تاریخ : سه‌شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۵ Tuesday, 15 September , 2026

اخبار ویژه

سکه ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد تخفیف نرخ ارز برای ویزای زوار اربعین ۱۹۸ میلیارد مترمکعب گاز در ایران مصرف شد قیمت خودرو در بازار آزاد ۲۲ آذر ۱۴۰۰ تشکیل ۱۰۲۰ پرونده تخلف کالایی و خدماتی در مازندران بیم و امیدهای اقتصاد در سال ۱۴۰۱ دستور رییس‌جمهور درباره گسترش روابط تجاری با همسایگان توزیع روغن خوراکی در فروشگاه‌های کوچک مازندران آغاز شد وقت‌کشی برای ثبت فیش‌های حقوقی! توقف گسترش بیماری قارچی در جنگل‌های مازندران به علت گرمی هوا یک قدم تا ابلاغ قرارداد موقت تجارت آزاد بین ایران و اتحادیه اوراسیا بازیگران مشهوری که شکست خوردند فال روزانه یکشنبه 5 اسفند 1397 بخشنامه لغو محرومیت های ۳ ماه دارندگان چک برگشتی ابلاغ شد متهم ردیف اول گرانی سقف وام مسکن جوانان ۴۰۰ میلیون تومان شد مدیرعامل بانک رفاه: بانک ها بزرگترین رکن تجهیز منابع هستند تخصیص ۲۰ میلیارد ریال برای تملک اراضی حاشیه جاده خوش ییلاق حکم محکومیت ۱۰ کارمند رشوه‌ بگیر در محمودآباد صادر شد روز پُرترافیک توقف و بازگشایی نمادهای فرابورسی جزییات قانون به کارگیری بازنشستگان قیمت جهانی طلا امروز ۹۹/۰۱/۳۰ برگزاری بزرگترین انتخابات اقتصادی کشور با مشارکت دارندگان سهام عدالت

کد شما در این بخش
1

دژپسند: بازار غیررسمی ارز به شدت ریسک پذیر است

  • کد خبر : 22059
  • 21 فروردین 1398 - 23:40

وزیر امور اقتصادی و دارایی با حمایت از اظهارات رییس کل بانک مرکزی درباره بازار غیررسمی ارز به مردم هشدار داد که این بازار به شدت ریسک پذیر است و مردم نباید به قیمت های آن تن بدهند.

 فرهاد دژپسند که ظهر امروز (چهارشنبه) و در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران سخن می گفت، با بیان این مطلب افزود: نباید به قیمت های غیررسمی در بازار ارز تن بدهیم، زیرا تبعات منفی در بر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه شرایط راحتی در اقتصاد نداریم، افزود: ما باید و باید زندگی اجتماعی و فردی خود را به گونه ای سامان دهیم تا از مشقات عبور کنیم. وی با اشاره به شیطنت های اخیر دشمنان برای ضربه زدن به اقتصاد کشور خاطرنشان کرد که مردم ایران نجیبانه در طول ۴۰ سال گذشته برابر شیطنت ها مقاومت کرده اند و به خوبی می دانند که بخش بزرگی از این فشارها فشار تبلیغاتی است.

دژپسند همچنین درباره اقدامات انجام شده درباره کمک به مناطق سیل زده در کشور خاطرنشان کرد: در روزهای نخست سال تنخواه گردان به استان های گلستان و مازندران دادیم و بعد با مصوبه جامع دولت، این تنخواه را متناسب با شرایط استان های سیل زده در اختیار آنها قرار دادیم.

وی با اشاره به مصوبه دولت درباره پرداخت تسهیلات بانکی به مناطق سیل زده با نرخ ترجیحی گفت: نرخ سود این تسهیلات ۵ درصد است و مابقی سود آن را دولت از محل بودجه عمومی پرداخت خواهد کرد.

وزیر اقتصاد ادامه داد: از طرف دیگر مصوبه ای از دولت گرفتیم تا مودیان مالیاتی که خسارت آنها در سیل های اخیر بیش از ۵۰ درصد است، بدهی مالیاتی آنها بخشیده شود. دژپسند تصریح کرد: همچنین مصوبه دیگری هم ابلاغ کردیم تا کمک نقدی تمام اشخاصی به مناطق سیل زده جزو هزینه های قابل قبول مالیاتی آنها محاسبه شود.

وی به تفویض اختیار خود به گمرک درباره اقلام کمک های بشردوستانه سایر کشورها برای مناطق سیل زده نیز اشاره کرد و گفت: براین اساس گمرک می تواند تمام محموله های کمک های خارجی برای هلال احمر شود. را با اختیار تام ترخیص کند.

وزیر اقتصاد در عین حال خاطرنشان کرد بدلیل آنکه حجم خسارت وارد شده بسیار بالاست، اقداماتی در دست بررسی است تا از طریق منابع گوناگون تامین اعتبار آن انجام شود و هیچ خسارت دیده ای بدون حمایت باقی نماند.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=22059
کد شما در این بخش

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.