تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

از بودجه استان های شمالی تا سفر رئیس جمهور دستگاههای اجرایی مازندران دو برابر نیرو دارند پرداخت تسهیلات ریالی و ارزی به صادرکنندگان از محل صندوق توسعه ملی کفه سنگین گرانی مسکن/ سند دخل و خرج ۱۴۰۰ در راه مجلس نماینده رشت:۱۴میلیارد دلاردربودجه ۹۸برای کالا اختصاص داده شد تامین اراضی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار مسکن ملی تا شهریور کابوتاژ و انواع آن شهردار بابل انتخاب شد نگاهی به گوشه ای از کرامات دختر سه ساله امام حسین(ع) عملیات تخلیه و بارگیری بیش از ۸۷ هزار تن گندم در سیلوی نکا آخرین قیمت های خودرو در بازار مازندران پرداخت ۶۷ درصد از مطالبات گندمکاران/ خرید ۹میلیون و۵۰۰هزار تن گندم آیا ترخیص ۱۰۰۰ خودرو یک شرکت قانونی است/ از سکوت وزیر صمت تا ورود نهادهای نظارتی دستگیری متخلفان شکار و صید در شهر‌های شمال شهردار نشتارود منصوب شد قاتل قبل از بریدن سر شیرینی به مقتول داد برداشت برنج در ۶۸۰۰ هکتار از شالیزار‌های مازندران صدور نخستین سند مالکیت ملی برای رودخانه‌های مازندران جزئیات تازه از قتل رومینا اشرفی سطح سبز زراعت پاییزه گنبدکاووس به ۸۰ درصد افزایش یافت كارگروه توانمندسازي برق حرارتي در نيروگاه نكا برگزار شد روزانه ۵۰میلیون نان لواش غیب می شود نرخ سکه و طلا در ۵ خرداد

کد شما در این بخش
1

هشدار بانک مرکزی به اجاره حساب یا کارت بانکی

  • کد خبر : 61576
  • 17 اردیبهشت 1401 - 9:04
هشدار بانک مرکزی به اجاره حساب یا کارت بانکی

بانک مرکزی اعلام کرد: اجاره حساب‌های بانکی توسط افراد کلاهبردار و به منظور پوشش فعالیت‌های مجرمانه انجام می‌شود، بر این اساس هموطنان ضمن هوشیاری در این زمینه مراتب را به مراجع قضائی و قانونی اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا، بانک مرکزی اعلا کرده اخیرا مشاهده شده است که پیشنهادهایی برای اجاره کارت یا حساب بانکی در مسیرهای ارتباطی گوناگون از جمله کانال‌ها و گروه‌های فضای مجازی مطرح می‌شود که طی آن در ازای استفاده از کارت یا حساب بانکی شخص، مبالغی به صورت ثابت به وی پرداخت می‌شود.

با توجه به این که افتتاح حساب و دریافت کارت برای همه هم میهنان به سهولت میسر است، اجاره کارت یا حساب صرفاً برای پوشش فعالیت‌های مجرمانه، پولشویی و فرار مالیاتی کاربرد دارد و پیشنهاد دهندگان، کسانی هستند که برای گریز از عواقب فعالیت‌های خلاف قانون، مسئولیت آن را در قبال پرداخت مبالغی اندک، یکسره متوجه اجاره دهندگان می‌کنند.

لازم به یادآوری است که مطابق با قوانین و مقررات جاری، مسئولیت تمام تراکنش‌ها و مبادلاتی که از طریق حساب و کارت بانکی انجام می‌شود، بر عهده دارنده آن است و هیچ ادعایی مبنی بر اجاره دادن حساب برای مراجع قانونی، مالیاتی، انتظامی و قضایی مسموع نیست.

از این رو به همه هم‌میهنان گرامی و اتباع محترم خارجی اکیدا توصیه می‌شود ضمن دقت کامل در ارائه وکالت به اشخاص ثالث برای دریافت خدمات بانکی، در صورت ارائه وکالت به اشخاص ثالث برای انجام خدمات بانکی، بایستی نوع خدمت بانکی مورد نظر و مدت آن در وکالت نامه قید شده و از ارائه وکالت نامه‌­های کلی و تام الاختیار به اشخاص ثالث پرهیز شود، یادآور می‌شود دارندگان کارت‌های بانکی به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی، پیشنهاد اجاره حساب یا کارت بانکی را با هیچ مبلغی نپذیرند، تا از عواقب جدی ناشی از فعالیت‌های خلاف قانونی که از طریق حساب‌ها یا کارت‌های بانکی اجاره‌ای انجام می‌شوند در امان باشند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=61576
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.