معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد
مازندران؛ سنگر امنیت غذایی کشور

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: این استان با تولیدات در بخش های مختلف باغی، زراعی، دام، طیور و شیلات سنگر امنیت غذایی ایران اسلامی است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،سید محمد جعفری روز یکشنبه در حاشیه نشست شورای کشاورزی مازندران در ساری در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به آخرین آمارهای ارائه‌شده توسط انجمن کشتارگاه‌های استان و اداره کل دامپزشکی، اعلام کرد: در تاریخ هفتم تیرماه ۱۴۰۴، بیش از ۱۶۹ هزار و ۳۱۸ کیلوگرم مرغ به میادین میوه و تره‌بار تهران و ۶۵ هزار و ۶۴۵ کیلوگرم به فروشگاه‌های سطح این استان ارسال شده است. مجموع مرغ آماده طبخ ارسالی به تهران به ۲۳۴ هزار و ۹۶۳ کیلوگرم رسیده است.

وی افزود: همچنین در همین بازه زمانی، بیش از ۲۰۶ هزار و ۱۴۰ قطعه مرغ زنده به کشتارگاه‌های تهران ارسال و در مجموع بالغ بر ۶۸۸ هزار و ۴۷۱ کیلوگرم گوشت مرغ به استان تهران تحویل داده شده است.

این مقام مسوول با اشاره به تأمین نیاز داخلی نیز گفت: در استان مازندران، بیش از ۴۸۵ هزار و ۳۹۳ کیلوگرم گوشت مرغ توزیع شده است. این مرغ‌ها از طریق شبکه‌های مختلف از جمله فروشگاه‌های زنجیره‌ای نظیر افق کوروش و گلستان در سطح استان در حال عرضه به مصرف‌کنندگان هستند.

به گفته جعفری، افزون بر تأمین تهران و مازندران، بیش از ۶۶ هزار و ۴۳۵ کیلوگرم گوشت مرغ آماده طبخ و ۳۵ هزار و ۸۰۰ قطعه مرغ زنده نیز به سایر استان‌ها ارسال شده است.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر تداوم این روند گفت: این آمارها بیانگر افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای کشور و بهبود روند تأمین این کالای اساسی در سطح ملی است. وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی مازندران با همراهی فعالان صنعت طیور و کشتارگاه‌ها، نقش مؤثری در تأمین امنیت غذایی کشور ایفا می‌کند.

print

پاسخی بگذارید