تاریخ : چهارشنبه, ۲۹ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 21 October , 2026

اخبار ویژه

وعده خبرهای خوش به سهامداران/ مجوز افزایش قیمت خودرو رسما ابلاغ شد برگزاری انتخابات زودهنگام یعنی کودتا؟ آخرین جزئیات طرح تغییر سهمیه بندی بنزین از خودرو به خانوار ماجرای جنازه رها شده در خیابان راه‌اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوا در ۲ شهر مازندران قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران حقوق ۹۹ میلیونی شایعه یا واقعیت نرخ بلیت اتوبوس در ایام اربعین ۱۰۰ درصد افزایش یافت اما و اگرهای طرح رمز دوم یکبار مصرف/ رمز پویا چرا اجرایی شد؟ مالیات خریداران سکه در سال ۹۸ تعیین شد تصمیم‌گیری درباره کاخ پرسروصدای سیمرغ در کمیسیون ماده ۹۹ امام‌جمعه نوشهر از طولانی شدن افتتاح یک طرح عمرانی انتقاد کرد صندوق بیمه روستایی گیلان ۷۵ هزار و ۷۹۳ نفر را تحت پوشش دارد فضای خوبی برای سرمایه‌گذاری در گیلان ایجاد شده است جزئیات افزایش دو برابری یارانه از ۹۰ تا ۱۲۶ هزار تومان تمدید مهلت ارایه اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقوقی تامین بودجه، مهم‌ترین چالش بانک مرکزی در سال ۱۴۰۰ اخراج یک مدیر به دلیل بی توجهی به جذب سرمایه گذار کارنامه «سجام» در بانک مسکن کودک آزاری با جارو برقی قیمت خودرو در بازار آزاد فرماندار چالوس: ۲۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح زیرگذر نواب صفوی اختصاص یافت حمایت از بازار سرمایه به قیمت تشدید تورم؟!

کد شما در این بخش
♥2

موقوفات مازندران ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی دارند

  • کد خبر : 8197
  • 16 مهر 1397 - 14:39

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران سرمایه گذاری در بخش موقوفات مازندران را فرصت مناسبی برای بخش خصوصی دانست و افزود : موقوفات در استان از ظرفیت بالایی برخوردارند که باید این ظرفیت‌ها به سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در آن‌ها شناسانده شوند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران ؛ حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی با اشاره به‌ضرورت ترویج فرهنگ وقف در جامعه، گفت: باید این مطلب را پذیرفت که رسانه‌ها نقش بسیار مهمی در ترویج این سنت حسنه در جامعه دارند
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در ادامه با اشاره به اینکه احیای موقوفات در این استان می‌تواند بسیاری از معضلات اجتماعی استان را حل کند، اظهار داشت: وقتی‌که مردم احساس کنند با اقدام خود در ثبت موقوفه‌ای می‌توانند در حل مشکلات مردم و اجتماع اثرگذاری بیشتری داشته باشند بدون شک بیشتر برای این سنت حسنه ترغیب می‌شوند.
وی افزود: هنوز موضوع وقف و موقوفات برای بسیاری از افراد جامعه جا نیفتاده و آن‌ها شناخت درستی از این سنت حسنه ندارند که در این راستا نیاز است تا اقدامات متعددی درزمینهٔ شناسانده شدن این سنت حسنه در جامعه انجام شود که البته در این امر رسانه‌ها نقش مهمی را در این زمینه بر عهده‌دارند.

حیدری جناسمی تأکید کرد: موقوفات در استان از ظرفیت بالایی برخوردارند که باید این ظرفیت‌ها به سرمایه‌گذاران و بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در آن‌ها شناسانده شوند. در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری خوبی در برخی از موقوفه‌های استان صورت گرفته است که پس از تکمیل طرح‌های اجرای این پروژه‌ها خود می‌توانند به‌عنوان یکی تشویق‌کنندگان بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این عرصه باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه از ابتدای سال ۹۷ تاکنون خوشبختانه ۴۶ وقف جدید در استان ثبت‌شده است که استان مازندران ازنظر موقوفات جایگاه خوبی در کشور برخوردار است که بیش از ۷۰ درصد از موقوفات استان مرتبط با عزاداری سیدالشهدا (ع) هستند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8197
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.