تاریخ : چهارشنبه, ۶ آبان , ۱۴۰۵ Wednesday, 28 October , 2026

اخبار ویژه

رئیسی: شفافیت، اصلی‌ترین راهکار پیشگیری از فساد اقتصادی است پرداخت ۱۹ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج در سال جاری چالش‌های ناتمام جزییات بسته جدید ارزی بانک مرکزی اعلام شد نقش نخبگان در توسعه استان شمالی رشد ۳۰ درصدی صادرات غیرنفتی مخترع گیلانی مشاور جوان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی شد نقش دولت، بانک‌ها و بانک مرکزی در برقراری پایداری مالی امکان استعلام وضعیت اعتباری چک صیادی با پیامک فراهم شد کشف پیکر مادر و فرزند مفقود شده در سیل نور فعالان صنایع دستی مازندران اطلاعات هنری خود را در سامانه ثبت کنند ۶۷ درصد حمل بار نکا مختص سیمان است ناگفته های قتل رومینا از زبان خاله کشف ۲۴۰ برگ اسکناس جعلی از دو کلاهبردار در نوشهر ماجرای طناب و دار و گردن بابک چالش‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و جایگزینی کارت اعتباری مفهوم ضریب تکاثر پولی آزادی رسانه ها و حلقه مشتعل آزادی بیان شکاف نرخ تورم استان‌ها ۱۲.۴ درصد شد پرداخت وام قرض الحسنه به مددجویان مازندرانی قیمت آجیل شب یلدا چند است؟ دستگاه کارتخوان مشمول مالیات نیست زندگی ۲۷ درصد مازندرانی‌ها در بافت‌های فرسوده

کد شما در این بخش
♥1

خبر خوش برای مالباختگان سکه ثامن

  • کد خبر : 25613
  • 09 تیر 1398 - 12:44

سخنگوی قوه قضاییه اعلام کرد: بزودی وجوه نقد اموال متهمان پرونده سکه ثامن تقسیم می‌شود و اموالِ غیرمنقول هم با کارشناسی به فروش می‌رسد.

​غلامحسین اسماعیلی در ارتباط تلفنی با برنامه «پارک شهر» رادیو تهران گفت​: قرار است آنچه از اموال متهمان پرونده سکه ثامن تاکنون شناسایی و توقیف شده، بزودی وجوه نقدی تقسیم شود و اموالِ غیرمنقول هم با کارشناسی به فروش برسد. سخنگوی قوه قضاییه ​افزود: درباره پرونده سکه ثامن برغم اینکه این پرونده، سنگین است و شاکی زیاد دارد، این تصمیم گرفته شده است.

وی گفت:​ پرونده در دادسرا بوده و به دادگاه نیامده است. معمولاً توزیع و تقسیمِ اموالِ توقیف شده بین طلبکاران تا پایان رسیدگی و صدور حکم باقی می‌ماند، اما تصمیم گرفته شد، تا آنچه از اموال متهمان تا الان شناسایی و توقیف شده، در بخش وجوه نقدی تقسیم شود و اموالِ غیرمنقول هم با کارشناسی به فروش برسد، قرار است در همین مرحله از پرونده و درصدی از مطالباتی که مردم از سکه ثامن و طلای شادی دارند، به آن‌ها پرداخت بشود که اقداماتِ اجرایی آن آغاز شده است.

آخرین وضع مالباختگان سکه شادی

سخنگوی قوه‌قضاییه در پاسخ به اینکه آیا مشکلات ۴ تا ۵ هزار نفری که در طلای شادی گرفتار بودند هم رفع شده است؟ ادامه داد: در یکی از پرونده‌ها حدود سه هزار نفر و در دیگری حدود ۴ هزار نفر مالباختگانی بودند که اعتماد کرده بودند. اعتماد مردم به این شخص درست نبود و فردی که مورد اعتماد قرار گرفته بود، متاسفانه از اعتمادِ مردم سوءاستفاده کرد.

اسماعیلی اظهار داشت: به مردم این هشدار را می‌دهیم که همیشه اعتماد به یک فرد برای سرمایه گذاری درست نیست. مردم برای اینکه بخواهند سرمایه گذاری کنند باید بررسی‌های لازم را انجام دهند و اگر قرار است اینگونه اقدامات تجاری را انجام دهند، باید تضمین‌های لازم گرفته شود. متأسفانه برخی از شهروندان تحت تاثیر تبلیغاتِ روانی و کاذب، جوسازی‌ها و فضاسازی‌ها اعتماد می‌کنند و اموالِ خودشان را از دست می‌دهند، اما طبیعی است که دیگران هم نباید از سلامتِ نفسِ مردم ما سوءاستفاده بکنند و بدانند در صورتی که آنها هم مبادرت به سوءاستفاده و خیانت کردند، تحت تعقیب دستگاه قضایی قرار خواهند گرفت و به مجازاتِ خواهند رسید.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=25613
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.