تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

ضرورت اختصاص ۲۵ میلیارد تومان برای طرح‌های آبخیزداری مازندران امسال 3741 واحد صنعتی بهره برداری شد اصلاح و بازنگری قبوض گاز مشترکان مازندران شروع شد سوخت رشد بورس بیش از ۹۱۷ میلیون سهم در بورس گیلان معامله شد افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت زعفران در بازار داخلی سرمایه گذاری ۵ هزار میلیارد تومانی برای کاهش تلفات شبکه برق بازگشت یک هکتار زمین کشاورزی چالوس به چرخه تولید مدیرعامل بانک مسکن: وام جدید ۸۰ میلیون تومانی مسکن با سود کم در راه است ۱۵ درصد سواحل گیلان اشغال شده است کلاهبردار میلیاردی در مازندران دستگیر شد «تاریخ طبیعی» مازندران ظرفیتی درآمدزا اما ناشناخته وقف مانند صندوق ذخیره ارزی مهم و ارزشمند است / قدردانی از فعالیت‌های اوقاف در خدمت‌رسانی به مردم چگونه سرویس های بهداشتی را تمیز کنیم ؟ علی خدایی به عنوان مدیرکل راه آهن گیلان معرفی شد بیش از ۲۲ هزار تن گوشت سفید در راه است طراحی پایه‌های جدید مالیاتی/ ساماندهی معافیت‌ها خانه‌های مسافر شهرستان رامسر ساماندهی می‌شوند یارانه دی ماه واریز شد تفاوت ۳۴۰ هزار تومانی نرخ مجاز و بازار کاغذ! تولید برنج به بیش از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد نیمی از دشت های کشور ممنوعه هستند باند حرفه ای سوداگران مرگ در تنکابن متلاشی شد

کد شما در این بخش
♥1

مبلغ اقساط قرض‌الحسنه اخذ شده به حساب تسهیلات گیرندگان مسترد شود

  • کد خبر : 35258
  • 06 فروردین 1399 - 21:45

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به شبکه بانکی تاکید کرد: مبالغ اقساط قرض‌الحسنه اخذ شده، باید به حساب تسهیلات گیرندگان یا ضامنین مسترد شود.

به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، تمام دریافت‌کنندگان قرض‌الحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آن‌ها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافت‌کننده قرض‌الحسنه، مشمول استفاده از مزایای بخشنامه تعویق سه‌ماهه اقساط تسهیلات به دلیل شیوع ویروس کرونا هستند، لذا بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند چنانچه مبالغ اقساط قرض‌الحسنه سررسید شده در بازه زمانی موضوع مصوبه مورد اشاره از حساب تسهیلات‌گیرندگان یا ضامنین آن‌ها برداشت شده است را مسترد کنند.

پیرو بخشنامه شماره ۹۸.۴۳۵۶۵۲ مورخ ۱۵‏‏‏.۱۲‏‏‏.۱۳۹۸ موضوع ابلاغ مصوبه شورای پول و اعتبار درخصوص تعویق سه‌ماهه اقساط تسهیلات به دلیل شیوع ویروس کرونا، بدین‌وسیله در پی برخی گزارش‌های دریافتی مبنی بر برداشت‌های متفاوت و بعضاً ناصحیح از گستره شمول مصوبه فوق به ویژه در خصوص دریافت‌کنندگان تسهیلات‌ قرض‌الحسنه و نیز طرح بعضی شکایات، سئوالات و ابهامات در این رابطه، متذکر می‌شود تمام دریافت‌کنندگان قرض‌الحسنه فارغ از این که امکان پرداخت یا وصول اقساط از آن‌ها وجود داشته باشد و نیز قطع نظر از نوع کسب و کار و فعالیت دریافت‌کننده قرض‌الحسنه، مشمول استفاده از مزایای بخشنامه فوق‌الذکر هستند.

لذا بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی موظفند چنانچه مبالغ اقساط قرض‌الحسنه سررسید شده در بازه زمانی موضوع مصوبه مورد اشاره از حساب تسهیلات‌گیرندگان یا ضامنین آن‌ها برداشت شده است را مسترد کنند.

1
با توجه به موارد بیان شده، مراتب به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه شماره ۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏.۹۶ مورخ ۱۶‏‏‏‏‏.۵‏‏‏‏‏.۱۳۹۶ به تمام واحدهای ذی‌ربط آن بانک یا مؤسسه اعتباری غیربانکی ابلاغ شده و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آید.
لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=35258
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.