تاریخ : سه‌شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 22 September , 2026

اخبار ویژه

تثبیت شاخص بورس در کانال ۹۸ هزار واحد متلاشی شدن باند چاپ ایران چک های تقلبی در گنبدکاووس ستاد انتخاباتی در بابل راه اندازی می شود متخصصان قلب یک خاصیت غیرمعمول قهوه را کشف کردند تقویت محور راهبردی اوراسیا پس از جنگ ایران خرید تضمینی حدود ۹ هزار تن سویا در گلستان آغاز فعالیت شرکت تامین آتیه سرزمین ایرانیان شهرداری ساری پارسال از عوارض ساختمانی ۶۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرد گلایه بهارستان از خبر گشایش اقتصادی بورس تا چه زمانی روی بورس است؟/ ۵ برابر شدن قیمت مسکن در ۳ سال معاون وزیر تعاون: بیش از ۱۰ هزار واحد صنعتی به چرخه تولید بازگشتند آغاز رزمایش شمیم حسینی و طرح مهر تحصیلی در مازندران اظهار نظر جنجالی علی کریمی در مورد فوتبال ایران گلایه گرگانی‌ها از وضعیت نامناسب جاده روستای زیارت تشکیل پرونده تخلف برای ۱۲۰ واحد صنفی بین راهی جزییات عرضه ETF های بعدی دولت مشخص شد جلسه هماهنگی شبکه بانکی/ثبات به بازار ارز باز می گردد سری اول چک‌های “صیاد” در بانک ملی توزیع شد جمع آوری گاردریل‌ها از جاده‌های مازندران افتتاح و کلنگ زنی ۲۲پروژه شهرداری بهشهر در دهه فجر بررسی پروژه‌های پیشنهادی سفر رئیس جمهوری به گیلان رحمانی از وزارت صنعت رفت/ مدرس خیابانی با حکم روحانی سرپرست شد طبیبم کجایی؟

کد شما در این بخش
2

بیشترین شکایت سرمایه‌گذاران از کدام بخش هاست؟

  • کد خبر : 69965
  • 05 آذر 1401 - 21:11
بیشترین شکایت سرمایه‌گذاران از کدام بخش هاست؟

۲۷۴ شکایت از وزارتخانه‌ها در آبان‌ امسال بابت صدور مجوزهای کسب‌وکار به درگاه ملی مجوزها واصل شده ‌است که در این میان مجوز تأسیس واحد تولیدی صنعتی بیشترین شکایت را از طرف علاقه‌مندان سرمایه‌گذاری و تولید دریافت کرده است.

به گزارش اقتصاد گستر شمال،به نقل از  ایسنا، طبق اعلام وزارت اقتصاد، در رتبه‌های بعدی پر شکایت‌ترین مجوزها، پروانه اشتغال به کار مهندسی، مجوز آموزشگاه علمی و زبان و مجوز احداث جایگاه سوخت قرار دارند.

همچنین در آبان‌ماه گذشته وزارت راه، وزارت‌خانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صمت و وزارت میراث فرهنگی بیش‌ از سایر دستگاه‌ها شکایت از طرف داوطلبان سرمایه‌گذاری تولید به درگاه ملی مجوزها داشته اند.

علاوه‌ بر این‌ در ماهی که گذشت، ۲۹ شکایت بابت مشاغل خانگی به درگاه ملی مجوزها واصل شد که به دلیل قطعی درگاه صدور مجوزهای خانگی در نیمه اول ماه گذشته بود که بعد از از سرگیری صدور آنی مجوزهای مشاغل خانگی در نیمه آبان گذشته، این شکایت‌ها قطع شده‌ است.

درگاه ملی مجوزهای کشور (mojavez.ir) از شهریور ماه گذشته به سامانه ثبت و پیگیری الکترونیکی شکایات متقاضیان مجوز مجهز شده و شکایت متقاضیانی که برای دریافت مجوز درخواست داده‌اند ولی در موعد مقرر مجوزشان صادر نشده یا صادرکننده مجوز از آن‌ها شرط اضافه، مدرک کاغذی یا مراجعه حضوری مطالبه کرده را ثبت و بدون حضور شاکی، این شکایات را پیگیری می‌کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=69965
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.