تاریخ : پنجشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 22 October , 2026

اخبار ویژه

آزاد‌سازی سهام عدالت از دو نما رسانه ها بازوی توانمند پلیس در آگاه سازی مردم هستند قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۷ اسفند ۱۴۰۱ کوتوله‌های سیاسی با «نفی واقعیت» عکس داس خونین/داس و رومینا ظرفیت دریایی مازندران با ساخت 131 اسکله فعال می شود نگاهی به آینده ارزهای دیجیتال کاهش نرخ رشد نقدینگی در ۴ ماهه ابتدایی ۱۴۰۲ اظهارات بنزینی وزیر اقتصاد توسعه مجازات‌های جایگزین حبس عمارت شهرداری رشت یک گام تا موزه بلدیه ۳۰ زندانی جرائم غیرعمد در مازندران به‌برکت موقوفات آزاد شدند تقدیر از ۲۰ رئیس شعبه برتر بانک سپه کشف قاچاق انسان توسط ماموران گمرک به ۹۵ مورد رسید صاحبان خانه‌های خالی مازندران مشمول مالیات تا پایان مرداد فرصت اعتراض دارند واکنش دولت به پیشنهاد احمدی نژاد درباره یارانه‌ها شیوه واگذاری دارایی بانک‌های دولتی در بنگاه‌ها ابلاغ شد روسیه‌هراسی دانشگاه مازندران بورسیه تحصیلی نیما به دانشجویان خارجی می‌دهد شهر‌های شمالی در پایان هفته خنک می‌شوند فرش قرمز برای بازگشت احمدی‌نژاد! برای حل مشکل ۴۰ساله خودرو عصای موسی نداریم؟ زیر 2 میلیونی ها معاف هستند

کد شما در این بخش
♥3

سال گذشته ۹۹نفر در دریای مازندران غرق شدند

  • کد خبر : 49360
  • 31 خرداد 1400 - 17:48
سال گذشته ۹۹نفر در دریای مازندران غرق شدند

مدیر کل پزشکی قانونی استان گفت : در سال گذشته (نود و نه)۹۹ نفر از هموطنان (۸۴ مرد و ما بقی زن) در دریا ، رودخانه ، استخر و کانال غرق شدند .

به گزارش روابط عمومی اداره کل پزشکی قانونی مازندران دکتر علی عباسی تصریح کرد : از این موارد ۵۵ نفر در دریا ، ۲۷ نفر در رودخانه ،۸ نفر دریاچه مصنوعی و سد ۳ نفر استخر شنا ، و ۲نفر کانال و استخر کشاورزی ، دریاچه طبیعی ، چاه و سایر مکان هر کدام یک نفر هستند.
در ادامه مدیر کل پزشکی قانونی استان توصیه هایی برای پیشگیری از غرق‌شدگی در دریا ، رودخانه ها ، استخر و .. بیان کرد:
▪ آشنایی با فنون اولیه شنا،آشنایی با محدودیت ها و رعایت آن‌ها از ابتدایی ترین الزامات قبل از شنا است.
▪ اطلاع از وضعیت عمق آب قبل از تصمیم به شیرجه زدن و حتی قبل از ورود به آب ضروری است. چرا که شیرجه در آب های کم عمق خطر ضربه به سر و نیز شکستگی گردن را به دنبال دارد.هم چنین ورود به آب‌های عمیق برای مبتدیان، خطر غرق شدگی را افزایش می دهد.
▪ بررسی دمای آب نیز ضروری است، به عنوان مثال اگر مدت زیادی در آفتاب مانده اید، از وارد شدن ناگهانی به آب سرد خودداری کنید، علت این توصیه پیشگیری از شوک دمایی است.
▪ به تدریج وارد آب شوید یا ابتدا گردنتان، بعد شکم و قفسه سینه را خیس کنید.
▪ به هیچ وجه تنها و در محیط هایی که نجات غریق وجود ندارد، شنا نکنید.
▪ در آب و موقع شنا شوخی های خطرناک نکنید.
▪ پس از مصرف داروهایی که موجب خواب آلودگی یا شل شدن عضلات می شوند، شنا نکنید.
▪ به هیچ وجه تشت های آب و لگن ها و یا حوضچه های کوچک آب را در جایی که کودک خردسال وجود دارد، بدون توجه رها نکنید.
▪ در حمام و حین استفاده از وان مراقب کودکان و سالمندان باشید.
▪ توانایی خود را در شناکردن بیش از حد در نظر نگیرید. یک سوم قربانی های غرق شدگی با فن شنا به طور کامل آشنا بوده اند.
▪ در صورت مواجه با یک غریق، اگر با فن نجات غریق آشنا نیستید، سعی کنید فقط با استفاده از چوب یا طناب یا جلیقه نجات و یا تشکیل زنجیره انسانی به وی کمک کنید.
▪ برای نجات یک غریق اول امنیت خود را در نظر بگیرید. از پشت به غریق نزدیک شوید و از او بخواهید تقلا نکند.
▪ پس از رساندن غریق به ساحل، سریع با اورژانس تماس بگیرید.
▪ مراقب شکستگی های گردن باشید. (در بسیاری از موارد شیرجه زدن در آب‌های کم عمق به دلیل شکستگی گردن مرگ فرد را به دنبال دارد)
▪ بسیاری از رودخانه ها با وجود ظاهری آرام بسیار خطرناک و عمیق هستند به نحوی که فرد بعد از چند قدم جلو رفتن در رودخانه متوجه عمق زیاد آن شده و گرفتار گردآب می شود، بنابراین توصیه می کنیم بدون اطلاع از وضعیت رودخانه هرگز برای شنا در آن اقدام نکنید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=49360
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.