تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

۱۴هزار و ۱۸۷ نفر داوطلب عضویت در شورای اسلامی روستایی گیلان شدند پاداش برای کشف دستگاه‌های استخراج بیت کوین کارگردان معروف در گذشت رنج نامه ای برای رسیدن به دست قاضی القضات اولین انتصاب همتی در بانک مرکزی واردات تخمه آفتاب گردان آجیلی آزاداست + سند تصادف مرگبار خودرو واحد ۴ بخار نیروگاه نکا مجددا وارد مدار تولید شد ۲۲۰۰ طرح عمرانی و زیرساختی مازندران افتتاح شد جغد های شب زنده دار استان‌های کم باران رشد ۲۰ درصدی حقوق کارمندان دولت در لایحه بودجه ۱۴۰۲ جزییات دارایی‌ها و بدهی‌های ۵ ساله بانک‌ها دستورالعمل اجرایی وام کمک ودیعه مسکن ابلاغ شد قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ آخرین قیمت انواع ارز در بازار آزاد + جدول نرخ تورم دی ماه ۳۲.۲ درصد شد نگاهی به عملیات بازار باز آخرین فرصت ثبت اطلاعات دستگاههای اجرایی در سامانه کارمند ایران + سند ریال مهربان می شود؟ شرایط پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن هنوز ۶۰ درصد پزشکان دستگاه کارتخوان‌ نصب نکرده‌اند منع امتیاز گیرندگان بدهی تسهیلات بانکی از خرید سهام قابل واگذاری

کد شما در این بخش
♥2

اعطای تسهیلات در بانک ملی بدون وقفه ادامه دارد

  • کد خبر : 57486
  • 08 دی 1400 - 20:15
اعطای تسهیلات در بانک ملی بدون وقفه ادامه دارد

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران گفت: روند اعطای تسهیلات با روال عادی در حال انجام است و متقاضیان برای ارائه درخواست تسهیلات به شعب بانک مراجعه کرده و خدمات دریافت می‌کنند.

به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران،سید فرید موسوی با بیان این مطلب تاکید کرد:تنها در سه روز اول آذر ماه سال جاری به دلیل به روز رسانی سامانه های اعتباری،روند اعطای تسهیلات  با مشکلاتی مواجه شد و از آن پس هیچ گونه وقفه ای در اعطای تسهیلات وجود نداشته است.

وی افزود:پرداخت تسهیلات خرد و تسهیلات مرتبط با بخش تولید در اولویت بانک ملی ایران قرار دارد و شعب بانک موظف هستند با رعایت مدیریت منابع و مصارف، درخواست های متقاضیان را بررسی و در چارچوب قوانین، نیاز تسهیلاتی مشتریان را برآورده کنند.

موسوی تاکید کرد:به همه شعب اعلام شده است که بر اساس تفاهمنامه بانک ملی ایران با برخی دستگاه‌ها علی الخصوص دستگاه‌های حمایتی همچون کمیته امداد امام خمینی(ره) ،اعطای تسهیلات به متقاضیانی که از سوی این  نهادها معرفی می شوند که عمدتا هم تسهیلات خرد می‌باشند، و همچنین تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در اولویت قرار گیرند.

وی ادامه داد:همه بانکها و من جمله بانک ملی ایران موظف هستند در اعطای تسهیلات مدیریت منابع و مصارف را نیز اعمال نمایند که این مهم مورد تاکید بانک مرکزی وهمه دستگاه‌های نظارتی و البته علم افتصاد می‌باشد و طبیعی است که بودجه بانک برای تخصیص اعتبارات  نامحدود نیست و نمی توان به همه تقاضاها پاسخ داد و شرمنده برخی متقاضیان می‌شویم. از همین رو مجبور به اولویت‌بندی بوده و بانک تصمیم گرفته است تا در اعطای تسهیلات،تقاضای بخش تولید و متقاضیان تسهیلات خرد را در اولویت قرار دهد.

موسوی با اشاره به جذب منابع جدید توسط بانک ملی ایران گفت:طبیعی است که با جذب منابع جدید،روند اعطای تسهیلات نیز شتاب بیشتری می گیرد.

این عضو هیات مدیره بانک در پایان اظهار کرد:در مورد وقفه ای که در روزهای ابتدایی آذر ماه به وجود آمد  اطلاع رسانی لازم به تمامی ادارت امور شعب سراسر کشور به عمل آمده است. در میان اگر مشتریان عزیزمان که معتقدیم والاترین سرمایه بانک هستند، در اعطای تسهیلات با چالش خاصی مواجه بودند، می توانند با اعلام مراتب به اداره کل روابط عمومی بانک یا اداره کل بازرسی،نسبت به احقاق مطالبه خود اقدام کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=57486
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.