تاریخ : یکشنبه, ۳ آبان , ۱۴۰۵ Sunday, 25 October , 2026

اخبار ویژه

رشوه ۳۰۰ میلیون دلاری ریاض به رضا پهلوی؟ ثبت وقف ۱۰ میلیاردی در لاریجان بچه دار شدن گارسون زن رستوران از پسر نابالغ قیمت طلا سکه و ارز ۱۲آذر افزایش ۱۰۰ درصدی سرمایه‌گذاری در حوزه تولیدات بخش کشاورزی و صنعت حمله آفت به درختان سوزنی برگ در برخی جنگل های غرب مازندران اخذ مالیات از ثروتمندان براساس حساب‌ بانکی ممکن می شود؟ خسارت ۲۰۰۰میلیارد تومانی سیل به واحدهای تولیدی معدوم سازی ۲۰۰ کیلوگرم عسل تقلبی در بابلسر صادرات مرغ مازندران به کشورهای عربی کریدور هیجان ساز بورس/ بازی ارز با تجارت/ خطر تامین کسری بودجه با چاپ پول بانک ایران زمین به سامانه “صیاد” پیوست بودجه شفاف به جای بودجه چند جلدی ارائه می‌شود افتتاح ساختمان اداری استانداری در غرب مازندران ۲۳پایگاه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان در مازندران فعال هستند ضرب و شتم بانوی آمر به معروف در رشت / فرد هتاک دستگیر شد آیین‌نامه نحوه انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث ابلاغ شد روشن شدن مشعل گاز ۸۵۰ خانوار کوهپایه‌نشین گلوگاه دلار ۲۵ هزار و ۳۳۵ تومان است چطور در شب یلدا فال حافظ بگیریم؟ کشف مزرعه بیت کویین ۱۷ میلیاردی غیرمجاز در جویبار تولید و تامین ۳۵هزار تن کاغذ کتب درسی وزارت آموزش پرورش در مازندران تایید عملکرد بانک مسکن در فروش اموال مازاد

کد شما در این بخش
♥1

سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین است

  • کد خبر : 8517
  • 30 مهر 1397 - 12:35
سرانه مصرف لبنیات در کشور پایین است

وزیر بهداشت با تاکید بر لزوم ارتقای فرهنگ مردم در حوزه مصرف لبنیات، گفت‌: باید مردم را به استفاده از لبنیات تشویق و قوانین و مقررات را هم در این حوزه سهل کنیم.

دکتر سید حسن هاشمی در همایش “غذای سالم، لبنیات سالم” در پیامی ویدیویی گفت‌: امیدوارم که این همایش به ویژه‌ در آغاز پاییز و سال تحصیلی، شروعی باشد تا مردم به مصرف مواد لبنی توجه بیشتری داشته باشند؛ به ویژه‌ برای کودکان و دانش‌آموزان. گر چه همه ایرانیان باید به این موضوع توجه داشته باشند. متاسفانه مصرف سرانه مواد لبنی ما در بین کشورهای جهان و حتی منطقه بسیار پایین است.

وی با بیان این که در این حوزه بیش از ۹ هزار  واحد صنفی فعال است و بیش از ۱۲۰ هزار نفر در این حوزه مشغول به کار هستند، اضافه کرد: در ‌عین ‌حال نهایت همکاری میان صنف و وزارت بهداشت وجود دارد و صنف لبنیات نیز جزو صنوف بسیار خوب است. البته در امر رعایت نکات بهداشتی چالش‌هایی را هم داریم که همکاران معاونت اجتماعی و بهداشتی باید آنها را مطرح کنند.

هاشمی با تاکید بر اهمیت توسعه حوزه لبنیات در کشور، گفت‌: البته این کار تنها بر عهده من نیست و مهم‌ترین کمکی که می‌توانیم انجام دهیم تشویق مردم به استفاده از لبنیات و سهل کردن قوانین و مقررات است تا بتوانیم در این مسیر هم مردم را تشویق کنیم و هم باعث اشتغال‌زایی شویم. بارها تاکید کرده‌ام که می‌توانیم در این حوزه باعث پیشرفت و تولید ثروت شویم.

وی افزود: در ‌عین ‌حال حتما وزارت جهاد کشاورزی‌، بانک‌های کشور، وزارت اقتصاد و وزارت بازرگانی در حوزه قیمت گذاری‌ها کمک‌های موثری می‌توانند انجام دهند تا بتوان به این بخش که هدف اصلی آن ارتقای سلامت مردم است، کمک کرد. البته دولت، سازمان برنامه و بودجه کشور و مجلس شورای اسلامی هم باید به وزارت آموزش و پرورش و همچنین طبقات ضعیف جامعه  از نظر اقتصادی کمک کنند؛ چرا که همه این افراد هم باید از سلامت جسمی برخوردار باشند تا بتوانند برای کشور عنصری مفید محسوب شوند.

وزیر بهداشت در ادامه تاکید کرد: بنابراین باید به ارتقای فرهنگ مردم در حوزه استفاده از مواد لبنی کمک کنیم و در ‌عین ‌حال حتما الزامات بهداشتی را رعایت و مورد نظارت و کنترل قرار دهیم تا بتوانیم مفیدتر از گذشته در خدمت ایرانیان باشیم.

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=8517
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.