تاریخ : سه‌شنبه, ۵ آبان , ۱۴۰۵ Tuesday, 27 October , 2026

اخبار ویژه

حجم معاملات نیما از یک میلیارد و ۷۶۰ میلیون یورو عبور کرد دویست و سی و چهارمین نشست شورای نمایندگان دائم اکو برگزار می شود ۸۰ درصد صادرات محصولات کشاورزی به کشور‌های همسایه است بازاریابی نقطه مغفول صادرات مازندران رزمایش پیامبر اعظم ۱۲ سپاه در جزیره قشم شوهرم را کشتم آسفالت فاز اول محور ترانزیتی گنبد – اینچه برون آغاز شد ناگفته‌هایی درباره سد جنجالی مازندران ۸۹۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به خانه اولی‌ها پرداخت شد رییس سازمان حفظ نباتات کشور:آفت مگس میوه در باغ‌های شمال تحت کنترل است قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران اصلاح نظام پولی با حذف ۴ صفر کلید خورد ۷۶۰ میلیارد ریال تجهیزات آموزشی و هنرستانی در مازندران توزیع شد شایع‌ترین بیماری غیرواگیر مازندرانی‌ها چیست؟ دانشجویان لیسانس خارج از کشور ارز دانشجویی می‌گیرند لایحه «مقابله با فساد و ارتقای سلامت نظام اداری-مالی» به مجلس رفت از خدا بترسیم یا عاشقش باشیم؟ کلاله مقام اول تولید کلزا در کشور را کسب کرد مهار نقدینگی و هدایت به تولید و اقتصاد ورود صرافی‌ها به معاملات رسمی ارز/ ۱۶ گام خرید از سامانه نیما جزئیات شورای گفتگو صادرات حدود ۸ میلیون دلاری شیلات مازندران به خارج از کشور ضرورت ارائه لایحه‌ای برای جبران خسارات‌ اصناف و مشاغل

کد شما در این بخش
♥1

سه ویلای غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد

  • کد خبر : 81255
  • 08 آذر 1402 - 20:02
سه ویلای غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد

مدیر جهاد کشاورزی آمل از قلع و قمع سه واحد ویلایی غیرمجاز به مساحت یکهزار مترمربع در روستای بیشه‌محله این شهرستان خبر داد.

به گزارش اقتصاد گستر شمال  ،به نقل از  ایرنا ،از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران مهرداد فولاد گفت: برای اجرای حکم قطعی موضوع ماده سه قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، سه واحد ویلایی غیرمجاز به حکم قطعی صادره از مرجع قضایی و با هماهنگی شعبه اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آمل قلع و قمع شد.

مدیر جهاد کشاورزی آمل ادامه داد: کارشناسان این مدیریت و مرکز جهاد کشاورزی رودبار با همراهی عوامل انتظامی با حضور در محل اجرای حکم، اقدام به قلع و قمع این سه بنای غیرمجاز در عرصه‌ای به مساحت یک هزار مترمربع در روستای بیشه‌محله این شهرستان کردند.

فولاد تصریح کرد: حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی، خط قرمز این مدیریت است و در ماه‌های گذشته با اجرای مداوم احکام و دستورات قضایی در حوزه‌های آمل، لاریجان و دابودشت عملیات قلع و قمع انجام شد.

وی از مردم خواست با جدیت و مسوولیت‌شناسی هرچه بیشتر، تحرکات افراد سودجو در تخریب عرصه‌های زراعی و باغی را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مراکز جهاد کشاورزی دهستان ها اطلاع‌رسانی کنند.

سود جویی از زمین های کشاورزی در قالب تغییر کاربری های غیر مجاز از چالش های مهم مازندران است در چند سال اخیر همزمان با عملیاتی شدن چندین طرح حفاظت از زمین های کشاورزی از جمله ایجاد گشت و یگان حفاظت از زمین های کشاورزی، تا حدود زیادی مدیریت شده پیش می رود.

وسعت اراضی کشاورزی و باغی مازندران حدود ۴۶۰ هزار هکتار است که سالانه بیش از هفت میلیون تن محصول از آن برداشت و تولید می شود.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=81255
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.