تاریخ : پنجشنبه, ۹ مهر , ۱۴۰۵ Thursday, 1 October , 2026

اخبار ویژه

قیمت خودرو در بازار آزاد؛ ۲۳ آبان۱۴۰۰ بیش از ۸۰میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان مازندران پرداخت شد یارانه پُردرآمدها چگونه حذف می‌شود؟ شرایط تایید صلاحیت مدیران بانک‌ها اعلام شد استاندار مازندران: بناهای تاریخی مازندران میزبان رویدادهای فرهنگی شود استاندارمازندران: طرح‌های نیمه تمام مازندران تعیین تکلیف شود اظهارات جنجالی سید حسن آقامیری کمبود نیروی انسانی ماهر و زمین پاشنه آشیل واحدهای صنعتی مازندران شرایط پرداخت یارانه در سال آینده/ رد پای مافیا در قیمت‌گذاری کالاها ثبت خسارت بیمه کشاورزان مازندرانی در بانک تداوم روند مثبت شاخص کل بورس در آغاز هفته قیمت سکه و طلا در بازار آزاد ۱۹ شهریور ۱۴۰۳ افزایش نرخ رسمی ۳۱ ارز در اولین روز بهمن کشف پای قطع شده انسان وحشت آفرید مصوبات جدید دولت برای مناطق آزاد رئیس جدید صندوق بین‌المللی پول انتخاب شد لیکنز: با مسی صحبت کردم تا به تبریز بیاید خاطره رهبر انقلاب از نابینا شدن پدرشان افتتاح ۴۶ پروژه گردشگری و زیرساختی در مازندران درس هایی از زندگی پیامبر (ص)، امام حسن (ع)و امام رضا (ع) قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۲ خرداد ماه رونمایی از پوستر سریال‌های “دیما” و “زیر درخت توت” در هفته دفاع مقدس تغییر ساعت چقدر در کاهش مصرف انرژی موثر است؟

کد شما در این بخش
♥2

شعبه بانک صنعت و معدن می خواهیم

  • کد خبر : 15442
  • 24 دی 1397 - 21:36

تولیدکنندگان و فعالان عرصه صنعت و معدن گیلان، خواستار راه اندازی شعبه های دیگری از بانک صنعت و معدن در استان بویژه شهر رشت هستند.

به گزارش اقتصاد شمال ،صنعت گران و تولید کنندگان گیلان ، استقرار تنها شعبه بانک صنعت و معدن در خارج از کلانشهر رشت آن‌هم در داخل محدوده شهر صنعتی را ناکافی دانسته و می گویند: با توجه به پراکندگی 35 ناحیه و شهرک صنعتی در بیش از 17 شهرستان استان ، تنها شعبه بانک صنعت و معدن در فاصله 30 کیلومتر خارج از کلانشهر رشت در داخل شهر صنعتی رشت استقرار دارد و این موضوع در حالیست ‌که بانک صنعت و معدن هیچ شعبه‌ای در هیچ جای دیگر گیلان ندارد.
یکی از صنعت‌گران با بیان اینکه شعبه بانک صنعت و معدن حتی در شهر رشت به عنوان مرکز استان گیلان وجود ندارد، گفت: در سایر استان‌ها این بانک چندین شعبه برای سهولت دسترسی و ارائه خدمات به مشتریان تاسیس کرده است.
وی افزود: در گیلان از شعبه های این بانک محروم هستیم و فقط 300 واحد صنعتی مستقر در شهر صنعتی رشت از آن استفاده می‌کنند.
یک تولیدکننده بزرگ قطعات خودرویی نیز اظهار داشت: تمامی موسسات و بانک‌های تازه تاسیس در شهرهای مختلف گیلان دارای شعبه های متعدد برای خدمت‌رسانی بهینه به مشتریان خود هستند ولی بانک صنعت و معدن حتی در مرکز استان هیچ شعبه‌ای ندارد.

** ایجاد شعبه های بانک صنعت و معدن در استان را به مدیران ارشد بانک منتقل کرده‌ایم
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در همین رابطه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت:‌ در جلسه های مختلف و نشست‌های هم‌اندیشی با مدیران واحدهای صنعتی و معدنی استان، این دغدغه را شنیده ایم و موضوع را به مدیران ارشد بانک منتقل کرده‌ایم.
فرهاد دلق‌پوش با تأکید بر اینکه در سفر اخیر حسین مهری مدیرعامل بانک صنعت و معدن به گیلان این موضوع توسط استاندار مطرح شد ، افزود: مدیرعامل این بانک ضمن پذیرش موضوع، وعده داد در نخستین فرصت با ایجاد شعبه در داخل شهر رشت نسبت به جبران و رفع کاستی‌های موجود اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون اقدام عملی ویژه‌ای در این مورد انجام نشده ، تصریح کرد: با توجه به فعالیت بیش از سه هزار و یکصد واحد صنعتی و 112 معدن در گیلان، تاسیس شعبه های متعدد بانک صنعت و معدن به ویژه در شهر رشت ضروری است.
در همین رابطه بهنام رزین سرپرست بانک صنعت و معدن گیلان گفت: برای ایجاد امکانات زیر بنایی همچون افزایش شعبه ها، بایستی از طریق سطوح ملی انجام شود و در حیطه اختیارات شعبه استانی نیست.
بانک صنعت و معدن پس از پیروزی انقلاب اسلامی به موجب مصوبه مهر ماه سال 1385 مجمع عمومی بانک‌ها از ادغام بانک‌های اعتبارات صنعتی – توسعه صنعتی و معدنی ایران – توسعه و سرمایه‌گذاری ایران و شرکت سرمایه‌گذاری بانک‌های ایرانی- صندوق ضمانت صنعتی و صندوق معادن تشکیل شد.
بانک صنعت و معدن به عنوان یکی از بانک‌های تخصصی با هدف حمایت از توسعه صنایع و معادن و تسهیل‌گری حرفه‌ای در ارائه خدمات مالی و بانکی و مشاوره‌ای به طرح‌های بزرگ زیرساختی کشور با اولویت بخش خصوصی در توسعه پایدار نظیر بهبود ارزش افزوده و بهره‌وری صنایع و معادن و افزایش اشتغال تاسیس شده است.
بخشی از رسالت بانک این است که با تعامل ویژه‌ زمینه مناسب جهت ایجاد شبکه ارتباطات و شعبات متعدد در سراسر کشور را فراهم و شرایط مناسب تامین مالی و تخصیص بهینه منابع و خدمات مطلوب‌تر را نسبت به سایر بانک‌های غیرتخصصی به بخش صنعت و معدن ارائه کند.

منبع:ایرنا

لینک کوتاه : https://eghtesadgostareshomal.ir/?p=15442
کد شما در این بخش

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.