تاریخ : سه‌شنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 3 November , 2026

اخبار ویژه

تقابل یا توافق؟ توزیع ۶۰۰ تن برنج وارداتی برای تنظیم بازار در مازندران آغاز شد بومیان بندرترکمن قربانی رونق گردشگری در دوران کرونا نرخ بیکاری در زمستان ۷.۴ درصد شد عرضه سهام دولت خصوصی‌سازی نیست سود اخلاقی تسهیلات بدون ضامن چند درصد است؟ مار‌ها در سواحل دریای خزر چه می‌کنند؟ حکایت دریایی که هر روز آب می رود حراج ۱۱ شمش یک کیلویی امروز در بانک کارگشایی سرمایه بانک‌های دولتی ۲.۴ برابر شد پرداخت ۹۵ درصد مطالبات سال ۹۶ فرهنگیان تا پایان سال ۱۱ بهمن ؛ ایران در انتظار تامین امنیت غذایی مازندران با ارتقای تاب‌آوری کشاورزی در برابر مخاطرات اقلیمی افتتاح پنجمین نمایشگاه صنایع‌ دستی در شهرستان جویبار اقتصاد بیمار ایران و نااطمینانی به آینده قربانیان نادیده گرفتن قوانین دریا تیراندازی قاچاقچیان به جنگلبانان بهشهر پرونده زیست محیطی شهرک صنعتی توستان لاهیجان به مراجع قضایی معرفی شد دارایی های بانک صادرات ایران ١٧٠٠ هزار میلیارد ریال شد اعترافات تکان دهنده زن متاهل درباره روابط خیابانی‌ خاک گلستان فرسوده می‌شود مدیرعامل بانک مسکن: ۱۰ هزارمیلیارد تومان اوراق رهنی منتشر می شود طبقه جدید نوکیسه در جامعه

کد شما در این بخش
♥1

۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده است

  • کد خبر : 65367
  • 23 مرداد 1401 - 11:38
۷۰ درصد آمبولانس‌های اورژانس مازندران فرسوده است

رییس مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی مازندران از فرسودگی آمبولانس ها به عنوان یکی از مشکلات جدی در ارایه خدمات مطلوب به شهروندان دانست و گفت : ۷۰ درصد این خودروها عمر بیشتر از حد استاندارد دارند.

رضا حبیبی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : اورژانس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با در اختیار داشتن ۱۲۰ دستگاه آمبولانس خدمات دهی به بیماران و مصدومان استان را انجام می دهد که هر چند از نظر تعداد آمبولانس کمبود آنچنانی وجود ندارد ،اما فرسودگی و تعمیرات دائم سبب از رده خارج شدن این خودروها در ارایه خدمات می شود.

وی ادامه داد : فرسودگی آمبولانس های اورژانس علاوه بر اینکه ارائه خدمات مطلوب را تحت شعاع قرار داه است به دلیل خرابی های زیاد بار هزینه ای بر دوش دانشگاه تحمیل می کند.

رییس اورژانس مازندران توضیح داد : سالانه حدود ۵۰ میلیارد ریال از بودجه و اعتبارات صرف تعمیر این آمبولانس های فرسوده می شود در حالی که هزینه تعمیر فراتر از این رقم است اما بدلیل پایین بودن اعتبارات با همین میزان اعتبار ،کار تعمیر انجام می شود و آمبولانس ها به گردونه فعالیت باز می گردند .

وی با اشاره به پیگیری های خوب دولت سیزدهم برای ورود آمبولانس خارج از کشور ،ابراز امیدواری کرد با ورود این آمبولانس ها و اختصاص تعدادی از آن به مازندران به عنوان استانی که نیازمند این نوع خودروها است ، بخشی از مشکلات اورژانس استان برطرف شود .

حبیبی ادامه داد : مازندران بدلیل گردشگرپذیر بودن سالانه بخصوص در تعطیلات پایان هر هفته میزبان مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور است که به همراه حضور این حجم از مسافران بروز حوادث مختلف جاده ای ، جنگلی و دریایی غیر قابل کنترل و پیش بینی نشده است به همین دلیل بروز چنین حوادثی باعث افزایش ماموریت های اورژانس می شود .

وی افزود : آمبولانس های قدیمی باعث می شود تا در برخی مواقع خدمات دهی به سرعت مورد نظر انجام نشود.

۹۸ پایگاه اورژانس در مازندران فعالیت می کنند که خدمات رسانی به حادثه دیدگان از طریق ۱۵۰ آمبولانس انجام می شود .

اورژانس مازندران ماهانه ۱۱ تا ۱۲ هزار ماموریت انجام می دهد  .

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=65367
کد شما در این بخش

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.