تاریخ : سه‌شنبه, ۱۷ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 8 September , 2026

اخبار ویژه

ماجرای جنجالی گاوها در عکس راه اندازی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری مجلس در مازندران جبران اصلاح نرخ کالاهای اساسی و دارو در سال آینده ۱۶ پروژه روستایی در شهرستان میاندرود بهره‌برداری شد برادر کشی در صبح پادکست خبری ۲۵ خرداد ماه نماینده رسمی خاویار ایران /فروش با کیفیت خاویار کاهش تصادفات فوتی در مازندران پایان قرمز بورس در آخرین روز تابستان؛ شاخص بازهم کاهش یافت روزی که شاه رفت چالش‌های ساختار حاکم بر رابطه پولی دولت و بانک مرکزی انشعاب آب مشترکان پرمصرف قطع می‌شود کافور بالاخره جواب داد ریشه‌های تورم در اقتصاد ایران قیمت خودرو همچنان گران/متخلفان ارز صادراتی نقره داغ می شوند؟ نفت در نیمه دوم سال ۲۰۱۸ گران‌تر می‌شود پیشنهاد ۵۵میلیون پوندی اورتون برای زا‌ها مالکیت باشگاه ملوان به پژمان نوری واگذار شد فاینانس، دولت را بدهکارتر می‌کند/ از رفتار دولت نگرانیم ۸۸۵ میلیارد تومان تسهیلات برای پروژه های تولیدی نیمه تمام گیلان در نظر گرفته شد سایه سنگین دلار بر بورس صدور مجوز تخلیه ۵۵ فروند کشتی حامل غلات در بندر امیرآباد افت قیمت برنج ایرانی درجه یک در بهمن ماه ۱۴۰۲

کد شما در این بخش
1

عبور ارزش معاملات اوراق تسهیلات مسکن از ۳۲۰ میلیارد ریال

  • کد خبر : 5567
  • 27 خرداد 1397 - 11:11
عبور ارزش معاملات اوراق تسهیلات مسکن از ۳۲۰ میلیارد ریال

آمار معاملات هفته گذشته فرابورس نشان می دهد که ارزش معاملات اوراق تسهیلات مسکن از ۳۲۰ میلیارد ریال نیز عبور کرده است.

شاخص فرابورس در هفته‌ای که گذشت با ۴۲ واحد افزایش، به ارتفاع ۱۱۵۳ واحدی جهش یافت تا بدین ترتیب آیفکس در بالاترین ارتفاع تاریخی خود بایستد. بر اساس این گزارش، در هفته‌ای که گذشت در بازارهای فرابورس دادوستد دو هزار و ۴۷۵ میلیون ورقه بهادار به ارزشی افزون بر ۱۰ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در ۲۱۳ هزار نوبت معاملاتی رقم خورد.

در این میان معامله‌گران به ترتیب ۳۳۴ و ۱۴۳۰ میلیون سهم را در بازارهای اول و دوم فرابورس دست به دست کردند که این داد و ستدها ارزش مبادلاتی ۷۰۰ و ۲۲۰۶ میلیارد ریالی را به ثبت رساندند. همچنین بازار پایه نیز میزبان نقل‌وانتقال ۶۶۲ میلیون سهم به ارزشی افزون بر هزار میلیارد ریال در این مدت بود که بیشترین سهم از این حجم و ارزش مبادلاتی متعلق به بازار پایه «ب» بود به طوری که در این بازار ۵۳۸ میلیون سهم به ارزش ۸۹۱ میلیارد ریال تغییر مالکیت یافت.

بازار ابزارهای نوین مالی

افزون بر این، معامله‌گران در هفته گذشته در فرابورس به دادوستد ۴۹ میلیون ورقه در بازار ابزارهای نوین مالی اقدام کردند که این حجم از مبادلات ارزش ۶۷۹۵ میلیارد ریالی را به ثبت رساند و بیشترین ارزش مبادلاتی در این بازار مربوط به معامله اوراق بدهی بود. این در حالی است که خریداران و فروشندگان اوراق تسهیلات مسکن نیز ۵۰۰ هزار ورقه «تسه» به ارزش ۳۲۲  میلیارد ریال را طی ۳۲ هزار نوبت در این مدت معامله کردند.

 روند آیفکس

این گزارش می افزاید: شاخص کل فرابورس(آیفکس) هم در هفته‌ای که گذشت با ۴۲ واحد افزایش، به ارتفاع ۱۱۵۳ واحدی جهش یافت تا بدین ترتیب آیفکس در بالاترین ارتفاع تاریخی خود بایستد. این گزارش می‌افزاید در پی صعود ۴۲ واحدی شاخص کل فرابورس نسبت به آخرین روز کاری هفته گذشته، بازدهی این نماگر از ابتدای سال به بیش از ۵ درصد رسید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=5567
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.