تاریخ : چهارشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 9 September , 2026

اخبار ویژه

آقای رئیس جمهور شوخی می‌کنند! قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ پایان سلطه مسی و رونالدو رهبر معظم انقلاب: اگر تمام تحریم‌ها را در عمل بردارند به تعهدات برجامی برمی‌گردیم چک‌های صیادی باید در سامانه صیاد ثبت شود سه منبع افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان آن وقت که ۸۰ میلیارد بالا کشیدید نگران سلامتی خود نبودید؟! پدیده نوظهور پول فروشی /به حق کارهای ندیده ورود به تالاب میانکاله ممنوع شد فصل کوچ وکیل‌الدوله‌ها قیمت ارز در صرافی ملی امروز ۱۰آذر حجم مبادلات با روسیه کمتر از ۲ میلیارد دلار است قیمت برنج ثابت ماند مهار ۵۰۰ میلیون متر مکعب آب در گلستان امکان‌پذیر است جزییات طرح سه فوریتی تعطیلی کامل کشور قیمت جهانی طلادر ۲ خرداد ناکارآمدی شهرداری بابل در نظافت شهری موج تازه تورم تایید شد/ آسیب وعده‌ها به بورس نقش کلیدی کنترل تورم در بهبود ارزش پول ملی زمان واریز یارانه مهر ۹۸ مشخص شد هدیه آشتی کنان کی روش به خبرنگاران +عکس تحویل ۳۰ هزار تن کاغذ ایرانی برای چاپ کتاب‌های درسی وضعیت تحصیلی کارکنان دولت به تفکیک استان‌ها در سال ۱۳۹۷

کد شما در این بخش
0

کشتارگاه ها در عرضه مرغ به بازار طبق مقررات عمل کنند

  • کد خبر : 74348
  • 23 اردیبهشت 1402 - 22:57
کشتارگاه ها در عرضه مرغ به بازار طبق مقررات عمل کنند

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار این که با نابسامانی و بی نظمی در بازار با قاطعیت برخورد می‌شود، گفت: بدعهدی برخی کشتارگاه‌ها نسبت به رعایت مقررات اصلا قابل پذیرش نیست و اگر به همین روال ادامه دهند، به گونه ای دیگر برخورد می کنیم.

به گزارش اقتصاد گستر شمال، به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، حسن عنایتی کلیجی در جلسه امروز ستاد تنظیم بازار جهاد کشاورزی استان افزود: قیمت مرغ در واحدهای مرغداری ۵۲ هزار تومان و برای مصرف کننده ۷۳ هزار تومان است.

وی ادامه داد: قیمت جوجه یکروزه در سراسر کشور بین ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار ۹۰۰ تومان اعلام شد و انجمن جوجه یکروزه متعهد شد بیشتر از این قیمت تحویل ندهد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: با توجه به اینکه مازندران استان تامین کننده و تولیدکننده جوجه یکروزه است باید توجه بیشتری به قیمت ها شود.

عنایتی خاطرنشان کرد: مدیران جهاد کشاورزی شهرستان ها اختیارات تام شهرستانی را بر عهده دارند و تامین و توزیع مرغ و نظارت بر بازار بر عهده مدیران شهرستان ها است.

وی ادامه داد: تعاونی های شهرستانی متعهد شدند همکاری لازم را در جهت تامین مرغ به کشتارگاه ها را در دستورکار قرار دهند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اظهار این که موجودی مرغ در فارم ها مطلوب است و نگرانی از بابت کمبود مرغ وجود ندارد، گفت: به دنبال آرامش بازار هستیم و تلاش کردیم با تعامل با کشتارگاه ها امور را پیگیری کنیم اما شاهد بی بدعهدی برخی کشتارگاه‌ها هستیم که قابل پذیرش نیست و اگر به همین روال ادامه دهند مجبور خواهیم بود بگونه ای دیگر برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه ما بر اساس سیاست و برنامه های وزارت جهاد کشاورزی کار می‌کنیم و خودسرانه اقدام به ارائه دستورالعمل نمی‌کنیم، گفت: با نابسامانی و بی نظمی در بازار با قاطعیت برخورد می‌کنیم.

وی ادامه داد: مدیران جهاد کشاورزی پیگیری داشته باشند کشتارگاه ها را موظف به ارسال مرغ به استان تهران کنند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: از وجود دلالان غافل نباشیم و باید شناسایی شوند تا برخورد قانونی با آنها صورت گیرد و از پلیس امنیت اقتصادی در این موضوع استفاده خواهیم کرد.

این مسوول خاطرنشان کرد: اداره کل دامپزشکی مسوولیت مستقیم در تخلیه و عدم وصول مرغ دارند.

عنایتی ادامه داد: از ظرفیت فرمانداران و تعاونی های مرغداران استفاده شود تا به روال قیمت مصوب ۷۳ هزار تومان برسیم.

طبق آمار استان مازندران با داشتن حدود ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغداری سالانه افزون بر ۲۱۰هزار تن گوشت مرغ تولید می کند و سرانه مصرف این فراورده پروتئینی در این خطه شمال کشور نیز حدود ۲۳ کیلوگرم برای هر نفر است.

طبق آمارهای وزارت جهاد کشاورزی سالیانه بین ۲.۵ تا ۲.۷ میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه می‌شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=74348
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.