تاریخ : جمعه, ۲۰ شهریور , ۱۴۰۵ Friday, 11 September , 2026

اخبار ویژه

آغاز صادرات کیوی به هند اعضای شبکه فساد مالی در شهرداری بندرگز دستگیر شدند جزئیات آمار بیکاری کشور در ۸ سال گذشته مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی معرفی شد مصرف سوخت دوم نیروگاه نکاء به ۶ میلیون لیتر در روز رسید سقف پرداخت تسهیلات به دانش بنیان ها افزایش پیدا خواهد کرد ضربه قیمت گذاری دستوری به تولید رونمایی از پوستر سریال‌های “دیما” و “زیر درخت توت” در هفته دفاع مقدس شواهد نویافته از آثار سده های اولیه اسلامی در رشت هویدا شد آغاز پیش فروش بلیت قطار ایران-کربلا از فردا عیدی کارمندان با حقوق بهمن واریز می‌شود شاملو شاعر ملحد، ضدفرهنگ، هتاک و معاند با دین است مالیات از جیب های خالی یا پُر؟ احتمال کاهش نرخ سود بین بانکی رفع محرومیت سیاست بازدهی شاخص بورس به ۴۳ درصد رسید نرخ تورم کالاهای صادراتی افزایش یافت چگونه سهام خود را بیمه کنیم؟ استاندار گیلان: ارز دولتی واردات چای حذف شد تحلیلگران اقتصادی: طلا گران‌ تر می شود آغاز افزایش کارمزد خدمات بانکی از آذرماه دختر خردسال هوادار پرسپولیس فله فروشی چای شمال

کد شما در این بخش
0

آمادگی تمامی واحد‌های نیروگاه نکا برای فصل تابستان

  • کد خبر : 91069
  • 18 خرداد 1404 - 11:26
آمادگی  تمامی واحد‌های نیروگاه نکا برای فصل تابستان

پس از انجام ۱۴ تعمیرات برنامه ریزی شده در طول ۸ ماه گذشته، تمامی واحد‌های نیروگاه نکا با آمادگی کامل برای تولید پایدار برق در فصل تابستان در مدار تولید قرار گرفتند.

به گزارش اقتصاد گستر شمال، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ سید سجاد حسنی بالاجاده – عبدالرضا محمودی سرپرست شرکت مدیریت تولید برق نکا با اشاره به لزوم آمادگی واحد‌ها برای تأمین پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان، گفت: با آغاز فصل تعمیرات نیروگاهی از مهر ماه سال گذشته و در مدت بیش از ۸ ماه، تمامی فعالیت­های تعمیراتی برنامه ریزی شده در این نیروگاه پایان یافت.

او افزود: علی رغم چالش‌های مالی و محدودیت‌ها با تلاش‌های شبانه روزی همکاران، ۱۴ برنامه تعمیراتی پیش بینی شده برای افزایش آمادگی واحد‌ها به همراه چندین پروژه رفع محدودیت و بازیابی توان عملی واحدها، از جمله تعویض بیش از ۸۳ هزار متر از لوله ­های بویلر (دیگ بخار) در واحد‌های ۲ و ۳ بخار همزمان با تعمیرات اساسی ومیاندوره‌ای انجام شد و با پیوستن واحد ۲ بخار به شبکه سراسری برق کشور، همه واحد‌ها با آمادگی کامل در مدار تولید قرار گرفتند.

محمودی گفت:با سخت و دشوار توصیف کردن تعمیرات، نگهداری و بهره برداری واحد‌های نیروگاه نکا، از فرسودگی تجهیزات بدلیل عمر بالای ۴۵ سال واحدها، کمبود آب برای سیستم خنک کاری و آب مصرفی واحد‌ها و نیز عدم تامین مناسب سوخت گاز به عنوان تهدید‌های جدی تولید نیروگاه نکا یاد کرد و گفت: در سال­های اخیر علاوه بر مشکل کهنسالی واحدها، بدلیل خشکسالی، کاهش نزولات جوی و …، روند کاهش سطح و پس­روی آب دریای خزر سرعت گرفت و تأمین آب برای سیستم خنک کاری و بازیابی بخار در واحد‌های بخار را با چالش جدی مواجه کرد، اما علی رغم همه مشکلات، عزم و اراده همکاران ما بر این است که به عنوان یک سرباز و خادم ملت با تلاش مضاعف نگذارند خللی در تولید پایدار انرژی مورد نیاز مشترکان بوجود بیاید.

او افزود: ضمن تقدیر از همراهی همیشگی هموطنان عزیز با خادمانشان در صنعت برق در زمینه مدیریت مصرف، از همگان می­خواهیم که همچنان مصارف خود را مدیریت کنند تا با کمک یکدیگر بتوانیم تابستان امسال را با کمترین مشکل سپری نماییم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=91069
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.