تاریخ : پنجشنبه, ۱۹ شهریور , ۱۴۰۵ Thursday, 10 September , 2026

اخبار ویژه

تولید عسل در رضوانشهر ۱۵ درصد افزایش یافت ارزش ۷ میلیون دلاری صادرات گمرک ریلی آستارا موضوع مالیات بر عایدی سرمایه به مجلس ارسال می شود تعاون روستایی گیلان ۱۰ هزار تن نهاده و خورک دامی توزیع کرد مبادله ۸۶ هزار میلیارد تومان چک در کشور رونق صادرات از آستارا ۱۰۹ واحد تولیدی سیل زده آق قلا به چرخه تولید برگشت کشت مخلوط دلیل تداوم نسل مگس مدیترانه نرمش قیمت خودرو در بازار/ تولید در برزخ افزایش نرخ ارز فعال شدن گسل گرانی ورود رییس جمهوری روسیه به تهران این «پشیمانی» هزینه دارد بانک تخصصی کارآفرینی تاسیس شود اخذ کارمزد از خدمات به عنوان منبع جدید درآمد بانک‌ها بیش از 500 هزار اصله نهال شناسنامه‌دار در گیلان توزیع شد نقشه پلید زن و شوهر برای رییس جاماندگان سهام عدالت چه کنند؟ تابستان ۹۸ آمد، از پرداخت سود سهام عدالت مجامع ۹۶ برخی مشمولان خبری نشد ۳۰۰ خانوار روستایی بخش چمستان نور از نعمت گاز بهره‌مند شدند ۱۰۰ هزار حلقه لاستیک از گمرکات کشور ترخیص می‌شود تخمین اقامت ۴۰۰ هزار مسافر در رامسر مهلت ثبت‌نام هفت خودروی داخلی امشب تمام می‌شود آغاز برداشت گل‌گاوزبان در شرق مازندران

کد شما در این بخش
1

۳۰۰ هزار نفر تا سال ۱۴۰۰ دارای شغل می شوند

  • کد خبر : 45363
  • 23 بهمن 1399 - 23:45
۳۰۰ هزار نفر تا سال ۱۴۰۰ دارای شغل می شوند

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور گفت : براساس برنامه ریزی ها و پیش بینی صورت گرفته تا سال ۱۴۰۰ برای ۳۰۰ هزار نفر در سراسر کشور شغل ایجاد می شود .

به گزارش ایرنا ، مرتضی بختیاری روز پنجشنبه در حاشیه افتتاح ساختمان کمیته امداد امام خمینی انزلی اظهار داشت : بر اساس برنامه ششم توسعه،کمیته امداد امام خمینی مکلف بود ۷۰ هزار شغل ایجاد کند اما توانست در سال ۹۶ این مقدار را به ۱۷۰ هزار شغل برساند .

وی  یادآور شد: در سال ۹۷ این تعداد به ۱۶۸ هزار نفر و در سال ۹۸  به ۱۷۵ هزار و ۹۰۰ نفر با چهار هزار و ۷۱۰ میلیارد تومان تسهیلات افزایش پیدا کرد . در چهارمین سال از برنامه ششم توسعه و تا پایان دی ماه جاری برای ۱۹۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شده که پیش‌بینی می شود تا پایان سال این تعداد به ۲۰۰ هزار نفر افزایش یابد . در این راستا ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت خواهد شد .

بختیاری خاطرنشان کرد : در بودجه پیشنهادی دولت به مجلس در سال ۹۸ اعتبار پیش بینی شده سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود که این مقدار با حمایت نمایندگان مجلس دهم به مبلغ چهار هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان افزایش یافت . در سال ۱۴۰۰ نیز دولت در بودجه پیشنهادی مبلغ شش هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای اشتغال پیش‌بینی کرده است که امیدواریم این رقم به ۱۰ هزار میلیارد تومان برسد .

وی گفت : کمیته امداد امام خمینی در سال ۹۸ در استان گیلان پنج هزار و ۷۴۳ شغل با ۱۷۵ میلیارد تومان تسهیلات ایجاد کرده است که این رقم تا پایان دی ماه جاری به هفت هزار  و ۳۰۴ نفر رسید . به این ترتیب ۹۱ درصد اشتغال پیش بینی شده در این استان محقق شد.

وی اظهار داشت : در بخش توانمند سازی دو محور طرح هدایت شغلی و طرح راهبر شغلی را در دستور کار خود قرار دادیم که در سال ۹۹ در طرح راهبر شغلی افراد کارآمد ، کارا و مورد قبولی که در بخش آموزش ، مهارت آموزی، تهیه مواد اولیه شغل ، نظارت بر شغل و محصولات و فروش محصولات کمک کنند توانستند ۵۰ درصد اشتغال ایجاد کنند . در بحث راهبران شغلی ۶۰۰ نیرو معرفی شد که توانستند در بخش های مورد نظر جذب و از بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند .

وی تاکید کرد : در استان گیلان دو هزار تفاهم نامه احداث مسکن مبادله شده که هزار و ۱۰۰ سهم به کمیته امداد تعلق دارد. و با تداوم نهضت مسکن سازی در کمیته امداد ۲۳ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است و ۴۲ هزار واحد مسکونی با اولویت واگذاری به یتیمان ، خانوارهای سه نفره و بیشتر ، زنان سرپرست خانوار روستاها ، مناطق محروم نیز تحویل خواهد شد.

ساختمان کمیته امداد امام خمینی بندرانزلی در هزار و ۱۶۰ متر بنا و با حدود پنج میلیارد تومان اعتبار از محل فروش ساختمان قبلی به بهره برداری رسید . شهرستان بندرانزلی دو هزار و  ۷۷۷ نفر مددجو تحت پوشش کمیته امداد دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=45363
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.