تاریخ : سه‌شنبه, ۲۷ مرداد , ۱۴۰۵ Tuesday, 18 August , 2026
0

امسال ۴۲ هزار میلیارد ریال طرح اقتصادی در مازندران افتتاح می‌شود

  • کد خبر : 39141
  • 09 آگوست 2020 - 14:53
امسال ۴۲ هزار میلیارد ریال طرح اقتصادی در مازندران افتتاح می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت که در سال جاری ۴۲ هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال طرح اقتصادی و اشتغال‌زا در استان به بهره برداری می‌رسد.

حسن خیریانپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تعداد طرح هایی را که امسال افتتاح می شود ، ۲۸ مورد اعلام کرد و افزود که با افتتاح این طرح ها در مجموع برای حدود ۶ هزار نفر شغل ایجاد می شود.

وی گفت : تاکنون سه طرح بزرگ صنعتی شامل طرح توسعه فرش ساوین ، طرح تولید شیرخشک و پروتئین از آب پنیر کاله و بزرگترین واحد تولید ام دی اف کشور با اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریال و اشتغال حدود یک هزار نفر به بهره برداری رسیده است.
خیریانپور افزود : ۲۳ طرح دیگر اقتصادی نیز دارای پیشرفت فیزیکی خوبی هستند که به مرور تا پایان سال جاری با حضور مسئولان ملی و استانی به بهره برداری خواهند رسید.
در هفت سال اخیر حدود ۵۲ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در حوزه صنعتی در مازندران انجام شد. در این مدت یک هزار و ۴۳۱ واحد تولیدی و صنعتی در استان جواز بهره برداری گرفت و از این طریق برای ۲۸ هزار نفر ایجاد اشتغال شد.
هم اکنون ۲  هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی با اشتغال ۶۰ هزار نفری در مازندران فعال است. در واقع ۲۹ درصد از اشتغال این خطه شمال کشور نیز مربوط به بخش صنعتی است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39141

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.