تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

کلنگ زنی پروژه طرح اقدام ملی مسکن در شهرستان بابل نقدینگی یک هزار و ۶۷۲ هزار میلیارد تومان شد کاهش قیمت ۱۵ ارز/ افزایش قیمت یورو و پوند اعمال مخصوص شب بیست و سوم ماه رمضان گمرک منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا راه‌اندازی شد ایران در تولید بذر پنبه خودکفا است خروج از تله فقر انعقاد تفاهم‌نامه همکاری توسعه گردشگری در مازندران دولت با اصلاحات و تغییرات تقسیماتی در مازندران موافقت کرد دیدار مسئولان نظام با رهبر انقلاب آغاز ریل‌گذاری جدید در اقتصاد ایران قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ مرمت قلعه تاریخی مارکوه ۳۰ مرداد آخرین مهلت ثبت‌نام در “طرح راهنمای زائر” ویژه پیاده‌روی اربعین پاداش پایان خدمت بازنشستگان پرداخت می‌شود مدیرعامل بانک صنعت و معدن تغییر کرد یک آمار رسمی از میزان مخاطب سینما از ارتکاب فساد مالی و پولشویی تا فرار به جلو و دادن گرا به دشمن وام ۱ تا ۲ میلیونی بسته حمایتی چگونه پرداخت می‌شود؟ ترسیم توسعه۸۵۰۰ روستا بر اساس طرح توسعه و آمایش سرزمین جوان بابلسری عضو انجمن مخترعان کشور شد ماه رجب چه ماهی است ؟ منتظر سقوط قیمت ارز باشیم؟

کد شما در این بخش
♥0

قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران

  • کد خبر : 86326
  • 22 خرداد 1403 - 22:46
قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اعلام قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران گفت: برق این نهادها و ادارات به دلیل تخطی در میزان مصرف برق تعیین شده و برابر دستورالعمل ابلاغی هیأت وزیران، در روز سه شنبه ٢٢ خرداد ماه در راستای کنترل مصرف برق ادارات و سازمان‌های عمومی قطع شده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال ،به نقل از خبرگزاری فارس از نوشهر، مصطفی بابایی عصر امروز در جمع خبرنگاران به مصوبه هیأت وزیران مبنی بر کاهش ٣٠ درصدی مصرف برق ادارات و دستگاه های اجرایی در ساعت اداری و کاهش ۶٠ درصدی آن در ساعات غیراداری اشاره کرد و گفت: با توجه به نصب کنتورهای هوشمند میزان مصرف ادارات و دستگاه‌های اجرایی به صورت لحظه‌ای و از راه دور رصد و پایش می‌شود و در صورت رعایت نکردن مصوبات ابلاغی بدون اغماض با ادارات غیرهمکار برخورد خواهد شد.مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران با اعلام قطع برق ٧٣ اداره و بانک بدمصرف در غرب مازندران گفت: برق این نهادها و ادارات به دلیل تخطی در میزان مصرف برق تعیین شده و برابر دستورالعمل ابلاغی هیأت وزیران، در روز سه شنبه ٢٢ خرداد ماه در راستای کنترل مصرف برق ادارات و سازمان‌های عمومی قطع شده است. وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاه‌های اداری موظف‌اند یک ساعت پیش از خاتمه ساعت کاری، تجهیزات سرمایشی مورد استفاده خود را خاموش کنند و در ساعت اداری لوازم سرمایشی را در دمای آسایش ٢۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنند. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران افزود: بخش زیادی از مشترکان برق غرب مازندران خانگی هستند، لذا با توجه به پیش رو بودن دوران پیک مصرف برق تابستان ١۴٠٣ درخواست داریم با رعایت راهکارهای ساده‌ای نظیر استفاده از لوازم برقی پرمصرف در ساعات غیر پیک و استفاده از روشنایی روز و خاموش کردن لامپ‌های اضافی، استفاده از لباسشویی و ظرفشویی با ظرفیت کامل، تنظیم دمای لوازم سرمایشی روی دمای آسایش ٢۵ درجه یاری‌رسان صنعت برق کشور به ویژه کارکنان شرکت توزیع برق غرب مازندران باشید.

بابایی به جوایز وزارت نیرو برای مشترکان خانگی و تجاری هم اشاره داشت و گفت: وزارت نیرو در پیک تابستان ١۴٠٣ علاوه بر پاداش ٢٠ برابری که به ازای هر کیلووات ساعت صرفه جویی نسبت به سال گذشته تا ٢ هزار تومان پاداش می دهد، بلکه در قالب #پویش_باانرژی (Ba-energy.ir) میلیون ها جایزه و صدها خودرو دنا، تارا و پژو ٢٠٧ به قید قرعه به مشترکانی که مصرفشان نسبت به سال گذشته کاهش یابد بر مبنای امتیاز کسب شده هدیه می‌دهد.
لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=86326
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.