تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵ Wednesday, 23 September , 2026

اخبار ویژه

افزایش بیش از ۲۰ هزار واحدی شاخص کل بورس زنم را در باغچه دفن کردم ‌ ضرغامی با موتور آمد کاپوتاژ غلات از بندر امیرآباد به بندر انزلی انجام می شود قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۶ آبان تصویب آیین‌نامه سرمایه‌گذاری خطرپذیرشرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات قیمت روز سکه و طلا در بازار مازندران راهبرد مهم اقتصاد دریا محور ارزیابی جدید صندوق بین‌المللی پول از رشد اقتصادی ایران اختتامیه پانزدهمین دوره مسابقات قرآن و عترت کارکنان صدا و سیما برگزار شد ثبت وقف 300میلیون تومانی برای احداث مجتمع ورزشی /// نظام بانکی ما فساد اندر فساد اندر فساد است کارگران مشمول نیستند علت افزایش قیمت اوراق تسهیلات مسکن آخرین مهلت فروش سهام بانک‌های ادغامی قیمت تضمینی کلزا و سویا اعلام شد پرداخت ۹۵ درصد از مطالبات گندم‌کاران مازندران توزیع ۳۰۰۰ تن نهاده دامی بین دامداران روستا‌های محروم مازندران شرایط تسهیل تسویه بدهی بدهکاران شبکه بانکی مشخص شد گمرک و اموال تملیکی “ذرت‌های آلوده” را تعیین تکلیف کنند استعلام چک‌های صیادی با سرشماره پیامکی ۷۰۱۷۰۱ ثبت بیش از ۱۰ میلیون تردد بین استانی در جاده‌های مازندران

کد شما در این بخش
1

بارش‌های گیلان افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت بر جا گذاشت

  • کد خبر : 31389
  • 24 مهر 1398 - 20:54
بارش‌های گیلان افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان خسارت بر جا گذاشت

استاندار گیلان از خسارت ۲۰۰ میلیارد و ۵۳۴ میلیون تومانی ناشی از بارش‌های شدید اخیر به ۱۴ شهرستان استان خبر داد.

ارسلان زارع  صبح چهارشنبه در  حاشیه بازدید از پل خسارت دیده ناشی از بارش‌های شدید اخیر بخش رانکوه شهرستان املش  در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه براساس گزارش هواشناسی گیلان، بارندگی اخیر در استان از لحاظ میزان بارش در ۵۰ سال گذشته کم سابقه بوده ، افزود: میزان بارش‌های اخیر در رده چهارمین روز پربارش استان در نیم قرن گذشته قرار می‌گیرد که در مدت ۱۵ ساعت، ۲۵۰ میلی‌لیتر باران در املش باریده است.

وی تصریح کرد: این میزان بارش در شهرستان املش در حالی است که سالانه در بیش از  ۱۰ استان کشور، کمتر از ۲۵۰ میلی متر باران می بارد.

وی با بیان اینکه بر اثر بارش‌های شدید روزهای شنبه و یکشنبه گذشته در مجموع ۲۰۰ میلیارد و ۵۳۴ میلیون تومان به ۱۴ شهرستان استان خسارت وارد شد، اظهار داشت: این خسارات در بخش‌های تأسیسات زیربنایی، ساختمان‌های مسکونی، تجاری و بخش کشاورزی بوده است.

زارع همچنین به پیگیری‌های انجام شده پیرامون جبران خسارت‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: در این خصوص مذاکراتی با معاون اول رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه صورت‌گرفته و تخصیص ها انجام شده و گزارش سیل جهت بررسی و اقدامات بعدی به وزیر کشور نیز ارائه شده است.

وی به تاکید خود در جلسات مختلف به مسئولان دستگاه های اجرایی مبنی بر آمادگی کامل در مواجهه با بحران ها و اقدامات پیشگیرانه اشاره و تصریح کرد: از آنجاییکه برخی از تاسیسات زیربنایی استان دارای قدمت بالایی هستند و از آنجایی که از استانداردهای لازم برخوردار نیستند، ضرورت دارد که اقدامات پیشگیرانه با جدیت انجام شود.

استاندار گیلان تصریح کرد: درخصوص علت تخریب پل رانکوه املش نیز برغم قدمت بالای آن بررسی کارشناسانه باید انجام تا چناچه سهل انگاری صورت گرفته باشد، مشخص  شود.

بیشترین میزان بارش در شهرستان املش با ۲۳۷ میلیمتر ، رودسر با ۲۰۰ میلیمتر و در غرب استان نیز رضوانشهر ۱۲۷میلیمتر و تالش با ۱۲۰ میلیمتر بوده که در مدت کمتر از ۲۴ ساعت گزارش شده است.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=31389
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.