تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

عقد بزرگترین قرارداد صادرات کاغذ وام یک میلیون تومانی چگونه بازپرداخت می‌شود؟ لزوم آشنایی گسترده‌تر طلاب با عرصه‌های تبلیغی اطلاعیه بانک ملت درباره خبر مرتبط با پرونده سکه ثامن افزایش ۳۲۷درصدی ساخت شناور در پایتخت دریایی ایران جایگاه‌ های بنزین چند کارت سوخت دارند؟ داوری ۳۵۱ اثر جشنواره رسانه‌ای خزر آغاز شد مقصر ریزش بورس چه کسانی بودند؟ تورم آبان ماه ۹.۹ درصد شد مازندران در شاخص کشوری «امنیت سرمایه‌گذاری» چه جایگاهی دارد؟ بازدید علمی دانشجویان برق دانشگاه مازندران از نیروگاه نکا سرمایه گذاری 23میلیون یورویی خارجی در مازندران موافقت نمایندگان مجلس با تحقیق و تفحص از پرداخت حقوق‌های نامتعارف انهدام باند کلاهبرداری از شرکت‌های بیمه با تصادفات ساختگی افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانۀ خود را جدا کنند تاکید فرماندار انزلی بر لزوم کنترل اجاره بهای مسکن کاهش ۳۰ درصدی مصرف انرژی در ۲۰ واحد تولیدی مازندران اعتبار ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای جلوگیری از تعطیلی کارخانه‌ها آخرین اخبار از ادامه درگیری ها برای دستگیری رئیس جمهور سابق قرقیزستان تکالیف نظام بانکی در پیش‌نویس لایحه بودجه استان های شمالی دچار افت فشار گاز شده اند علت افزایش حجم سپرده‌گذاری در گیلان چیست؟ نرخ اشتغال و بیکاری در سال ۱۳۹۶

کد شما در این بخش
♥0

۱۰ هزار واحد مسکن مهر بخاطر همراهی نکردن بانک‌ها معطل مانده است

  • کد خبر : 39488
  • 28 مرداد 1399 - 23:34
۱۰ هزار واحد مسکن مهر بخاطر همراهی نکردن بانک‌ها معطل مانده است

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر از تکمیل ۹۲ درصد واحدهای مسکن مهر کشور تاکنون خبر داد و گفت: تکمیل ۱۰ هزار واحد نیز به دلیل همراهی نکردن بانک‌ها، معطل مانده است.

احمد اصغری مهرآبادی،  قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر به تشریح آخرین وضعیت این طرح در کشور پرداخت و با بیان اینکه،  مجموع واحدهای مسکن مهر کشور دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد است، گفت: ۵۵۰ هزار واحد از این تعداد،  در قالب تفاهمنامه سه‌جانبه و ۵۴۰ هزار واحد نیز توسط تعاونی‌های مسکن احداث شده و یا در حال تکمیل است. همچنین ۲۶۰ هزار واحد در بافت‌های فرسوده و ۸۵۰ هزار واحد نیز تحت‌عنوان طرح خودمالکی ساخته شده است.

تکمیل دو میلیون و ۴۰ هزار واحد مسکن مهر تاکنون

او افزود: از مجموع دو میلیون و ۲۰۰ هزار واحد مسکن مهر کشور، تاکنون دو میلیون و ۴۰ هزار واحد تکمیل شده است؛  حدود ۱۱۰ هزار واحد دارای معارض و در مراجع قضایی دارای پرونده است؛  تعدادی از واحدها نیز فاقد متقاضی است که بخشی از آن‌ها به دیگر طرح‌های مسکن انتقال داده می‌شوند. در این بخش با توجه به محدودیت منابع مالی مسکن مهر،  از فرصت استفاده کرده‌ایم و با انتقال این واحدها به طرح اقدام ملی مسکن، از منابع این طرح برای تکمیل واحدهای باقی‌مانده استفاده می‌کنیم.

خارج کردن واحدهای راکد از طرح مسکن مهر

مهرآبادی ادامه داد: بخشی از واحدها نیز راکد هستند و پیشرفت کمتر از ۳۰ درصد دارند؛ این واحدها را از طرح مسکن مهر خارج کرده‌ایم و از سازمان ملی زمین و مسکن و شرکت عمران شهرهای جدید خواسته‌ایم از منابع داخلی خود برای تکمیل این واحدها استفاده کنند یا عرصه و اعیان آن‌ها را بفروشند؛ بخشی اندکی از واحدهای باقی‌مانده نیز مربوط به واحدهایی است که به‌صورت خودمالک ساخته می‌شوند و در صورت نیاز این واحدها به تسهیلات دولتی از آنها حمایت خواهیم کرد.

مجموع واحدهای باقی‌مانده، ۵۵۰۰۰ واحد

او مجموع واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر در کشور را حدود ۵۵ هزار واحد خواند و گفت: یکی از مشکلات عمده در تکمیل این واحدها،  این است که جز بانک مسکن، سایر بانک‌ها که بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار موظف به پرداخت تسهیلات برای تکمیل واحدها بوده‌اند،  همراهی نمی‌کنند. بانک‌های ملی، ملت، رفاه کارگران، تجارت و صادرات از جمله بانک‌هایی هستند که وام متمم ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان را پرداخت نمی‌کنند؛ درصورتی‌که شورای پول و اعتبار، این موضوع را تصویب و بانک‌ها را مکلف به پرداخت این تسهیلات کرده است.

۱۰ هزار واحد نیمه‌تمام به دلیل عدم همراهی بانک‌ها

قائم‌مقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر عنوان کرد: اکنون حدود ۱۰ هزار واحد مسکن مهر به‌دلیل همراهی نکردن بانک‌های یادشده، نیمه‌تمام هستند؛ التبه پیگیری‌های لازم را از طریق بانک مرکزی انجام داده‌ایم و منتظر نتیجه هستیم. یک مشکل دیگر که در این واحدها با آن روبروییم موضوع ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های غیرمستقیم است که ۱۵ هزار واحد مسکن مهر را درگیر کرده است. در این خصوص نیز پیگیری‌های لازم را انجام داده‌ایم و خواستار اعطای سه تا ۶ ماه زمان برای تکمیل این واحدها هستیم. بدون احتساب این واحدها،  حدود ۵۰ هزار واحد مسکن مهر نیمه‌تمام در کشور داریم که میانگین پیشرفتشان ۸۰ درصد است؛ تاکنون پرونده مسکن مهر در ۱۲ استان و ۱۰ شهر جدید کشور بسته شده است. بیشتر واحدهای  نیمه‌تمام در استان‌های تهران(پردیس و پرند)، البرز(هشتگرد)، خوزستان، فارس و خراسان رضوی است. در سایر استان‌ها تعداد واحدهای باقی‌مانده ناچیز است.  قطعا امسال واحدهای نیمه‌تمام مسکن مهر تکمیل می‌شود. بخش عمده این واحدها تا پایان آبان‌ماه به بهره‌برداری می‌رسد اما تحویل آن‌ها،  نیازمند همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت نیرو است. باید توجه داشت که ساخت واحد یک بخش از کار است و اصل موضوع تحویل واحد به مردم و مالکان است که نیازمند همراهی دستگاه‌های مختلف در تکمیل خدمات لازم است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=39488
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.