تاریخ : یکشنبه, ۱۵ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 6 September , 2026

اخبار ویژه

گرمای تابستانی در مازندران ۱۱ توصیه بانک‌مرکزی برای افزایش امنیت پرداخت‌های الکترونیک استاندار مازندران: گیر کار منطقه آزاد مازندران اختلافات داخل استانی است گردشگری پایدار با نسخه‌ای از تامین اجتماعی افت قیمت طلا و سکه با کاهش نرخ انس جهانی قطار قم – گرگان راه اندازی شد اجرای طرح نشاط معنوی در ۲۰ امامزاده مازندران رشد ۶.۷ درصدی تولید شرکت‌های صنعتی بورسی در مرداد افزایش قیمت خودرو در بازار آزاد یکشنبه ۲۴ مهر حمایت عجیب فرهاد مجیدی از قاتل استقلال! + عکس بازداشت عامل انتشار فراخوان برای اغتشاشات قاعده‌مند کردن ساختار درآمدها برای مهار تورم استیصال بازار سرمایه دستور برای تخصیص ۱۰۰۰ میلیارد تومان کذب محض است فارسیان گلستان با بوی فاضلاب سر می کند فصل صید ماهی در دریای مازندران مجدد تمدید شد حمله به کنسولگری ایران در بصره چت کردن با نامحرم در فضای مجازی چه حکمی دارد؟ قاچاق خانوادگی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر پایان کار شرور مسلح در آمل چوکا و بازگشت نبض تولید به گیلان افزایش پرواز‌های فرودگاه شهدای نوشهر وظیفه اصلی اوقاف اجرای امینانه نیت واقفین است

کد شما در این بخش
0

عبدالجلال ایری منتخب مردم غرب گلستان در مجلس شد

  • کد خبر : 40179
  • 22 شهریور 1399 - 11:01
عبدالجلال ایری منتخب مردم غرب گلستان در مجلس شد

عبدالجلال ایری با رای مردم شهرستان‌های کردکوی، بندرگز، ترکمن و گمیشان منتخب اهالی این خطه غربی استان گلستان در مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

معاون سیاسی استاندار و رییس ستاد انتخابات استان گلستان در گفتگو با خبرنگار ایرنا صحت این خبر را تایید کرد.

عبدالرضا چراغعلی بامداد شنبه به خبرنگار ایرنا مستقر در ستاد انتخابات استانداری گلستان اظهار داشت: ایری با کسب ۳۱ هزار و ۶۱۵ رای منتخب مردم چهار شهرستان بندرگز، ترکمن، کردکوی و گمیشان شد و در صورت تایید صحت انتخابات از سوی شورای نگهبان و صدور اعتبارنامه (با رای نمایندگان ملت) هفتمین نماینده مردم استان در مجلس شورای اسلامی خواهد بود.

وی یادآور شد: همچنین‌ رجب‌ محمدآبادی دیگر کاندیدای راه یافته به مرحله دوم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه چهار شهرستان غرب گلستان توانست ۲۶ هزار و ۹۲۲ رای را کسب کند.

هرچند رییس ستاد انتخابات گلستان به آرای باطله اشاره نکرد اما با در نظر گرفتن آمار اعلامی نفر اول و دوم بنظر می‌رسد ۳۹۳ نفر رای باطل شده است.

آرای باطله آن دسته رای‌های سفید یا اسامی اشتباه است ضمن اینکه برخی افراد بدلایل مختلف نظیر اعتراض یا هر چیز دیگری در تعرفه رای مطالب متفرقه می‌نویسند که در آمار خوانده و محاسبه نمی‌شود.

به گزارش ایرنا در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه غرب گلستان ۵۸ هزار و ۹۳۰ نفر معادل ۲۹.۶۵ درصد واجدان شرایط در انتخابات شرکت کردند.

در مرحله اول انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که اسفند پارسال برگزار شد ۱۱۸ هزار و ۷۳۷ نفر در حوزه غرب گلستان شرکت کرده بودند که آمار دور دوم حدود ۵۰ درصد نسبت به آن زمان کاهش دارد.

در پایان انتخابات دور اول حوزه انتخابیه غرب گلستان شامل شهرهای کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان، عبدالجلال ایری ۲۱ هزار و ۱۸۳ رای و رجب‌محمد آبادی ۱۴ هزار و ۹۸۳ رای به دست آوردند و بدلیل کسب نکردن اکثریت آرا، انتخابات به دور دوم کشیده شد.

استان گلستان با ۶ حوزه انتخابیه اصلی هفت نماینده در مجلس شورای اسلامی شامل ۲ نفر از حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا، یک نفر از رامیان و آزادشهر، یک نفر علی‌آباد، یک نفر از کردکوی، بندرترکمن، گمیشان و بندرگز، یک نفر از گنبدکاووس و یک نفر از مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه‌تپه دارد.

در انتخابات دوم اسفند پارسال ۱۲۹ کاندیدا برای کسب هفت کرسی در ۶ حوزه انتخابیه گلستان خود را در معرض ارزیابی و انتخاب یک میلیون و ۳۳۰ هزار واجد شرایط رای دادن قرار دادند که ۷۱ هزار نفر از رای دهندگان رای اولی بودند.

استان گلستان حدود ۱.۹ میلیون نفر جمعیت دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=40179
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.