استاندار مازندران
تاریخ: ۱۱:۰۱ :: ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
واحد کمپوست بهشهر به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار مازندران در بازدید از واحد کمپوست شهرستان بهشهر از بهره‌برداری آن خبر داد و آن را الگویی برای کل کشور خواند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،مهدی یونسی رستمی  در حین بازدید از محل پسماند و واحد کمپوست بهشهر گفت: این پروژه اولین مرکز کمپوست در مازندران است که به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده و عملیات نهایی آن در حال انجام است.

وی با بیان اینکه این پروژه یک دستاورد مهم برای منطقه محسوب می‌شود، افزود: مردم بهشهر و شرق مازندران پس از سال‌ها شاهد تحقق این آرزوی دیرینه هستند و امیدواریم با راه‌اندازی آن، هوای پاک و محیط زیست مطلوب‌تری داشته باشند.

یونسی رستمی تأکید کرد: واحد کمپوست بهشهر می‌تواند بعنوان الگویی موفق برای سایر شهرهای استان و کشور در مدیریت پسماند و تولید کمپوست مورد توجه قرار گیرد. این پروژه ظرف یک هفته آینده به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.

به گزارش ایرنا، زباله زخم عمیق پیکر نحیف طبیعت شمال کشور است. زخمی که در ۲ دهه اخیر عمیق‌تر شده و مساحت آن نیز در نقاط مختلف شمال و به ویژه مازندران افزایش یافته است.

جانمایی نامطلوب مکان‌های دفن زباله مازندران در سه دهه اخیر سبب شده که اکنون مساحت عرصه‌های دپوی زباله در مازندران که عمدتا نیز در دل جنگل‌ها قرار دارند به حدود ۲۰۰ هکتار برسد.

دپوی این زباله‌ها و آلوده شدن خاک محیط تنها چالش ناشی از این روش دفع پسماند نیستند. نفوذ شیرابه‌ها به عمق زمین و آب‌های زیرزمینی تهدید بزرگی است که بر سلامت ساکنان اطراف این سایت‌های دپوی زباله تاثیر مستقیم می‌گذارد. زباله‌دان‌های تحمیل شده به طبیعت مازندران نبسیاری از زمین‌های باغی، شالیزاری و مراتع استان را به درجه‌ای از آلودگی رساندند که در سلامت محصولات تولیدی در این عرصه‌ها ابهام وجود دارد.

print

پاسخی بگذارید