تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

زمان واریز یارانه بهمن 97 مشخص شد سلطان جاساز دستگیر شد! +عکس اجماعی برای تعریف منافع ملی در جهان اسلام وجود ندارد تحریم و یاران ایران موج جدید بیکاری در راه است؟ کشت مجدد و پرورش رتون در ۲۰ هزار هکتار از شالیزار‌های مازندران زوال عقل چیست؟ ۹ هزار حساب بانکی فعالان غیر مجاز ارزی مسدود شد «آزاده نامداری» از ایران می رود!/جنجال جدید نامداری کلیات طرح بانکداری جمهوری اسلامی ایران به تصویب رسید صادرات ۶۰۰ تنی کیوی از شهرستان عباس آباد ۵۸ پروژه دهه فجر در تنکابن افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود مهلت انتخاب مدیریت مستقیم سهام عدالت تمدید شد /// كارگروه توانمندسازي برق حرارتي در نيروگاه نكا برگزار شد راهبردهای تربیت از نظر امام علی (ع) بازدید بیش از ۱۰ میلیون گردشگر از جاذبه های مازندران ۸۲ درصد از مطالبات چایکاران گیلان و مازندران پرداخت شد گردشگران خارجی تمایل ندارند بانک بروند افزایش مسیرهای پروازی فرودگاه گرگان از نوروز ۹۸ رنج می بریم تمامی معاملات مربوط به املاک دارای سند باید از سامانه کاتب انجام شود به‌روزرسانی همراه بام بانک ملی ایران

کد شما در این بخش
0

معترضان یارانه توجه کنند؛ واریزی شما قابل برداشت نیست

  • کد خبر : 63013
  • 24 خرداد 1401 - 22:54
معترضان یارانه توجه کنند؛ واریزی شما قابل برداشت نیست

اینکه چه زمانی وزارت رفاه بررسی را شروع خواهد کرد، زمان مشخصی اعلام نشد.

افرادی که نسبت به ثبت اعتراض برای عدم دریافت یارانه و یا دهک‌بندی اقدام و برایشان یک مرحله واریز شده است، باید توجه داشته باشند که امکان برداشت برای هیج یک از افراد معترض فعلا وجود ندارد و باید تا زمان انجام بررسی صبر کنند.

به گزارش ایسنا، بعد از آنکه یارانه جدید در اردیبهشت ماه به حساب سرپرستان خانوار واریز شد، مشخص شد که حدود شش میلیون نفر از افرادی که تا فرودین‌ماه امسال یارانه دریافت می‌کردند، تحت عنوان دهک دهم حذف شده‌اند. این موضوع که با تشخیص وزارت رفاه انجام شده بود، اعتراض بسیاری را به دلیل عدم تشخیص صحیح در دهک‌بندی به همراه داشت و از این جهت رئیس جمهور دستور فوری بررسی وضعیت کسانی که اعتراض خود را ثبت کرده بودند صادر و تاکید کرد که به حسابشان واریز انجام شود.

افرادی که نسبت به عدم دریافت یارانه و دهک بندی اعتراض داشتند آن را در سامانه hemayat.mcls.gov.ir ثبت کردند و بعد از دو مرحله اعلام لیست از سوی وزارت رفاه، برای تمامی این افراد، یک مرحله یارانه، واریز شده است ولی مسدود بوده و قابل برداشت نیست.

این در حالی است که از دو مرحله یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی که در قالب مرحله ۱۳۵ و ۱۳۶، واریز شده بود، بخش اول در ۲۱ اردیبهشت و بخش دوم در ۲۱ خرداد قابل برداشت شد،‌ در این بین معترضانی که به حسابشان واریز صورت گرفته بود، این تصور را داشتند که می‌توانند در خردادماه برداشت انجام دهند و حتی پیگیر آن نیز شده‌اند، در حالی که باید توجه داشته باشند، مبلغ واریزی برای آنها در ازای یک مرحله بوده است و فعلا مسدود باقی خواهد ماند.

قرار است بعد از بررسی وضعیت افراد معترض در وزارت رفاه، در صورت تشخیص مشمولیت برای دریافت یارانه، مبلغ مسدود شده آزاد و قابل برداشت شود.

اینکه چه زمانی وزارت رفاه بررسی را شروع خواهد کرد، زمان مشخصی اعلام نشده ولی ظاهرا در هفته‌های آتی اقدام خواهد شد، هرچند که با تحولات اخیر این وزارتخانه و استعفای وزیر رفاه، باید منتظر تصمیم‌گیری در این رابطه بود ولی به طور حتم بررسی باید انجام شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=63013
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.