تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

جشنواره کدو در رشت در خشش نیروگاه نکا در نمایشگاه سرآمدان فناوری و صنعت کشور دیدار سفیر قطر در تهران با رئیس‌کل بانک مرکزی سیاهی رودخانه تلار ۷ نکته کلیدی که در هنگام خرید سهام باید به آن توجه کنیم بیش از ۱۸ هزارتناژ کالا از طریق ریلی به آستارا وارد شد فال روزانه دوشنبه 17 دی 1397 پرداخت وام ازدواج ۷۰ میلیونی به بانک‌ها ابلاغ شد صادرات به کشورهای همسایه دو برابر می‌شود؟ معرفی تیم مدعی حذف ۳۰ هزار مکاتبه زاید برای ترخیص کالا آغاز دوره رشد مجدد اقتصادی/ دولتمردان در صف خرید مرغ بایستند افزایش نگرانی باغداران شمالی بیش از۱۰۰۰میلیون سهم در تالار بورس گیلان معامله شد منگیِ «مست عشق» در کوچه اکران آزادسازی اراضی ملی در منطقه بندپی شرقی بابل سخنگوی گمرک جمهور اسلامی ایران منصوب شد امکان نقد کردن غیرحضوری چک فراهم شد مشکلات سیل مانع برگزاری جشن عید قربان ترکمن‌ها نشد احیای ۳ واحد مسکونی موقوفه پس از یک دهه در آمل تحویل دفتر ریاست جمهوری به سید ابراهیم رئیسی معرفی مشمولان واجد بهره مندی از امهال تسهیلات به بانک ها +سند افت ناگهانی شاخص بورس با رای ارزی مجلس/ احتمال توزیع قیر رایگان

کد شما در این بخش
1

محدودیت و ارزش بالای زمین چالش اساسی توسعه فرودگاه‌های مازندران

  • کد خبر : 66490
  • 19 شهریور 1401 - 17:30
محدودیت و ارزش بالای زمین چالش اساسی توسعه فرودگاه‌های مازندران

مدیرکل فرودگاه های مازندران گفت: محدودیت عرصه و زمین و ارزش بالای آن مشکل اساسی توسعه فرودگاه های استان و شمال کشور است.

سعدالله وطن خواه در حاشیه راه اندازی اولین پرواز دوطرفه مسقط – شیراز- نوشهر در گفت وگو با ایسنا، با ابراز خرسندی از افتتاح این پرواز اظهار کرد: در راستای سیاست های دولت و منویات استاندار مازندران مبنی بر توسعه صنعت هوایی مازندران و هم گردشگری استان و با توجه به زیرساختهای لازم در فرودگاه شهدای نوشهر شاهد برقراری اولین پرواز در مسیر مسقط- شیراز – نوشهر و بالعکس هستیم.

وی در خصوص دلیل این پرواز گفت: اتصال حوزه دریای عمان به حوزه دریای خزر و استفاده گردشگران بین المللی از ظرفیت های خدادادی استان مازندران از دلایل برپایی این کریدور هوایی است.

مدیرکل فرودگاه های مازندران با تاکید براینکه بدون شک این استان با دارا بودن ۳ فرودگاه و نیز ظرفیت های گردشگری بی بدیل می تواند برای گردشگران خارجی مطلوب باشد، تصریح کرد: بدون شک یکی از حلقه های زنجیره ارزش تامین خدمات برای توسعه صنعت گردشگری استان فرودگاه ها هستند و در حوزه حمل و نقل هوایی می توانند ایفای نقش کنند و امید است با استقبال مردم از این پروازها و کمک مسئولان به ویژه استاندار مازندران توسعه فعالیت های پروازی در فرودگاه های مازندران به ویژه غرب استان فراهم شود.

وطن خواه افزود: با توجه به توسعه ترمینالی در سال های اخیر در فرودگاه نوشهر و همچنین انجام زیرساخت های فنی عملیاتی و حوزه عملیات هوانوردی، می توان با رویکردی که استاندار به دنبال آن است  در صورت تصویب، شاهد پروازهای مستقیم در مسیر کشورهای خارجی در فرودگاه نوشهر باشیم.

وی با تاکید بر اینکه محدودیت عرصه و زمین و ارزش بالای آن مشکل اساسی توسعه فرودگاه های شمال کشور است خاطرنشان کرد: مهمترین چالش فرودگاه های مازندران و شمال کشور این محدودیت است که نتوانستیم زمین مورد نیاز برای توسعه فرودگاهی فراهم کنیم.

مدیرکل فرودگاه های مازندران با ابراز امیدواری از اینکه با کمک مسئولان بتوان عرصه مورد نیاز برای توسعه فرودگاهی را تامین کرد تا با فراهم شدن توسعه زیرساخت های پروازی و تاسیساتی، فرودگاه ها به شأن اساسی خود که نیاز استان است برسند، اضافه کرد: از سوی دیگر برخی محدودیت ها و موانع پروازی که در ادوار گذشته ایجاد شد، اجازه استفاده از ظرفیت اسمی و موثر فرودگاهی را در اطراف فرودگاه به ما نمی دهد.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=66490
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.