تاریخ : پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 1 October , 2026

اخبار ویژه

ریسمان های شیطانی قیمت خودرو در بازار آزاد در ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ نرخ دلار فردایی به کانال ۲۹ هزار تومانی برگشت بندر فریدونکنار به شبکه حمل‌ونقل کانتینری دریای خزر پیوست بازگشت کوپن با ظاهری نو/ آغاز فصل جدید رقابت بازارساز با دلالان بازار کشف ۲۷ فقره سرقت انباری در بهشهر کیفر خواست رئیس وقت بانک ملی تنکابن صادر شد پرداخت بیش از ۴۵ میلیارد تومان خسارت به زائرین کربلا تخفیف شارژ برچسب پرداخت الکترونیکی عوارض معابر پلاژهای ساحلی میلیاردی اما غیر مولد بهره برداری از چهار طرح کشاورزی در تنکابن ۴۴۰۰ واحد مسکونی طرح نهضت ملی در مازندران به متقاضیان تحویل شد پارک‌های جنگلی مازندران میزبان هموطنان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بازگشت شاخص بورس به کانال ۱۸۰ هزار واحد رفع ابر چالش تالاب بین‌المللی انزلی روی میز دولت استاندار مازندران: برنامه هفتم توسعه براساس نیازمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود تهیه و تدوین شود ضرورت تامین و توزیع به موقع نهاده‌های کشاورزی کدام خدمات مشمول معافیت‌های مالیاتی هستند؟ تغییرات حجم پول و شبه پول در پایان آذرماه ۹۹ اجلاس سران کشورهای ساحلی دریای خزر محمدجعفر مصفا درگذشت انتصاب مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد اقدام غیرقانونی وزیر سابق در توقف ثبت سفارش خودرو

کد شما در این بخش
♥1

ناشران انتقال دهنده تمدن غنی کشور هستند

  • کد خبر : 92903
  • 08 آذر 1404 - 13:54
ناشران انتقال دهنده تمدن غنی کشور هستند

– مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران گفت: در شرایط فعلی ناشران با انتشار کتاب های مختلف و با اثر بخشی موثر آن، انتقال دهنده فرهنگ و تمدن کشور برای نسل های مختلف هستند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،محمد محمدی روز شنبه در مراسم تجلیل از ناشران و فعالان فرهنگی مازندران در بابل اظهار کرد: مازندران با پیشینه پنج هزار ساله دارای تمدن غنی است که ناشران باید این ظرفیت را به درستی معرفی کنند.

وی گفت: در زمان حاضر مازندران دارای افزون بر ۲۸۰ ناشر است که فقط یکی از این انتشارات در هفته کتاب ۱۲۸ عنوان کتاب را به چاپ رساند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به این که کتاب فرهنگ واژگان مازندران با ۲۰۰ عنوار واژه مازندرانی تا پایان سال به چاپ و انتشار می رسد، اظهار کرد: معرفی ظرفیت های مازندران یکی از راهبردهای اصلی ناشران و نویسندگان در این خطه از شمال است.

محمدی با بیان این مطلب که مازندران دارای بزرگانی چون محمد بن جریر طبری، طالب آملی و استادان دیگری در حوزه های تاریخ، فرهنگ و شعر و ادب است، ادامه داد: چهره های فاخر این استان باید به درستی برای افکار عمومی معرفی شوند.

این مقام مسوول، با اشاره به لزوم تکریم ناشران و فعالان فرهنگی در شرایط فعلی گفت: پیشکسوتان و بزرگان عرصه فرهنگ و هنر باید در قید حیات مورد تقدیر قرار گیرند. متأسفانه گاهی زمانی به یاد بزرگان می‌افتیم که دیگر در میان ما نیستند. در حالی که ارزش واقعی هنرمندان زمانی شناخته می‌شود که هنوز فعال و در حال خدمت به فرهنگ و هنر جامعه‌اند.

وی با اشاره به اهمیت فرهنگ و هنر در هویت ملی خاطرنشان کرد: اگر امروز به فرهنگ و تمدن ایران افتخار می‌کنیم، به واسطه تلاش بزرگانی همچون فردوسی، حافظ، سعدی، مولانا و دیگر بزرگان تاریخ است. در دوران معاصر نیز این نقش بر دوش نویسندگان، ناشران هنرمندان و پیشکسوتان است. فرهنگ و هنر چیزی است که ماندگار می‌شود و سرمایه واقعی کشور به شمار می‌آید.

در این مراسم تعدادی از ناشران و فعالان فرهنگی با دریافت لوح سپاس تجلیل شدند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=92903
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.