تاریخ : شنبه, ۱۱ مهر , ۱۴۰۵ Saturday, 3 October , 2026

اخبار ویژه

جزئیات تازه از سهام عدالت جاماندگان جلوگیری از غارت ذخایر ژنتیکی استعلام چک‌های صیادی با سرشماره پیامکی ۷۰۱۷۰۱ دستگیری عوامل اخلال در نظام ارزی کشور پیش بینی کسری ۲۰۰ هزار میلیاردی در بودجه ۱۴۰۰ آغاز بهسازی راه ۲ روستا در آستارا گاز ۷۰۰ ویلای خالی از سکنه مازندران قطع شد نگرانی خودروهای غرب مازندران از خرابی آسفالت تا تحمیل خسارت بر اقتصاد ملی کارخانه بازیافت زباله غرب گیلان چشم انتظار اعتبار قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب وکار رافع معضل بیکاری در غرب‌مازندران رشد بدهی بانک‌ها تک رقمی شد/کنترل جدی اضافه برداشت بانک‌های خصوصی بیش از ۳۵۳ میلیون سهم در بورس مازندران معامله شد آیین نامه آموزش‌های جنسی تدوین شد یک هزار و ۴۲۸ میلیارد ریال قرارداد در شهرداری رشت منعقد شد ۶۵ درصد اعتبارات مازندران به ۶ دستگاه اجرایی اختصاص یافت شاخص های توسعه ای گیلان درسایه تکمیل طرح های زیربنایی ارتقا یافت بیش از ۱۲میلیارد تومان اعتبار صندوق توسعه ملی به منابع طبیعی گلستان اختصاص یافت ۶ بانک در میان ۵۰ شرکت فعال‌تر بورس ظهور دروازه‌بان ۱۸ ساله گلستانی در لیگ قهرمانان آسیا افزایش قیمت خُرده‌فروشی ۱۰ گروه موادخوراکی قاتل خاموش جان ۴۰ مازندرانی را گرفت سکوت استاندارد در ماجرای ترخیص ذرت‌های آلوده و چند ابهام! بالاترین نرخ رشد اقتصادی برای چه کشورهایی است؟

کد شما در این بخش
♥2

افزایش بهره‌وری صنعت بیمه با بهره‌گیری از ارز دیجیتال

  • کد خبر : 7214
  • 14 شهریور 1397 - 12:11
افزایش بهره‌وری صنعت بیمه با بهره‌گیری از ارز دیجیتال

رییس کل بیمه مرکزی گفت: ورود فن‌آوری‌های نوین در صنعت بیمه یک نیاز جدی است و هرگونه مقاومت در این خصوص به زیان این صنعت تمام خواهد شد.

به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی در دیدار با معاونان و مدیران کل بیمه مرکزی با اعلام این مطلب افزود: تجمیع اطلاعات و تکمیل زیرساخت های شبکه ای در صنعت بیمه و دسترسی شرکت های بیمه به تحلیل اطلاعات، شرایط “برد – برد” را برای بیمه گران و بیمه گذاران ایجاد خواهد کرد.

رییس کل بیمه مرکزی با ابراز خرسندی از عملکرد صنعت بیمه برای دستیابی به شبکه گسترده دیجیتالی و استفاده از فن آوری های نوین، تصریح کرد: بهره گیری از ارز دیجیتالی کشور ما را یک گام دیگر به بهره وری مناسب نزدیک می‌کند و باید از این فرصت طلایی برای توسعه اقتصادی استفاده کنیم.

رییس شورای عالی بیمه با تشریح آخرین وضعیت صنعت بیمه به لزوم تقویت بخش نظارتی اشاره کرد و گفت: نظارت باید توأم با احترام و اعتماد باشد و همکاران من در امور نظارتی باید حرمت فعالان صنعت بیمه را در نظر داشته باشند.

وی در پایان بر ضرورت پاسخگویی به نیازهای بیمه گذاران تاکید کرد و از مدیران نهاد ناظر خواست تا با انرژیِ مضاعف و تلاش بیشتر مشکلات صنعت بیمه را برطرف کنند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=7214
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.