می‌رسد.

تاجگردون درباره موضوع فروش اموال مازاد و اوراق مشارکت تصریح کرد: معتقدیم برای اجرایی شدن این موارد باید اختیارات بیشتری به دولت داده شود در جلسه سران هم موضوع واگذاری اختیارات بالاتر به بورس و وزارت اقتصاد و … مطرح شده، اما در کمیسیون دولت این موضوع به طور کامل دیده نشده است.

وی گفت: دولت برای اجرای لوایح و تخصیص بودجه در سال آینده با کسری مواجه است، اما به اعتقاد بنده اگر بخش مولدسازی دولت، دارایی‌ها را خوب و مناسب اختصاص دهد و اختیارات بخش‌های مولد هم افزایش یابد احتمال دارد کسری بودجه به زیر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان برسد.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس خاطر نشان کرد: کمیسیون تلفیق در خصوص عرضه قیر مجانی به بخش‌ها به نحوه عرضه تهاتری این کالا رای داد، زیرا نمایندگانی هستند که فکر می‌کنند قیری به دستشان می‌رسد و آن را صرف و خرج بخش و شهر خود می‌کنند و تمام، اما حقیقت این است که چنین قیری وجود ندارد و اگر قرار به تخصیص حدود ۴ میلیون تن قیر باشد باید از اعتبارات عمرانی کاهش پیدا کند و کسر شود. البته در این بین یک نوع فساد هم شکل خواهد گرفت.

وی ادامه داد: وقتی حواله قیر از وزارت راه صادر می‌شود به گونه‌ای است که معمولاً وزارتخانه‌ها پولی برای این موضوع ندارند پس به پیمانکار خود می‌گویند بخشی از قیر را بابت دستمزد بردار و بفروش و به این ترتیب فساد شکل می‌گیرد.

تاجگردون در مورد پیشنهاد قیمت گذاری حامل های انرژی افزود: دو سوم مصرف کنندگان سوخت در حال حاضر از سهمیه خود استفاده می کنند و با توجه به اینکه اگر نرخ بنزین به صورت تک نرخی و بر فرض دو هزار تومان تعیین شود عملاً قیمت ۳۵ درصد افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: سهمیه اختصاص یافته بنزین امکان اصلاحاتی دارد که در حال حاضر قابل پیش بینی نیست. تاجگردون در مورد پلکانی شدن اخذ مالیات بر حقوق گفت: در سال ۹۷ ـ ۹۸ کسانی که حقوق بالایی داشتند دریافتی شان رشدی نکرد زیرا نرخ رشد حقوق آنها نسبت به افزایش ۳۵ درصدی مالیات بسیار پایین بود در نتیجه عایدی این افراد در مقایسه با سال ۹۶ تغییر چندانی نداشت.

وی ادامه داد: برای اولین بار خانه های لوکس ۱۰ میلیارد تومان و بالاتر، مشمول مالیات سالیانه می شوند. همچنین اعمال مالیات بر خانه های خالی که در تهران فراوان داریم هم سال آینده به همت شهرداری ها عملیاتی می شود و اخذ مالیات برای خودروهای لوکس بالای یک میلیارد تومان در بودجه سال آینده مصوب شد که لازم الاجرا خواهد بود.

تاجگردون اضافه کرد: امسال در مرکز پژوهش ها سیستم اطلاعات بانکی و اطلاعات حساب ها به هم متصل شده اند که فرار مالیاتی را به حداقل ممکن برساند. وی در خصوص الزام استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی گفت: در مصوبات اخیر کمیسیون تلفیق وکلا و دفاتر وکالت هم به منظور استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی کشور موظف شده اند.

وی ادامه داد: استفاده از سامانه فروش متصل به سازمان امور مالیاتی شامل همه صنوف است و فقط مربوط به دو رسته شغلی پزشکان و وکلا نمی شود. رییس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: زمانی که مصوبه ای تایید شود و دولت آن را اجرا کند به گونه ای که به ضرر مردم باشد ما از حرف خودمان می گذریم زیرا مجری مصوبه، دولت است. نه تنها بانک مرکزی بلکه همه دستگاه ها با تخصیص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی مشکل دارند اما فعلاً آقای رییس جمهور بر این باور است که ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی حلال گرانی و مشکلات اقتصادی در جامعه است البته ما به دنبال قانع کردن دولت در این زمینه هستیم.

تاجگردون در خصوص اعمال ۵۰ درصد مالیات در مناطق آزاد افزود: نمی شود به سرمایه گذاری که با علم به معاف از مالیات بودن مناطق آزاد، اقدام به سرمایه گذاری کرده بگوییم که امسال باید ۵۰ درصد مالیات پرداخت کند.

وی در خصوص همسان سازی نظام دریافت حقوق بگیران و بازنشستگان گفت: در بودجه سال آینده درصدی به این موضوع اختصاص یافته است و دریافتی این عزیزان افزایش خواهد یافت. رییس کمیسیون تلفیق بودجه گفت: در مورد پرداخت مطالبات دولت به تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی سازوکاری طراحی و تصویب شد که بر طبق آن دولت باید در سال ۹۹ رقمی برابر ۵۰ هزار میلیارد تومان به صورت هر سه ماه یکبار به صندوق بازنشستگی و تامین اجتماعی پرداخت نماید. ۳۰ درصد از این مبلغ به عنوان گام اول همسان سازی حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی خواهد بود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=34092
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.