تاریخ : چهارشنبه, ۴ شهریور , ۱۴۰۵ Wednesday, 26 August , 2026

اخبار ویژه

امسال ۴۶۰ میلیارد ریال صرف پروژه های عمرانی شهرداری گنبد می‌شود کارد فقر به استخوان رسید چرا کاغذ دوباره گران شد؟ ثبت ۶۲۳ تغییر کاربری غیر مجاز اراضی ساری در سامانه سحاب خانه خرابی قانونی فقرا کشف ۴ لاشه کشتار غیر مجاز از یک قصابی ۲۵ درصد از شالیزارهای گیلان دچار خوابیدگی شد دستورالعمل تأمین مالی زنجیره‌ای به شبکه بانکی کشور ابلاغ شد سکوت و رکود بر بازار اقلام اساسی حاکم است/ کاهش ۱۵ درصدی قیمت رب گوجه مانده تسهیلات بانکی ۵۳ درصد افزایش یافت فرماندار رشت: ظرفیت‌های روستاها برای رونق اقتصادی به‌کارگرفته شوند بازدهی منفی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری مهرماه دلیل افزایش عجیب قیمت خودرو در بازار بیش از ۴۴ هزار ورزشکار سازمان یافته در رشت فعالیت دارند چرا نعل اسب خوش‌شانسی می‌آورد؟ بیکاران با درآمد جزئیات تیرباران یک زن در تهران خبر خوش بنزینی برادر کشی در صبح کاوه یغمایی، خواننده راک، ممنوع‌الکار شد تیپ دهه شصتی خانم بازیگر برنامه هفته اول و دوم لیگ برتر اعلام شد ۴ هزار نفر وام ودیعه مسکن گرفتند

کد شما در این بخش
1

افزایش 10 برابری طول خطوط 230 کیلو ولت در گیلان

  • کد خبر : 17121
  • 10 فوریه 2019 - 21:58
افزایش 10 برابری طول خطوط 230 کیلو ولت در گیلان

در گیلان حدود یک میلیون و 400 هزار مشترک با 28 هزار و 500 کیلومتر شبکه برق و افزون بر 19 هزار پست برق وجود دارد.

به گزارش اقتصاد شمال ،عظیم بلبل آبادی افزود: قبل از انقلاب ، طول خطوط انتقال در سطح 230 کیلوولت شرکت سهامی برق منطقه ای استان حدود 101کیلومتر مدار بود که این میزان بعد از انقلاب و در آستانه چهلمین بهار انقلاب اسلامی ایران به حدود یکهزار و 100 کیلومتر مدار افزایش پیدا کرد. به عبارتی شاهد رشد 10 برابری طول خطوط 230 کیلوولت پس از انقلاب نسبت به قبل از انقلاب بودیم.
وی تصریح کرد: همچنین دوران قبل از انقلاب در بخش خطوط انتقال در سطح 400 کیلوولت ، هیچ گونه احداث خطی نداشتیم اما این در حالی است که در دوران چهل سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران حدود 257 کیلومتر مدار خط در بخش 400 کیلوولت در استان احداث شده است.
مدیر عامل شرکت سهامی برق منطقه ای گیلان به مقایسه وضعیت خطوط فوق توزیع در سطح 63 و 132 کیلوولت در دوران قبل از انقلاب و بعد از انقلاب نیز پرداخت و گفت: طول خطوط 63 کیلوولت هوایی و زمینی557.5 کیلومتر مدار بود که این میزان در دوران چهل سال پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران به حدود یکهزار و 400 کیلومتر مدار افزایش پیدا کرد.
وی تصریح کرد: این امار نشاندهنده رشد دو برابری طول خطوط 63 کیلوولت در بعد از انقلاب نسبت به قبل از انقلاب است.
وی ادامه داد: همچنین طول خطوط 132 کیلوولت شرکت برق گیلان در قبل از انقلاب 64.3 کیلومتر مدار بود در حالی که این میزان در بعد از انقلاب به 86.84 کیلومتر مدار افزایش پیدا کرده است.
بلبل آبادی یادآور شد؛ به میمنت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی امسال نیز بهره برداری از دو پروژه مهم و تاثیر گذار شرکت برق منطقه ای گیلان و کلنگ زنی یک پروژه با اعتباری بالغ بر یکهزار و 160 میلیارد ریال همزمان با این ایام در استان انجام شد.

ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=17121
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.