تاریخ : چهارشنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 16 September , 2026

اخبار ویژه

ماشین جدید تولید رانت ماجرای قیمت‌گذاری خودرو در شورای رقابت به کجا رسید؟ یک ماه پس از سیل در گیلان اجرای ۳ پروژه زیرساختی در شهرک صنعتی شهدای میاندورود معامله بیش از 74میلیون سهم در بورس مازندران زندانیان جرایم غیرعمد گلستان ۱۸۵ میلیارد ریال بدهکارند اکوسیستم ساخت داخل کالای وارداتی تدوین شد تاکید معاون بانک ملی ایران بر ضرورت توجه به نیازهای مشتریان ارزآوری اقتصاد دریامحور گروه جاوید فاقد مجوز فعالیت لیزینگی از بانک مرکزی است سیگاری‌ها بیش از ۲۰۰ میلیارد مالیات دادند تعمیر پنج فروند شناور با پرچم خارجی در مازندران کاهش چشم‌گیر ذخیره آب در پشت سدهای کشور روزانه ۸۷ میلیون لیتر بنزین در ایران دود می‌شود بهره برداری از ۲۷ طرح صنعتی طی دهه فجر در گیلان واردات برنج به ۷۸۶ هزار تن رسید سونامی گرانی به لبنیات رسید/ رکورد ۱۰ ساله چاپ پول تولید روغن از مصرف پیشی گرفت خوراکی های ضد ویروس افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۲۵۰ طرح گمیشان در هفته دولت طرح ربیع رفاه تمدید شد آیت‌الله جنتی خطاب به رئیس قوه قضائیه: دادگاه‌های فساد را علنی کنید قیمت خودرو در بازار آزاد در ۱۳ مرداد ۱۴۰۱

کد شما در این بخش
2

شاعری: ۷۴پروژه بااعتبار ۱۰میلیارد تومان در شرق مازندران اجرا می شود

  • کد خبر : 6833
  • 24 مرداد 1397 - 17:38

عضو کمیسیون کشاورزی ، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ۷۴ پروژه با اعتبار ۱۰میلیارد تومان با مشارکت بنیاد برکت در شرق مازندران اجرایی خواهد شد که امیدواریم طبق توافق نامه های مبادله شده این امر به خوبی صورت گیرد.

علی محمد شاعری  در جلسه مشترک با حضور مسئولان بنیاد برکت  گفت:فعالیت های بنیاد برکت برای کمک به توسعه شرق مازندران و در قالب پروژه های مختلف صورت خواهد گرفت.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی افزود :انجام فعالیت های عمرانی،مشارکت در اجرای طرح های آبرسانی و راه  روستایی  و  احداث بناهای ورزشی بخشی از پروژه های بنیاد برکت برای توانمند سازی اقتصادی در مناطق محروم است .

وی به شرایط  سخت واحد های تولیدی اشاره کردو  اظهار داشت: بنیاد برکت با تزریق منابع برای رفع مشکلات مالی واحد های تولیدی و احیای آن می تواند واحد های تولیدی را از خطر ورشکستگی نجات دهد .

عضو کمیسیون  کشاورزی ، آب  و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی  تصریح کرد: ۷۴ پروژه با اعتبار ۱۰میلیارد تومان با مشارکت بنیاد برکت در شرق مازندران اجرایی خواهد شد که امیدواریم طبق توافق نامه های مبادله شده این امر به خوبی صورت گیرد.

شاعری در ادامه به اعطای تسهیلات کم بهره ۴۸ ماهه  اشاره کردو یادآور شد : کمک به طرح های اشتغالزایی، کمک به واحد های تولیدی و صنعتی و اعطای کمک های بلاعوض بخشی از مشارکت بنیاد برکت در  جهت توسعه شرق مازندران است .

نماینده مردم شرق مازندران خاطر نشان کرد: طرح های مشارکتی بنیاد برکت برای کمک به واحد های بزرگ و تامین منابع مالی مشاغل روستایی در جهت توانمند سازی اقتصاد روستاییان و مناطق محروم انجام می شود که امیدواریم این امر موجب تحولی بزرگ برای توسعه منطقه باشد.

در ادامه راضی زاده معاون توسعه کار آفرینی اجتماع محور بنیاد برکت نیز به طرح های حمایتی بنیاد اشاره کردو افزود : بنیاد برکت برای  انجام پروژه های زیر بنایی و توسعه اشتغال  برنامه هایی را در اولویت اجرا دارد که با توجه به استعداد مناطق آن را اجرایی می کند .

وی  با بیان اینکه حدود ۷۰درصد منابع بنیاد در زمینه اشتغال صرف می شود یادآور شد:دو طرح اجتماع محور به نام های طرح آفتاب و طرح مهتاب  در منطقه شرق مازندران اجرا می شود که ۱۰ میلیارد تومان در بخش طرح مهتاب تخصیص داده شد .

راضی زاده به استعداد کشاورزی منطقه اشاره و خاطر نشان کرد: کمیته اشتغال در سطح شهرستان زیر نظر فرماندار و در قالب طرح های اجتماع محور انجام خواهد شد .

معاون توسعه کار آفرینی اجتماع محور بنیاد برکت  در خصوص تسهیلات ارائه شده بنیاد برکت عنوان کرد :  این تسهیلات از سوی بانک های عامل قرض الحسنه مهر و صندوق کارآفرینی امید به ازای هر فرد ۴۰ میلیون تومان با نرخ سود ۴ درصد  و با تضامین چک و سفته پرداخت خواهد شد.

 

 

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=6833
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.