تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

محکومیت یک فروشگاه زنجیره‌ای به اتهام گرانفروشی بازی های تیم فوتبال سپیدرود رشت به تعویق افتاد نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه پاسخگویی الکترونیکی ۱۰ مدیر دولتی مازندران در شهریور قمار بورسی دولت فراخوان جشنواره ملی بورس و رسانه در گیلان ازدواج خانم بازیگر پیروزی جوانان ملوان بر ذوب آهن اعضای هیات اجرایی انتخابات در محمودآباد معرفی شدند قرعه کشی مرحله انتخابی یورو ۲۰۲۰ انجام شد همه ایرادهای حقوقی پروژه پتروشیمی میانکاله ۵ مدال ارمغان دوندگان گلستان از جام کازانف قزاقستان جنایی بودن مرگ یک زن در اتاق عمل عقده‌گشایی بازندگان قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۱۵ آبان۱۴۰۰ آژانس‌امن‌جاسوسان جشنواره جوکول در پیاده راه رشت گشایش یافت رونق کشت پنبه در سرزمین طلای سفید مهلت ثبت‌نام وام ودیعه مسکن تا پایان شهریور ۱۴۰۰ نتایج انتخابات در مازندران مجید عشقی رئیس جدید سازمان بورس کیست؟ پیشنهادهای بخش خصوصی برای عبور از بحران شرایط دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی اعلام شد

کد شما در این بخش
1

بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درخصوص عزاداری سیدالشهدا است/ سیاه پوش شدن اماکن مذهبی و امامزاده‌ها

  • کد خبر : 51609
  • 19 مرداد 1400 - 22:03
بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درخصوص عزاداری سیدالشهدا است/ سیاه پوش شدن اماکن مذهبی و امامزاده‌ها

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود، گفت: یکی از وظایف ذاتی سازمان اوقاف انجام نیت واقف است و با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درمورد محرم و صفر است هرگونه عوایدی که وجود دارد باید در این ایام هزینه شود.

محمود فیاض بخش با اشاره به فرارسیدن ماه محرم و تسلیت این ایام، اظهار کرد: امسال همانند سال گذشته عزاداری‌ها از سوی مردم در تکایا و مساجد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: یکی از کارهایی که اوقاف همه سال انجام می‌دهد و امسال نیز انجام خواهد شد برنامه سوگواره بصیرت عاشورایی و شمیم حسینی در امامزاده‌ها و اماکن مذهبی است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندورود، خاطر نشان کرد: یکی از وظایف ذاتی سازمان اوقاف انجام نیت واقف است و با توجه به اینکه بیش از ۹۰ درصد نیت واقفین درمورد محرم و صفر است هرگونه عوایدی که وجود دارد باید در این ایام هزینه شود.
فیاض بخش تصریح کرد: سال گذشته در دهه اول محرم ۵۰۰ سبدکالا تهیه و در قالب کمک مومنانه توزیع شد و در دهه آخر ماه صفر هم ۲۰۰ سبد کالا تهیه و توزیع شد.
وی افزود: امسال طرح شمیم حسینی را داریم که هیات‌های مذهبی و هیات امنا مساجد و بقاع متبرکه، یک درخواست مساعدت ارائه می‌کنند و ما با توجه به بن‌های خرید کالایی که چاپ شده است تا سقف دو میلیون تومان برای خرید کالا برای سورک و جامخانه انجام خواهد شد چون موقوفات این دو مکان با این نیت است.
فیاض بخش با تاکید بر اینکه اجازه هزینه کرد عوایدی وقفی را خارج از نیت آن نداریم، گفت: در نظر داریم از وقف‌هایی که قید مکان و زمان ندارد و در شهرستان‌های دیگر وجود دارد بگیریم و برای این شهرستان استفاده کنیم.
وی با اشاره به فرارسیدن ماه محرم، بیان کرد: پیگیری برای سیاه پوش کردن اماکن مذهبی داشتیم و به هیات امناها اطلاع رسانی و تاکید کردیم که آذین بندی و سیاه پوش کردن شهر و روستا را داشته باشند.
فیاض بخش با بیان اینکه سورک چهار وقف دارد که دارای سند است، تاکید کرد: دو موقوفه شهر سورک مختص عزاداری سیدالشهدا برای تکیه بالا و پایین است و مابقی مقید به جای خاصی نیست و همه آن در شهر سورک هزینه می شود.
وی افزود: سهام موقوفه جامخانه کم است اما نیت‌های آن خوب است که کمک به فقرا و کمک به سادات فقیر از جمله بندهای این وقف است.
فیاض بخش با انتقاد از کسانی که به‌دلیل شبهه داشتن نسبت به یک موضوع خاصی، بنیان وقف را زیر سوال می‌برند، اظهار کرد: گاها یک عده به‌دلیل اطلاع نداشتن از روند کار اوقاف شایعاتی را مطرح می‌کنند که شایسته نیست، این افراد سعی کنند شبهات خود را از مسیر رسمی خود پیگیری نمایند.
وی با اشاره به وقفی بودن بخشی از ملک سورک، گفت: عدم استعلام بنگاه‌ها و بانک‌ها از اوقاف از مشکلاتی است که با آن روبرو هستیم چون فردی اقدام به خرید زمین یا ملک می‌کند زمانی که قصد دریافت سند دارد مجبور می‌شود سهم وقف را از سال ۶۳ تا به امروز پرداخت کند.
رئیس اوقاف و امور خیریه میاندورود در پایان با بیان اینکه عزاداری امسال با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار و اطعام دهی همانند سال قبل انجام می‌شود و به صورت بیرون‌بر است، خاطرنشان کرد: میاندورود ۹۷ مسجد، ۲۴ تکیه، ۲۷ حسینیه و ۲۹ امامزاده دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=51609
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.