تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

سدهای گلستان ۷۰ میلیون مترمکعب آب دارد بازار سیاه شیرخشک نوبت ترکیدن کدام حباب است؟ معامله ۸۰۲ هزار و ۶۴۰ تن سیمان در بورس کالا گردشگری مازندران زیرتیغ ویروس کرونا تصویر بوسه قاتل کلاردشتی بر پای اولیای دم / نجات از چوبه دار در لحظات آخر+عکس دادو ستد بیش از ۶۰ میلیون سهم در بورس مازندران اجرای عملیات ارتقا و بازسازی تصفیه خانه آب سد میجران رشد ١٧۴.۶ درصدی قیمت زمین در یکسال افتتاح ۲۲ طرح تقویت برق در شهرستان مرزی آستارا تولید ۷۵۰تن قارچ در خانه های گیلان افزایش ۱۰ برابری ورود آب به سد سفیدرود قیمت برنج در حاشیه رایزنی برای لغو ممنوعیت واردات متن کامل لایحه ایجاد مناطق جدید «آزاد» و «ویژه اقتصادی» رشد ۱۱ درصدی مانده تسهیلات بانک مسکن اختصاص بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار برای احداث پل توکله تنکابن یاد اکبر رادی در اردیبهشت رشت کارت ملی هوشمند تبدیل به کارت بانکی شد افزایش پرداخت تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان محصول ۸۵ درصد از شالیزارهای مازندران برداشت شد ضرورت تسریع در احداث نیروگاه‌های حرارتی مصوب مازندران و گلستان جزییات وام جهش تولید مسکن اعلام شد قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۵ آذر ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
1

جایگاه‌ های بنزین چند کارت سوخت دارند؟

  • کد خبر : 75157
  • 16 خرداد 1402 - 23:40
جایگاه‌ های بنزین چند کارت سوخت دارند؟

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت گفت: میزان استفاده از کارت سوخت شخصی برای بنزین آزاد نسبت به قبل ۱۰ برابر شده و مردم توجه داشته باشند که از ابتدای مرداد، هر جایگاه تنها یک کارت سوخت دارد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،رضا نواز سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت درباره آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارت سوخت جایگاه‌ها گفت: هم‌اکنون میزان استفاده از کارت سوخت شخصی برای بنزین آزاد نسبت به قبل از اجرای طرح حدود ۱۰ برابر شده است و روند افزایشی ادامه دارد.

نواز گفت: طبق قانون بودجه باید تا شهریور امسال، میزان استفاده از کارت سوخت شخصی  باید به ۹۰ درصد برسد و با توجه به مدلی که دولت در اجرای این قانون در پیش گرفته است، به نظر می‌رسد تا مردادماه امسال برای هر جایگاه تنها یک کارت سوخت برای بنزین آزاد وجود داشته باشد.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: تاکنون همکاری پرسنل جایگاه‌ها و مردم برای اجرای این طرح ایثارگرانه بوده است تا مردم آگاهی یابند ضروری است که از کارت سوخت شخصی برای بنزین آزاد استفاده کنند، زیرا کارت سوخت جایگاه‌ها به گونه‌ای در دسترس است که تنها مخصوص موارد اضطراری است.

او گفت: ساماندهی کارت سوخت جایگاه‌ها و الزام خودرو‌ها به استفاده از کارت سوخت شخصی، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار نهاد‌های متولی قرار می‌دهند که بتوانند بهتر از گذشته برای مدیریت مصرف سوخت اقدام کنند.

نواز گفت: در ابتدای اجرای طرح، کمی ترک کردن عادت قبلی در استفاده از کارت سوخت جایگاه‌ها سخت بود، ولی اکنون روند استفاده از کارت سوخت شخصی افزایشی است و امیدواریم که این طرح به خوبی تکمیل شود.

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت کشور گفت: امیدواریم با سرعت گرفتن صدور کارت‌های سوخت المثنی، مشکلات پیش‌روی این طرح به بهترین شکل ممکن برطرف شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=75157
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.