تاریخ : یکشنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۵ Sunday, 20 September , 2026

اخبار ویژه

پرداخت ۳۰۰ میلیارد ریال وام به کسب و کارهای خسارت‌دیده از کرونا در گلستان عجیب اما واقعی/عنکبوت شیرده راه‌اندازی ستادهای سحر در تمامی شهرستان‌های مازندران ۱۳ کیلومتر از جاده کندوان بازسازی شد استفاده اقتصادی از آب بندان ها ضرورت دارد جزئیات آتش سوزی صبحگاهی در بابل استقبال مشتریان از سپرده‌گذاری بلندمدت در بانک‌ها تحویل ۴۴۰ هزار فقره چک جدید به مشتریان بانک‌ها از پیوستن به اوراسیا تا حفظ آمار صادرات با وجود تحریم آیا مسکن ارزان می شود؟ تولید 15 محصول کشاورزی در کشور مهارت‌های ارتباطی نقطه ضعف‌ها را به قوت تبدیل کند ۷۸ میلیون نفر یارانه دریافت می‌کنند اعترافات راننده پاترول آبی که پلیس را زیر گرفت توزیع کود ازته در مازندران رضایتمندی مردم معیار واقعی سنجش عملکرد مدیران است پیشنهاد اماراتی‌ها به رونالدو! جزئیات تورم «نقطه‌ای» و «ماهانه» خانوارها در سال ۹۹ مدیرعامل موسسه اعتباری ملل عزادار شد سایت‌های فروش گرداننده اقتصاد کشور روحانی ششم شهریور ماه به مجلس می‌رود رابطه جنجالی با فوتبالیست مشهور دلیل مرگ دو نفر در نوشهر چه بود؟

کد شما در این بخش
2

کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا دریافت شد

  • کد خبر : 16202
  • 07 بهمن 1397 - 11:53
کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی آستارا دریافت شد

مدیر کل گمرک آستارا از اخذ کد گمرکی منطقه ویژه اقتصادی بندر این شهرستان به شماره 20202، برای فعالیت گمرک در این منطقه خبر داد و این امر را زمینه ساز تحول و رونق اقتصادی دانست.

به گزارش اقتصاد شمال ،رسول امیدی روز شنبه در نشست رسانه ای بمناسبت روز جهانی گمرک در اداره کل گمرک آستارا گفت: پیش از این با توجه به فعال نبودن منطقه ویژه اقتصادی، ترخیص کالا از بندر آستارا با تشریفات گمرک زمینی انجام می شد.
وی افزود: با وجود کمبود نیروی انسانی، به زودی گمرک منطقه ویژه اقتصادی بندر آستارا در ساختمانی در نزدیکی بندر، فعال خواهد شد و امیدواریم ظرف 10 روز آینده، زیرساخت هایی نظیر فیبر نوری توسط سازمان بنادر و دریانوردی فراهم شود.
وی تخفیف هزینه انبار، ورود و خروج کالا بدون عوارض گمرکی، مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی و تبدیل و بسته بندی کالا جهت صادرات مجدد را از مزایای منطقه ویژه اقتصادی برشمرد.
امیدی از مسئولان خواست با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در منطقه ویژه اقتصادی آستارا، زمینه رونق و تحول اقتصادی را فراهم کنند.
هیأت وزیران اسفندماه 1393 به پیشنهاد دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی و اداره مناطق ویژه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی آستارا در استان گیلان را با حوزه فعالیت های دریایی، بندری، صنایع و خدمات وابسته و لجستیکی و ایجاد ارزش افزوده تصویب و ابلاغ کرده بود.
منطقه ویژه اقتصادی آستارا به وسعت 61 هکتار درمحدوده بندر چند منظوره این شهرستان در خشکی و شاخه های موج شکن دریایی آن ایجاد شده است.
آستارا با 91 هزار نفر جمعیت در غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و بندر این شهرستان از فروردین ماه سال 92 فعالیت خود را آغاز کرده است.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=16202
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.