تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

حال بورس بهتر شد/ پیامدهای لغو معافیت های مالیاتی افتتاح شرکت نوسان نگار غرب با تسهیلات بانک صنعت و معدن اقتصاد پهلوی از اقتصاد جمهوری اسلامی بهتر بود یا بدتر؟ مدیرکل جدید حج و زیارت مازندران معرفی شد قیمت امروز طلا و ارز در بازار ساعت کاری ادارات از ۱۵ خرداد تغییر پیدا می‌کند افتتاح ۷۰۰ میلیارد تومان طرح عمرانی در تنکابن؛ از آبرسانی تا آسفالت راه‌های روستایی آزاد سازی ۱۰ هزار و ۳۰۰ متر از اراضی کشاورزی نکا درخشش۶ حافظ و نخبه قرآنی بهشهری در چهل و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم مازندران نماگر بازار سهام ۳۷۸۵ واحد کاهش یافت معاون استاندارمازندران: ۶ جزیره دریایی در مازندران ساخته می‌شود رگبار پراکنده مهمان آسمان شمال کشور نفس اقتصاد گردشگری گیلان تنگ شد آخرین جزئیات از فوت جواد روحی در زندان نوشهر رفع مشکلات شهرک صنعتی «بِشل سوادکوه شمالی» در دستور کار است چوب وثیقه لای چرخ طرح مسکن محرومان در مازندران کمیته شناسایی متخلفان احتمالی مدیریت پسماند رشت تشکیل شود لانه «قوی سیاه» عملکرد ۵ ماهه تسهیلات دهی بانک‌ها/ سهم سرمایه در گردش؛ ۶۱.۶ درصد هوای مازندران قدری گرم‌تر می‌شود مثلث نفت، رانت و فساد چه بر سر تولید ملی آورده است؟ اتفاق بدی به نام کارت بازرگانی یکبار مصرف چگونه قیمت یک سهم را از طریق تنزیل سود تقسیمی به دست آوریم؟

کد شما در این بخش
0

از اموال مسروقه مشتریان بانک ملی چه خبر؟

  • کد خبر : 64906
  • 09 مرداد 1401 - 23:13
از اموال مسروقه مشتریان بانک ملی چه خبر؟

درحالیکه بیش از یک ماه از دستگیری سارقین بانک ملی و اعلام برگشت بخش قابل توجهی از اموال گذشته است، هنوز کسی موفق به دریافت اموال خود نشده و این اموال در خزانه بانک ملی قرار دارد تا دادستانی برای تحویل آن‌ها به بانک نامه بزند.

به گزارش ایسنا، در اواسط خردادماه امسال معادل ۱۶۸ صندوق اجاره‌ای از شعبه دانشگاه بانک ملی به سرقت رفت و سرانجام پلیس اعلام کرد که حدود ۴۸ ساعت بعد سارقان را شناسایی و بازداشت کرده است.

براساس اعلام پلیس، عاملان این سرقت ۱۰ نفر بوده و  دو متهم دیگر این پرونده نیز در کشور همسایه شناسایی و بازداشت شدند که به زودی از طریق اینترپل وارد کشور خواهند شد.

همچنین، پلیس بیش از ۹۰ درصد اقلام مسروقه از این صندوق‌ها را نیز از سارقان کشف و ضبط کرد.

اکنون پس از گذشت بیش از یک ماه از دستگیری سارقین بانک ملی، آخرین وضعیت و اقدامات برای بازگشت اموال به سرقت رفته به صاحبان آن‌ها مورد سوال است. در این زمینه، بانک ملی  به ایسنا توضیح داد که در حال حاضر، صاحبان اموال مسروقه بانک به اداره امور شعب مرکزی بانک در تهران دعوت می‌شوند که در آنجا با حضور نماینده حقوقی و ارزیاب بانک، تصاویر اموال و اجناس موردنظر تطبیق داده و صحت‌سنجی شوند تا سرانجام با کد و شماره اعلامی جنس و مال مربوطه به دادستانی مراجعه کنند.

اموال مسروقه در خزانه بانک است

در ادامه توضیحات بانک آمده است که این مرحله رسیدگی به اموال سرقت رفته بانک همچنان در حال انجام است و هنوز مال و جنسی به صاحبان تحویل داده نشده است.

بانک ملی همچنین اعلام کرده که در حال حاضر، اموال مسروقه بانک ملی در خزانه بانک قرار دارد و دادستانی باید به بانک نامه بدهد تا براساس این نامه اموال به صاحبان تحویل داده شود.

هیچ کس اموالش را نگرفته است

همچنین، برخی از صاحبان اموال مسروقه بانک ملی نیز در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کردند: براساس اسناد و مدارکی که مالکیت اموال مسروقه را تایید می‌کرد، فرایند شناسایی و کدگذاری اموال را انجام دادیم اما از آنجا که هنوز همه صاحبان این اموال مراجعه نکرده‌اند، به ما گفته‌اند که پس از مراجعه تمامی صاحبان، برای تحویل و تعیین تکلیف اموال مربوطه تصمیم گرفته می‌شود.

یکی از صاحبان اموال به سرقت رفته بانک ملی می‌گوید که تاکنون کسی نتوانسته اموال خود را تحویل بگیرد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=64906
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.