تاریخ : شنبه, ۲ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 24 October , 2026

اخبار ویژه

پایان مجامع سالیانه ی استانی بانک قوامین زیر پوست سهام عدالت گیلان نیازمند پایان دهی به مدیران سفارشی افزایش نرخ تورم کالاهای وارداتی در فصل پاییز ستاد اجرایی فرمان امام طرح های بزرگ اقتصادی در مازندران عملیاتی می کند فقر پژوهش در اقتصاد سیاسی واحد ۴ بخار نیروگاه نکا وارد شبکه سراسری برق شد رهبر انقلاب: امام خمینی هم انسان تحول‌خواه بود و هم تحول آفرین/ امام نشان داد ابرقدرت‌ها ضربه‌پذیرند تبیین جایگاه نظام بانکی در الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت اجرای عملیات عمرانی در ۱۵ امام‌زاده میاندورود / ثبت سامانه ۷ هزار اسناد وقفی بیش ازپنج میلیارد تومان پاداش به مشترکان خانگی برق مازندران پرداخت شد سرمایه گذاری صیادان شمالی در آب‌های دریای خزر تکذیب دستگیری یک خودسر خوش شانسی صیادان گیلانی 40تن ماهی نصیب آنان کرد برنامه‌های بندرامیرآباد جهت افزایش ظرفیت نگهداری کالا‌ها ماجرای سرایدار متجاوز گیلانی ها خوش حساب ترین استان کشور جزئیات لغو مراسم سالروز تولد شهید بهشتی بیش از 230 میلیارد ریال سهم در بورس مازندران دادو ستد شد لایحه تغییر واحد پول ایران از ریال به تومان و حذف چهار صفر تصویب شد ثبات قیمت سکه در بازار اجلاس همکاری اقصادی ایران و روسیه در اصفهان ماجرای خاک آلوده به مازندران رسید

کد شما در این بخش
♥1

احتمال ممنوعیت واردات میوه و سبزیجات از ایران به روسیه

  • کد خبر : 54734
  • 08 آبان 1400 - 13:11
احتمال ممنوعیت واردات میوه و سبزیجات از ایران به روسیه

سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه از احتمال ممنوعیت واردات میوه و سبزیجات از ایران به روسیه خبر داد.

به گزارش اسپوتنیک، سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه پس از گفتگو با سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که ممکن است واردات سبزیجات و میوه‌هایی از ایران که در آن موجودات قرنطینه ای اتحادیه اقتصادی اوراسیا یافت می‌شود، ممنوع کند.

ااین سازمان از موجودات قرنطینه ای که اغلب در میوه ها و سبزیجات وارداتی از ایران شناسایی می شوند، ابراز نگرانی کرده است. به طور خاص، این سرویس تریپس گل غربی، پروانه هلو و پوسیدگی مونی قهوه‌ای را در فلفل، کاهو، بادمجان، هلو، گیلاس، گیلاس، گلابی، سیب، گل کلم، آلو و شلیل شناسایی کرده است.

در این گزارش آمده است که در صورت مشاهده چنین تخلفاتی در آینده، مجبور خواهد شد برای واردات آن دسته از کالاهای تحت نظارت که در آن موجودات قرنطینه ای شناسایی شده اند، از ایران به خاک فدراسیون روسیه محدودیت های موقتی اعمال کند.

سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه با اشاره به ارسال اطلاعیه‌های مربوط به تمامی موارد تخلف، گفت: از طرف ایرانی انتظار دارد اقداماتی را برای جلوگیری از تحویل بیشتر محصولات آلوده انجام دهد. این سرویس همچنین منتظر اطلاعات همکاران ایرانی خود درباره بررسی های انجام شده برای کشف دلایل این حادثه است.

در این گفتگو، طرفین امکان یکپارچه سازی سیستم های اطلاعاتی دو کشور در زمینه قرنطینه گیاهان را مورد بحث و بررسی قرار دادند. علاوه بر این، سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه موضوع صادرات غلات به ایران را مطرح کرد و اعلام کرد که روسیه علاقه مند به افزایش محموله غلات به این کشور است. برای رعایت الزامات ایران، طرف روسی فهرست به روز شده محصولات قرنطینه برای ایران و قوانین واردات محصولات غلات را درخواست کرد. این سرویس همچنین خواستار اطلاع رسانی سریع در صورت تغییر در الزامات شد.

در این مذاکرات همچنین پیش نویس توافقنامه همکاری در زمینه مدیریت ایمن آفت کش ها و مواد شیمیایی کشاورزی پیشنهاد شده توسط سرویس فدرال نظارت بر دامپزشکی و بهداشت گیاهی روسیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=54734
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.