تاریخ : شنبه, ۱۶ آبان , ۱۴۰۵ Saturday, 7 November , 2026

اخبار ویژه

مقام معظم رهبری درگذشت آیت‌الله حاج شیخ محمد آصف‌محسنی را تسلیت گفتند جزئیاتی از جبران کسری منابع بودجه ۹۸ نگرانی های شالیکاران بابلکنار سیاست‌های بی‌ثمر پولی کشت مکانیزه برنج در ۱۳۵ هزار هکتار از شالیزارهای مازندران سیف: بازداشت نیستم / امروز هم نمازجمعه بودم طبقه متوسط زیر فشار گرانی ها بحران بدهی در انتظار اقتصاد/ قفل ارزهای بلوکه شده شکست کالا‌های بلاتکلیف و رسوبی تعیین تکلیف می‌شوند گردهمایی معاونت سیاسی استانداری با سازمان های مردم نهاد مازندران / گزارش تصویری شرایط تامین سیمان رایگان خشکه کاری، راهکاری برای صرفه‌جویی آب در مزارع برنج دولت ۱۰ هزار میلیارد ریال برای رفع محرومیت‌ مراوه‌تپه هزینه کرد اعمال محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال بیش از ۲۰۰میلیون سهم در بورس مازندران دادو ستد شد ۱۲۷ پروژه شرکت توزیع برق گلستان افتتاح شد سرطان و وراثت کاهش ۶ درصدی شعب بانک ملی ایران سقف کارت اعتباری مرابحه به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافت انرژی و معضل ناترازی چقدر از بیکاران فارغ‌التحصیل آموزش عالی‌اند؟ نرخ بیکاری در مازندران چند است؟ بازداشت واردکننده‌ نهاده‌های دامی در مازندران

کد شما در این بخش
♥4

آیفکس ۱۱۰۴ واحدی شد

  • کد خبر : 5496
  • 20 خرداد 1397 - 12:43

معاملات فرابورس در دومین روز کاری هفته در حالی پایان یافت که شاخص کل فرابورس با بیش از ۲ واحد کاهش به ۱۱۰۴ واحدی رسید.

در مجموع بازارهای اول و دوم فرابورس شاهد جا به‌ جایی بیش از ۶۱۵ میلیون سهم به ارزش بیش از ۷۰۶ میلیارد ریال بودیم که این نشان‌دهنده بیش از دو برابر شدن حجم معاملات نسبت به روز گذشته است.

بر اساس این گزارش، در این میان نماد «ذوب» با نزدیک به ۲۹۰ میلیارد ریال ارزش و بیش از ۳۴۱ میلیون جابه‌جایی سهم در ۱۲ هزار و ۸۲۰ نوبت معاملاتی، بیشترین ارزش و حجم معاملاتی را در بازارهای اول و دوم به خود اختصاص داد.

همچنین در روزی که گذشت ۷۱ میلیون و ۷۳۰ هزار سهم به ارزش بیش از ۱۲۶ میلیارد و ۸۴۰ میلیون ریال در سه تابلو بازار پایه جا به‌ جا شد. امروز همچنین معامله بیش از ۸ میلیون ورقه بهادار متعلق به صندوق‌های قابل معامله (ETF) به ارزش افزون بر ۱۳۱ میلیارد ریال رقم خورد.

بازار اوراق با درآمد ثابت

در بازار اوراق با درآمد ثابت نیز بیش از یک میلیون ورقه بهادار با ارزشی بالغ بر ۹۵۹.۵ میلیارد ریال جا به‌ جا شد که با تغییر مالکیت بیش از ۲۹۹ هزار ورقه بهادار به ارزش بیش از ۲۵۲ میلیارد ریال، «اشاد۹» بیشترین حجم و ارزش را در معاملات امروز این بازار به خود اختصاص داد.

تابلو تسهیلات مسکن

نگاهی به معاملات تابلو تسهیلات مسکن نیز نشان می‌دهد امروز بیش از ۶۵ هزار ورقه تسه با ارزشی بیش از ۴۲ میلیارد ریال معامله شده است و امتیاز تسهیلات مسکن آبان ۹۶ با بیشترین حجم و ارزش همچنان در صدر معاملات این تابلو قرار دارد.

در میان نمادهای فرابورسی نیز، ۳ نماد «ذوب»، «ثتران» و «زاگرس» به ترتیب پُربیننده‌ترین نمادها بودند و نمادهای «مارون» و «زاگرس» در مجموع با بیش از ۴ واحد تاثیر، منفی‌ترین اهرم‌های‌ شاخص کل فرابورس شناخته شدند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5496
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.